Forum » Omrežja in internet » Telemach
Telemach
vex3um ::
Živijo!
Včeraj je prišel en študent z Telemacha pobirat soglasja za gradnjo optike v Črnučah. Do zdaj smo imeli internet na siolu in nam je use fajn štimal ( nobenih problemov), zato me zanima, če bi lahko pustil telemachu izgradit omrežje in pol it nazaj na siol? (ker menda siol deli svoje omrežje z drugimi, zakaj ne obratno... Aja pa napeljeval bodo prek vrtov, da jim bo cenejš pršlo -.-) Aja pa a je res da telemach gradi hibridno omrežje? napou optično napol koaksalno? Pa če se da to zment da ti optiko dajo namest koaksa, ker če bodo gradil bomo mel mi itak uno "hišco" z kabli pr ns(vsaj po skici sodeč)....
Hvala za odgovore!
Včeraj je prišel en študent z Telemacha pobirat soglasja za gradnjo optike v Črnučah. Do zdaj smo imeli internet na siolu in nam je use fajn štimal ( nobenih problemov), zato me zanima, če bi lahko pustil telemachu izgradit omrežje in pol it nazaj na siol? (ker menda siol deli svoje omrežje z drugimi, zakaj ne obratno... Aja pa napeljeval bodo prek vrtov, da jim bo cenejš pršlo -.-) Aja pa a je res da telemach gradi hibridno omrežje? napou optično napol koaksalno? Pa če se da to zment da ti optiko dajo namest koaksa, ker če bodo gradil bomo mel mi itak uno "hišco" z kabli pr ns(vsaj po skici sodeč)....
Hvala za odgovore!
Nagi Bator ::
Saj bodo samo omrezje vlekli. Nic te ne sili, da gres k njim, imas pa s tem fajn opcijo it na optiko.
Telemach ima, kot mi je znano, optiko do omarce, pol pa kooksijalec od tam do koncnega uporabnika.
Telemach ima, kot mi je znano, optiko do omarce, pol pa kooksijalec od tam do koncnega uporabnika.
vex3um ::
Aha. Sam zanimal me je če to omrežje k ga sami postavjo delijo tud z drugimi operaterji. Aja a pa kdo slučajno ve a pr siolu napelejo optiko čist do hiše al je tko k pr telemachu?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 610920 (2810) | Mr.G. |
» | T-2 spet v stečaj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 36905 (30901) | roli |
» | Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9550 (6982) | slovenček |
» | UPC Telemach IP telefonija :)Oddelek: Omrežja in internet | 5106 (2208) | Tilen |
» | Siol je ponovno pod okriljem Telekoma Slovenije (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9117 (6794) | Bistri007 |