Forum » Operacijski sistemi » Namestitev Adobe Flash player v Linux Kubuntu 13.04
Namestitev Adobe Flash player v Linux Kubuntu 13.04
B-king ::
Pozdravljeni!
Ker sem nov v svetu Linuxa (Distribucija Kubuntu 13.04) me zanima, če mi lahko pomagate pri namestitvi Adobe Flash Playerya v moj sistem oziroma brskalnike ki jih uporabljam (Firefox in Opera).
Datoteko z imenom "install_flash_player_11_linux.i386.tar.gz" sem prenesel na moj lokalni disk v mapo "Prejeto iz Intereneta"....
Potrebujem pomoč pri namestitvi programa. Vsak poizkus nameščanja se mi je izjalovil.
Prosim za pomoč po korakih oziroma alinejah kako namestiti.
hvala
Ker sem nov v svetu Linuxa (Distribucija Kubuntu 13.04) me zanima, če mi lahko pomagate pri namestitvi Adobe Flash Playerya v moj sistem oziroma brskalnike ki jih uporabljam (Firefox in Opera).
Datoteko z imenom "install_flash_player_11_linux.i386.tar.gz" sem prenesel na moj lokalni disk v mapo "Prejeto iz Intereneta"....
Potrebujem pomoč pri namestitvi programa. Vsak poizkus nameščanja se mi je izjalovil.
Prosim za pomoč po korakih oziroma alinejah kako namestiti.
hvala
damirb03 ::
1. Open a terminal window. - Odpri Terminal
2. Type in the following command then hit Enter. - Vpiši naslednje :
sudo add-apt-repository "deb http://archive.canonical.com/ $(lsb_release -sc) partner"
ali
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras - namesto ubuntu napiši kubuntu
sudo apt-get update
sudo apt-get install flashplugin-installer
2. Type in the following command then hit Enter. - Vpiši naslednje :
sudo add-apt-repository "deb http://archive.canonical.com/ $(lsb_release -sc) partner"
ali
sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras - namesto ubuntu napiši kubuntu
sudo apt-get update
sudo apt-get install flashplugin-installer
Zgodovina sprememb…
- spremenil: damirb03 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [(K)Ubuntu] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Operacijski sistemi | 340095 (739) | Zvezdica27 |
» | Linux in FlashPlayerOddelek: Operacijski sistemi | 1094 (870) | Icematxyz |
» | Skype uvaja nadležne pogovorne oglase (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19285 (16226) | poweroff |
» | Ubuntu Oneiric Ocelot 11.10 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Operacijski sistemi | 192769 (158708) | Icematxyz |
» | Ubuntu 10.04 LTS - Change is coming (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Operacijski sistemi | 143595 (106481) | Icematxyz |