Forum » Loža » Plača XXX.XXX SIT???
Plača XXX.XXX SIT???
kopernik ::
Lahk prideš do nje tudi brez,ampak redko in navadno traja bolj dolgo
To je pa res. Ampak tako pridobljena služba je tisočkrat bolj vredna kot tista, ki ti jo priskrbi npr. bogat stric.
undefined ::
> Ni res ! Ves čas se je potrebno boriti za boljši položaj (četudi to včasih zahteva hude napore).
Predvsem pa trde živce. ;)
> To je pa res. Ampak tako pridobljena služba je tisočkrat bolj vredna kot tista, ki ti jo priskrbi npr. bogat stric.
Bolj vredna zakaj že? V kakšnem smislu? Jest se ne bi strinjal s tem, bi pa rekel, da je lahko dobljeno služba prej več vredna. Zakaj? Prvič, ne izgubiš nobenih živcev in časa. Drugič, plača je enaka. Tretjič, s take službe ne boš tako zlahka letel, kot bi letel, če ne bi imel poznanih v tistem podjetju - to je ogromen adut tudi vnaprej.
Predvsem pa trde živce. ;)
> To je pa res. Ampak tako pridobljena služba je tisočkrat bolj vredna kot tista, ki ti jo priskrbi npr. bogat stric.
Bolj vredna zakaj že? V kakšnem smislu? Jest se ne bi strinjal s tem, bi pa rekel, da je lahko dobljeno služba prej več vredna. Zakaj? Prvič, ne izgubiš nobenih živcev in časa. Drugič, plača je enaka. Tretjič, s take službe ne boš tako zlahka letel, kot bi letel, če ne bi imel poznanih v tistem podjetju - to je ogromen adut tudi vnaprej.
ABX ::
Iceman: Spet spreminjaš temo v neko osebno kreganje katero ne vodi nikamor.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Sergio ::
Hmnjah, meni ponos še vedno nekaj pomeni
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
> Hmnjah, meni ponos še vedno nekaj pomeni
Hja, ponos. Ponos lahko voziš tudi v VIP službi, le nekaterim morda to ne bo všeč. Fuck them.
--------------
m. stick to topic
Hja, ponos. Ponos lahko voziš tudi v VIP službi, le nekaterim morda to ne bo všeč. Fuck them.
--------------
m. stick to topic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
SavoS ::
>Sicer pa, SavoS, kaj sedaj opravljaš, delo običajnega hišnika?? Plus tega pa še opravljaš delo računalničarja? Ojej, jest bi se na tvojem mestu malo zamislil, imaš namreč 5. stopnjo in si 100% zaslužiš boljše delovno mesto kot to, kjer te plačajo po običajni tarifi, delaš pa v bistvu dve službi.
Ja IceMan to je seveda res!, sam včasih moraš pač zobe stisnit, pa kero grenko požreti in se malega naret, ker v bistvo sem dobo tud jaz šiht po VIP, resda sem se potem moral bolj truditi, sem se dodatno in to na lastne stroške izobraževal, potem sem nadomeščal pol leta računovodkinjo, heh spet za isti denar , v bistvu pa nisem ne miš ne tič na tej šoli, ko me rabijo me pokličejo in moram pač naret vse živo, ti pa povem, da mi pa to kasneje tud vse prav pride, tak da pač ne gledam vse skozi denar.....
No po profesiji sem ekonomski tehnik, delam pa čisto vse kaj drugega, tak da papir je samo za dokazilo stopnje izobrazbe, ostalo pa tak vemo, sicer pa res ja plača za moje delo je slaba- bom reko, no je pa res točno na dan, in regres točno na dan in točno tolk kot so se zmenli na naši leni vladi, res pa je tudi to , da večino časa pač lenarim
Ja IceMan to je seveda res!, sam včasih moraš pač zobe stisnit, pa kero grenko požreti in se malega naret, ker v bistvo sem dobo tud jaz šiht po VIP, resda sem se potem moral bolj truditi, sem se dodatno in to na lastne stroške izobraževal, potem sem nadomeščal pol leta računovodkinjo, heh spet za isti denar , v bistvu pa nisem ne miš ne tič na tej šoli, ko me rabijo me pokličejo in moram pač naret vse živo, ti pa povem, da mi pa to kasneje tud vse prav pride, tak da pač ne gledam vse skozi denar.....
No po profesiji sem ekonomski tehnik, delam pa čisto vse kaj drugega, tak da papir je samo za dokazilo stopnje izobrazbe, ostalo pa tak vemo, sicer pa res ja plača za moje delo je slaba- bom reko, no je pa res točno na dan, in regres točno na dan in točno tolk kot so se zmenli na naši leni vladi, res pa je tudi to , da večino časa pač lenarim
Podpis..... Kdo mi je vkradu podpis???
IceMan:
Ja, zgleda da je tebi pomemben samo cilj. Meni je zelo pomembna tudi pot do tega cilja. Osebno nebi šel za noben denar delati v očetovo podjetje, čeprav bi to bilo najlažje. Raje živim v podnajemniškem stanovanju v _zelo_ stari hiši in šparam za kaj svojega. In to čimdlje od staršev. Pa ne zato, ker bi bili skregani.
Ja, zgleda da je tebi pomemben samo cilj. Meni je zelo pomembna tudi pot do tega cilja. Osebno nebi šel za noben denar delati v očetovo podjetje, čeprav bi to bilo najlažje. Raje živim v podnajemniškem stanovanju v _zelo_ stari hiši in šparam za kaj svojega. In to čimdlje od staršev. Pa ne zato, ker bi bili skregani.
> Ja, zgleda da je tebi pomemben samo cilj. Meni je zelo pomembna tudi pot do tega cilja.
Seveda, saj je meni prav tako. Lažja je pot, boljše je. Če se do cilja pripelješ, si precej na boljšem, kot če prepešačič s krvavimi nogami s križem na hrbtu, tako kot Jezus na Kalvarijo. Se ne strinjaš? :)
> Osebno nebi šel za noben denar delati v očetovo podjetje, čeprav bi to bilo najlažje.
Jest tud ne, ker se njegovo delo dosti razlikuje od moje stroke in zanimanja. ;)
> Raje živim v podnajemniškem stanovanju v _zelo_ stari hiši in šparam za kaj svojega. In to čimdlje od staršev.
Hmm, ne govori, preden ne doživiš. Ker te zna to še srečat, pa si boš želel, da nisi kaj takega nikoli izjavil.
Seveda, saj je meni prav tako. Lažja je pot, boljše je. Če se do cilja pripelješ, si precej na boljšem, kot če prepešačič s krvavimi nogami s križem na hrbtu, tako kot Jezus na Kalvarijo. Se ne strinjaš? :)
> Osebno nebi šel za noben denar delati v očetovo podjetje, čeprav bi to bilo najlažje.
Jest tud ne, ker se njegovo delo dosti razlikuje od moje stroke in zanimanja. ;)
> Raje živim v podnajemniškem stanovanju v _zelo_ stari hiši in šparam za kaj svojega. In to čimdlje od staršev.
Hmm, ne govori, preden ne doživiš. Ker te zna to še srečat, pa si boš želel, da nisi kaj takega nikoli izjavil.
hehe, Ice, zgleda da nisem bil dovolj jasen. Govora je bilo pravzaprav o _moji_ situaciji.
> hehe, Ice, zgleda da nisem bil dovolj jasen. Govora je bilo pravzaprav o _moji_ situaciji.
No, če je temu tako, potem pa lahko priznaš, da te malo zanaša in si dostikrat želiš, da bi bilo lažje. Ne razumem, kako je nekdo lahko ponosen na svojo _težko_ pot? Ker ga to naredi boljšega človeka? Ker je potem bolj zanesljiv in bolj priden? Bullshit larifari pravljice za lahko noč. Z avtom je še vedno lažje 50km prevozit, kot pa prepešačit. Pa zaradi tega pešačenja ne boš na boljšem, ampak na slabšem v vsakem primeru. Že zaradi same izrabe nog, v tvojem primeru pa živcev in še česa drugega. ;)
No, če je temu tako, potem pa lahko priznaš, da te malo zanaša in si dostikrat želiš, da bi bilo lažje. Ne razumem, kako je nekdo lahko ponosen na svojo _težko_ pot? Ker ga to naredi boljšega človeka? Ker je potem bolj zanesljiv in bolj priden? Bullshit larifari pravljice za lahko noč. Z avtom je še vedno lažje 50km prevozit, kot pa prepešačit. Pa zaradi tega pešačenja ne boš na boljšem, ampak na slabšem v vsakem primeru. Že zaradi same izrabe nog, v tvojem primeru pa živcev in še česa drugega. ;)
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Predator ()
Ice:
Nikjer nisem izjavil, da sem ponosen na svojo pot (v smislu - glejte kaj sem pa jaz dosegel ). Samo vem, da sem veliko vložil v to, kar me je pripeljalo do trenutnega stanja (ki po marsikaterem merilu ni zavidanja vredno - razen mogoče nekaj boljše službe od povprečja v Sloveniji). Ogromno mi pomeni to, da sem začel iz nule, pa čeprav se to veliko ljudem (npr. tebi Iceman in mojim staršem) zdi neumno. Tudi tisti avto, o katerem govoriš, je potrebno kupiti.
Nikjer nisem izjavil, da sem ponosen na svojo pot (v smislu - glejte kaj sem pa jaz dosegel ). Samo vem, da sem veliko vložil v to, kar me je pripeljalo do trenutnega stanja (ki po marsikaterem merilu ni zavidanja vredno - razen mogoče nekaj boljše službe od povprečja v Sloveniji). Ogromno mi pomeni to, da sem začel iz nule, pa čeprav se to veliko ljudem (npr. tebi Iceman in mojim staršem) zdi neumno. Tudi tisti avto, o katerem govoriš, je potrebno kupiti.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kopernik ()
> Ogromno mi pomeni to, da sem začel iz nule, pa čeprav se to veliko ljudem (npr. tebi Iceman) zdi neumno.
Ne zdi se mi to neumno. Zdi pa se mi neumno dejstvo, da je nekdo ponosen na svoje trpljenje, v kakršnemkoli smislu že. Češ, jest sem pa začel z nule, dal skoz celga vraga in to je najboljša pot. Tega ti ne bo prav nihče zavidal, še zlasti ne jest, ker poznam te poti na več ravneh. Kot sem rekel, sem pa res vesel zate in ti čestitam za ta uspeh, ker je res Uspeh, z veliko začetnico.
> Tudi tisti avto, o katerem govoriš, je potrebno kupiti.
Seveda. Če maš pa bogatega strica, pa to zlo pomaga. ;)
Ne zdi se mi to neumno. Zdi pa se mi neumno dejstvo, da je nekdo ponosen na svoje trpljenje, v kakršnemkoli smislu že. Češ, jest sem pa začel z nule, dal skoz celga vraga in to je najboljša pot. Tega ti ne bo prav nihče zavidal, še zlasti ne jest, ker poznam te poti na več ravneh. Kot sem rekel, sem pa res vesel zate in ti čestitam za ta uspeh, ker je res Uspeh, z veliko začetnico.
> Tudi tisti avto, o katerem govoriš, je potrebno kupiti.
Seveda. Če maš pa bogatega strica, pa to zlo pomaga. ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
madmitch ::
Z manjšo pripombo bi se z IceManom celo strinjal. Pa kaj če dobiš službo po vezah, važno je, da to tudi upravičiš. To pomeni še več dela in pozornosti, da nebi kaj zaj****. Če sodelavci vedo, da si službo dobil po vezah, bodo vedno malo nevoščljivi in ti še bolj gledali pod prste. Torej moraš paziti, da ne dobijo povoda za govoričenje in ogovarjanje. Delati moraš najbolje in dokazati, da ne odžiraš dela nekomu, ki bi ga lahko opravil bolje.
IceMan: Zdi pa se mi neumno dejstvo, da je nekdo ponosen na svoje trpljenje, v kakršnemkoli smislu že.
Tudi s tem se strinjam. Nehajmo že enkrat s tem cankarjanstvom. Kdor zna delati in je pripravljen delati, bo dobro službo tudi dobil, je pa res, da mu je nihče ne bo vrgel v hrbet. Za dobro službo in plačo je treba tudi kaj narediti. Če bi radi službo, kjer lahko ob treh zapreš "ladlc in gobec" nikar ne pričakujte dobre plače. Nekdo je napisal, da direktorji niso tako vsekani, da mi dajali plače večje, kot si jo nekdo zasluži. Res je. Nič ne rečem, so tudi podjetja, kjer zaposlene izkoriščajo, samo, lepo vas prosim, toliko jih pa verjetno tudi ni več. Prej bi rekel, da počasi postajajo manjšina, saj jih bo trg kmalu povozil, izgubili bodo namreč dober kader, to pa pomeni, da bodo postali nekonkurenčni.
IceMan: Zdi pa se mi neumno dejstvo, da je nekdo ponosen na svoje trpljenje, v kakršnemkoli smislu že.
Tudi s tem se strinjam. Nehajmo že enkrat s tem cankarjanstvom. Kdor zna delati in je pripravljen delati, bo dobro službo tudi dobil, je pa res, da mu je nihče ne bo vrgel v hrbet. Za dobro službo in plačo je treba tudi kaj narediti. Če bi radi službo, kjer lahko ob treh zapreš "ladlc in gobec" nikar ne pričakujte dobre plače. Nekdo je napisal, da direktorji niso tako vsekani, da mi dajali plače večje, kot si jo nekdo zasluži. Res je. Nič ne rečem, so tudi podjetja, kjer zaposlene izkoriščajo, samo, lepo vas prosim, toliko jih pa verjetno tudi ni več. Prej bi rekel, da počasi postajajo manjšina, saj jih bo trg kmalu povozil, izgubili bodo namreč dober kader, to pa pomeni, da bodo postali nekonkurenčni.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Zgodovina sprememb…
- spremenil: madmitch ()
> Delati moraš najbolje in dokazati, da ne odžiraš dela nekomu, ki bi ga lahko opravil bolje.
Ni strogo nujno, ker, kot sem že navedel, če si službo dobil po vezah, je ne boš tako zlahka izgubil, kot bi jo v nasprotnem primeru, torej imaš prag tolerance dosti višji. Lahko pa se trudiš le na račun tega, kaj si drugi mislijo o tebi, če daš kaj dosti na to. ;)
Ni strogo nujno, ker, kot sem že navedel, če si službo dobil po vezah, je ne boš tako zlahka izgubil, kot bi jo v nasprotnem primeru, torej imaš prag tolerance dosti višji. Lahko pa se trudiš le na račun tega, kaj si drugi mislijo o tebi, če daš kaj dosti na to. ;)
madmitch ::
IceMan, to pa ni res. Kaj pa tisti, ki ti je službo zrihtal. Kako boš pa njemu pogledal v oči. ko veš, da si ga spravil v zelo neroden položaj s svojim slabim ali celo ne-delom. Predvsem moraš misliti tudi nanj. Lahko, da se bo situacija spremenila in tvoj patron ne bo več na pravem položaju. Kdo misliš, da bo prvi letel, če ne boš delal bolje kot ostali? Ti, s stolom in mizo, naravnost na cesto. Lahko se ti celo zgodi, da te bo tvoj patron postavil na cesto (ali vsaj tako uredil), da bo opral svoj obraz in da mu ne boš več delal sramote.
To, kaj drugi mislijo, je tudi zelo važno v službi. Če ne razumeš zakaj, preberi še enkrat zgornji odstavek
To, kaj drugi mislijo, je tudi zelo važno v službi. Če ne razumeš zakaj, preberi še enkrat zgornji odstavek
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
madmitch:
Tudi s tem se strinjam. Nehajmo že enkrat s tem cankarjanstvom
Kot sem rekel, tak sem jaz in tako sem si uredil svoje življenje. Nikogar ne silim, naj me posnema. Sploh pa, večina jih izbere drugačno pot. Ne vem, kateri "cankarjanci" te tako motijo.
Tudi s tem se strinjam. Nehajmo že enkrat s tem cankarjanstvom
Kot sem rekel, tak sem jaz in tako sem si uredil svoje življenje. Nikogar ne silim, naj me posnema. Sploh pa, večina jih izbere drugačno pot. Ne vem, kateri "cankarjanci" te tako motijo.
> ko veš, da si ga spravil v zelo neroden položaj s svojim slabim ali celo ne-delom.
Heheh, nisem govoril o ne-delu. Govoril sem o pretiravanju in prekomernemu prizadevanju, da ti služba ne izpolzi iz rok. Ker če se resno ne razumeš s sodelavci in te imajo za maminega sinčka, potem res nimaš tam kaj dosti za iskat, saj boš sigurno kmalu letel, kot si že sam navedel. Rekel sem le, da je prag tolerance višji, ni pa neskončen.
Heheh, nisem govoril o ne-delu. Govoril sem o pretiravanju in prekomernemu prizadevanju, da ti služba ne izpolzi iz rok. Ker če se resno ne razumeš s sodelavci in te imajo za maminega sinčka, potem res nimaš tam kaj dosti za iskat, saj boš sigurno kmalu letel, kot si že sam navedel. Rekel sem le, da je prag tolerance višji, ni pa neskončen.
Iztirjenec ::
Iztirjenec : Imaš morda nasvet kako si najti službo v tujini? Poznam nekaj sitov, ki služijo, kot ponudnik del v tujini vendar ne vem kako resna so ta? Ker mi jeziki (nemščina, angleščina) ne delajo problemov resno premišljujem zapustiti slovenijo takoj, ko dokončam diplomo. Imaš morda kakšen nasvet za nekoga, ki si upa pogledati onkraj naših meja
Avalonis: Sam s posredniki nimam izkušenj... Jaz sem si job v tujini našel preko stare službe: takrat smo veliko sodelovali s to firmo, kjer zdaj delam, in že od začetka so me "snubili", če bi prišel delati k njim, vendar sem jih takrat zavračal. No in tako sem potem enkrat, ko je bil njihov predstavnik spet pri nas, malce potožil, da so mi znižali plačo. Potem mi je takoj predlagal, če bi prišel k njim za vodjo projekta, in potem sem se odločil, da bom pač poizkusil.
Z posredniki pa nimam nekih izkušenj, samo glede na to, da v nimaš stikov z podjetji tvoje branže v tujini ti po mojem ne preostane kaj drugega... Kaj pa študiraš? Ker jaz bi ti svetoval, da v začetku vsaj malo delaš v sloveniji, pa boš mogoče v podjetju prišel v stik z tujimi korporacijami. Drgač pa na internetu razpisujejo nekatera podjetja delovna mesta tudi za tujce (ponavadi visoko izobražene rač., elektro in strojnike). Drgač pa po mojem posredniki... Pa ne pograbit takoj ko boš dobil job iz tujine... Prekleto dobro razmisli in poišči dodatne informacije in seveda če je plačilo enako kot pa ga dobi njihov zaposleni na istem delovnem mestu...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Iztirjenec ()
jaBo ::
Kaj pa fiziki, plače in to ? Je tu kdo fizik ?
Študiram Fiziko - Fizikalno merilno tehniko (triletni študij) in me pač zanima kaj bo z menoj, ko diplomiram ?
Iztirjenec: tvoj prihodek zavidanja vreden
Lep pozdrav !
Študiram Fiziko - Fizikalno merilno tehniko (triletni študij) in me pač zanima kaj bo z menoj, ko diplomiram ?
Iztirjenec: tvoj prihodek zavidanja vreden
Lep pozdrav !
alibabax ::
Mislite da bo s prihodom EU pretok delovne sile večji? Se pravi da bomo neposredno konkurirali na trgu delovne sile delavcem iz drugih držav?
Thrivial ::
Ja, Indijci bodo pa konkurirali nam...
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
BigWhale ::
Ze zdaj nam konkurirajo ljudje iz bivse jugoslavije. Projekti se selijo tja, tam je 'work-force' cenejsi in vcasih tudi bolj ucinkovit. Ljudje bi radi delali tam in bodo delali tam. Pri nas se pa jamra, kolk ma kdo place. :)
Code monkies are growing on trees! Zavedajte se tega preden vprasate po visini vase place... ;)
Poleg tega, nihce ni nenadomestljiv, ce se pa tak clovek najde, je pa za to kriv ze njegov sef oz prvi nadrejeni.
Code monkies are growing on trees! Zavedajte se tega preden vprasate po visini vase place... ;)
Poleg tega, nihce ni nenadomestljiv, ce se pa tak clovek najde, je pa za to kriv ze njegov sef oz prvi nadrejeni.
> BigWhale : Ti moraš ziher biti en ekonomist...se vi ljudje nikoli u špegu ne pogledate
Zdej pa resno. Kaj ma to veze s konjskim dirkam?
Zdej pa resno. Kaj ma to veze s konjskim dirkam?
jjohny ::
Mož leti v balonu in izgubi orientacijo. Na polju pod seboj opazi sprehajalca. Spusti se nižje in ga vpraša:
"Hitro mi povejte kje sem, ker sem obljubil da bom čez pol ure na pomembnem sestanku!"
Sprehajalec potegne iz žepa GPS napravico in odčita točne koordinate zemljepisne širine in dolžine, si jih zapiše, še enkrat preveri ter jih skupaj s podatkom o nadmorski višini pove moškemu v balonu. Le-ta pa namesto zahvale osorno odvrne:
"Kaj naj počem s temi številkami človek božji! Pa vi ste pa gotovo strojnik !!"
"Po čem sklepate?"
"Ko sem vas vprašal kje sem ste najprej nekaj odčitavali s tiste vaše napravice, nato ste nekaj čečkali po papirju in na koncu ste mi povedali zame čisto neuporabne podatke, ker še vedno ne vem kje sem!!!
Sprehajalec pa mu mirno odgovori:
"Vi ste pa prav gotovo manager !"
"Po čem pa vi sklepate?" se je začudil balonar
"Lotili ste se zadeve, ki ji niste kos, zašli ste v situacijo, ki je sami ne morete rešiti in obljubili ste nemogoče. Nato ste prišli k meni po pomoč in ko sem vam podal natančen odgovor na vaše vprašanje, niste vedeli kaj početi z njim. Na koncu se je izkazalo da ste v natanko enaki situaciji kot preden ste naleteli name, le da sem sedaj vsega kriv jaz!!"
"Hitro mi povejte kje sem, ker sem obljubil da bom čez pol ure na pomembnem sestanku!"
Sprehajalec potegne iz žepa GPS napravico in odčita točne koordinate zemljepisne širine in dolžine, si jih zapiše, še enkrat preveri ter jih skupaj s podatkom o nadmorski višini pove moškemu v balonu. Le-ta pa namesto zahvale osorno odvrne:
"Kaj naj počem s temi številkami človek božji! Pa vi ste pa gotovo strojnik !!"
"Po čem sklepate?"
"Ko sem vas vprašal kje sem ste najprej nekaj odčitavali s tiste vaše napravice, nato ste nekaj čečkali po papirju in na koncu ste mi povedali zame čisto neuporabne podatke, ker še vedno ne vem kje sem!!!
Sprehajalec pa mu mirno odgovori:
"Vi ste pa prav gotovo manager !"
"Po čem pa vi sklepate?" se je začudil balonar
"Lotili ste se zadeve, ki ji niste kos, zašli ste v situacijo, ki je sami ne morete rešiti in obljubili ste nemogoče. Nato ste prišli k meni po pomoč in ko sem vam podal natančen odgovor na vaše vprašanje, niste vedeli kaj početi z njim. Na koncu se je izkazalo da ste v natanko enaki situaciji kot preden ste naleteli name, le da sem sedaj vsega kriv jaz!!"
Thrivial ::
Eh, ta vic sem videl ze 3 leta nazaj, le da je bil v vlogi strojnik clovek Microsoftove tehnicne pomoci...
lp
lp
:: Member of Eror Team ::
pelican ::
Jaz sem ponosen na to, da sem dosegel to kar sem s svojim znanjem in brez tuje pomoči. Da lahko dokažeš, da si neodvisen in sposoben, da življenju ne potrebuješ vedno nekoga, da bi ti stal ob strani.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Zaposlitev v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18253 (16380) | Gandalfar |
» | Študij ali delo ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12318 (10739) | IceIceBaby |
» | Peticija zaradi zbijanja vrednosti šole (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Šola | 52572 (45379) | detroit |
» | Kako najti zaposlitev? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12564 (7959) | perci |