Forum » Kaj kupiti » cene rama
cene rama
San ::
Glede na trenutne cene rama, se ves čas prepričujem, naj si kupim 1 Gb rama za mojo Epox8RDA+, sam zmeraj pridem do dveh stvari, da ne vem kaj mi bo toliko, ker je 512 vrh glave in da sam požre še več štroma.
Ima kdo še kakšno pozitivno stvar za dodat, ker bi se res rad prepričal, da ga naj kupim?
Ima kdo še kakšno pozitivno stvar za dodat, ker bi se res rad prepričal, da ga naj kupim?
nodes ::
Koliko ga rabiš?; samo sam veš; zakaj uporabljaš računalnik?
Pri video, slikah ni nič narobe, če ga imaš tudi 1G.
Pri igrah npr. prvi je bil U2, ki 512 kar lepo zapolni in postaja conf. min.
Pri video, slikah ni nič narobe, če ga imaš tudi 1G.
Pri igrah npr. prvi je bil U2, ki 512 kar lepo zapolni in postaja conf. min.
bodom ::
emm...kaj se mi splaca vzet za na 8rda...al 2x 512MB PC3200 al PC2700?
pa kako deluje ta dual channel? a treba kej posebej nastimat al je kr to to?
bostjan: pa una debata prej o pomanjkanju dnarja naj ostane tam kjer je
thanks, LP
pa kako deluje ta dual channel? a treba kej posebej nastimat al je kr to to?
bostjan: pa una debata prej o pomanjkanju dnarja naj ostane tam kjer je
thanks, LP
boštjan ::
za vse nForce2 plate vela da je bolje vzet 2Xkolko hočešMB.Jaz bi vzel 3200.
Dual chanel se avtomatsko vklopi(vsaj pri 8rda je tako,za druge plate RT(F)M.Finta DC pa je da se podatki zapisujejo hitreje in v oba modula hkrati.
Upam da sem vse prav napisal sicer naj me popravi tisti keri ma nForce2 plato.
Dual chanel se avtomatsko vklopi(vsaj pri 8rda je tako,za druge plate RT(F)M.Finta DC pa je da se podatki zapisujejo hitreje in v oba modula hkrati.
Upam da sem vse prav napisal sicer naj me popravi tisti keri ma nForce2 plato.
ja ja, sej mislu sm 2x neki...sam kolk se bo poznalo ce je pc2700 al pa pc3200?...v denarnici vem da se bo
thanks, LP
thanks, LP
Tarzan ::
Hja, če maš dobr zrihtan sistem in če boš nastavil dovolj visok FSB verjemi, da se bo poznalo. Pomoje se sploh ne splača nabavt RAM slabši od 3200, v primeru nForce2 seveda.
Aja, je pa tudi odvisno, kaj boš poganjal, nekateri programi nimajo nobene koristi od hitrejšega pomnilnika, spet drugi pa letijo kot sneta skira.
Aja, je pa tudi odvisno, kaj boš poganjal, nekateri programi nimajo nobene koristi od hitrejšega pomnilnika, spet drugi pa letijo kot sneta skira.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tarzan ()
aha...no bom jst kr mal pocakal da se dnar nabere, pol pa magar iz USA uvozu kakega corsaira al pa kingstona...seveda v 2x 512MB ce ne 2x 1GB...da bo pol sluzu za nek cajta...in ga naspidiral do maximuma
LP
LP
misliš da se bo splačalo iz USA.moram računat na stroške pošiljanja,DDV,carina.po moje se ne splača.
i get the point,samo dobiš corsira tudi v JAE-u al pa mail v AGT in se zmeniš kdaj,kaki in za koliko.
ajaaaaa...pol pa ni blema...sorry nism vedu, da jih majo tud v AGT-ju in JAE-ju.
thanks, LP
thanks, LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero nForce2 plato (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Kaj kupiti | 31727 (18322) | Jaffa |
» | katera konfiguracija najboljsa?Oddelek: Kaj kupiti | 1155 (1078) | RiNC |
» | Svetujte strokovnjaki!Oddelek: Kaj kupiti | 1524 (1138) | nodes |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26071 (17869) | bodom |
» | kupujem nov comp in prosim za nasvet:Oddelek: Kaj kupiti | 1621 (1186) | b4d |