Forum » Loža » plača
plača
frenk ::
MI_KO: Če bom jest dobil delo(poklicni pilot letala) bom tudi s takimi plačami zadovoljen, fizika in matematika sta pa itaq moje področje=>predvsem matematika. Al si ti na strojni? Če si, a majo tm kšno cnc stružnco?
A mogoče kdo ve kje se v slo lahko zaposliš kot pilot oz. če ne v slo, pa kjerkoli v usa ali angliji.
P.S.: Mau me skrbi zarad zaposlitve
A mogoče kdo ve kje se v slo lahko zaposliš kot pilot oz. če ne v slo, pa kjerkoli v usa ali angliji.
P.S.: Mau me skrbi zarad zaposlitve
krneki0001 ::
YuSin:
Tole ni res, ker sam delam že 7 let kot programer na NLB, pa vem kok mamo plače. Res majo šefi 400+ k plače, mi delavci mamo pa zelo malo.
Moja osnovna plača je 130k sit, pol mi pa dodatki nanesejo še enkrat tok.
LP
Nebivedu
P.S. ne govori o stvareh, o katerih nisi seznanjen.
Na NLB ma pa itak vsak ''jalov'' programer ki komaj začne delat 400K + plače samo veze moraš imet.
Tole ni res, ker sam delam že 7 let kot programer na NLB, pa vem kok mamo plače. Res majo šefi 400+ k plače, mi delavci mamo pa zelo malo.
Moja osnovna plača je 130k sit, pol mi pa dodatki nanesejo še enkrat tok.
LP
Nebivedu
ABX ::
nebivedu: Potem ta forum bi bil skoraj prazen :)
nebivedu: Potem ta forum bi bil skoraj prazen :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
krneki0001 ::
Tole je letelo na izjavo YuSin-a glede plač v NLB-ju.
LP
Nebivedu
UglyKid ::
Evo še eno čist delovsko plačo.
Sem viličarist(skladiščnik) z gimnazijo pa mam 160000 neto
pa sem čist zadovoljen.
Sem viličarist(skladiščnik) z gimnazijo pa mam 160000 neto
pa sem čist zadovoljen.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako s faksom in službo? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 12836 (10589) | nekikr |
» | Šolski sistem in IT službe (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 47491 (46251) | Nejc Pintar |
» | programerjeva plača v Mariboru (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 51101 (47848) | ssitcm |
» | Plača XXX.XXX SIT??? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33498 (31245) | pelican |