Forum » Mobilne tehnologije » Nokia E52 se ne prižge
Nokia E52 se ne prižge
koyotee ::
ma ti telefoni so mel problem z vsem živim :) imam še eno delujočo, s sicer skurjenim zvočnikom :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
nejcek74 ::
:) kdaj se ti je to zgodilo, ker tudi jaz je ne uspem vec prizgat odkar sem jo prejsnji teden ugasnil ob vstopu na letalo. Cas za teorijo zarote. Mas neko foro hard resetom, ampak meni ne deluje.
koyotee ::
nesi na mobitel, boš dobil vsaj majico
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
steklo ::
:) kdaj se ti je to zgodilo, ker tudi jaz je ne uspem vec prizgat odkar sem jo prejsnji teden ugasnil ob vstopu na letalo. Cas za teorijo zarote. Mas neko foro hard resetom, ampak meni ne deluje.
Men je crknila v žepu, sem nekomu poslal pa bo pogledal, če se da kaj zamenjat, drugače pa na servisu pravjo plata.
Brez garancije pride menjava okoli 100 evrov.
nejcek74 ::
mah zame je itak cas, da si nov telefon omislim, samo za par lepih sms-ov na telefonu mi je zal :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lahko letalo izgine brez vsakršne sledi? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 82185 (22173) | Machete |
» | Kako premagati strah pred letenjem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9070 (7056) | franci0 |
» | WRT54GL + dd-wrt: wireless izginilOddelek: Omrežja in internet | 1191 (1009) | t3hn0 |
⊘ | Sesuvanje elektronike 21. junija okoli 21. ure (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8172 (6459) | imagodei |
» | Nokia 5230 problem s posodobitvijoOddelek: Mobilne tehnologije | 1518 (1318) | zattara |