» »

Radeon 9500 - znoru bom!!

Radeon 9500 - znoru bom!!

ilči ::

Upam, da se boste potrudili prebrati mojo izčrpno prošnjo po pomooči!

Sicer je blo že kr dost postov napisanih, ampak mi (men se zdi) noben ne pomaga.
Najprej naj vam povem, da nisem glih mojster kar se računalnika tiče, imam pa sledeč problem, ki m espravlja ob živce;(( :

Imam FIC-ovo plato VI11 ter grafično ATI Radeon 9500pro. Ko sem kupil računalnik je vse delalo brez problema. Potem so se začeli pojavljati problemi z Windowsi in sem računalnik parkrat sformatiral, spreminjal nastavitve v BIOSu...

Kar naenkrat....problemi z grafično. Sistem se mi je parkrat sesul - napisal je, da zaradi radeon9500 driverjev. Zdej se mi ne sesuva več, ampak vsakič, ko pridem v Windowse se mi (trikrat) za hip pojavi vodoravna debela črta. Potem dela vse uredu. Če grem v Display>Properties>Settings>Advanced mi spet začnejo mežikat črte za ene 3 sekunde. Če v ATI-jevi orodni vrstici dam refresh rate na 85Hz (ki mi ga monitor seveda podpira) se mi začne monitor ugašat!!;(( ;(( ;((

A je kej narobe, če ti v Device Managerju pod Radeon Properties piše: Location: PCI bus1, device0, function0???!

Tri različne drajverje sm že sprobu (vključno z najnovejšimi) - nič ne pomaga!!!!

Sej bi dal grafo vn, pa mam na plati moški vtikač za monitor in ga potem ne morem priključiti!!

Sprobat kartico na drugem compu pa tut ne vem kje.

Proooosim, pomagajte!!!
U izi...

zile ::

Flešaj plato, rukni ven vse kartice razen Radeona, inštaliraj winse. Probaj samo z enim ramom. Pol se pa oglasi še kaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

grafična GF6600 GT - sekundarni zaslon GA NI ?!?1

Oddelek: Strojna oprema
141355 (1138) Magician
»

r9500 --> r9700 Utvara ali realnost? (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Navijanje
89042827 (25225) sharp
»

Problem z Radeonom 9500 Pro

361505 (1018) Sycroft
»

nForce2 & ATI Radeon kompatibilna?

71428 (1205) eee
»

Sapphire Radeon 9500 PRO PROBLEM!!!