Forum » Pomoč in nasveti » TL-WR842ND - ne dela USB disk?
TL-WR842ND - ne dela USB disk?
andrejkor ::
Pozdravljeni.
Nabavil sem nov router tp link TL-WR842ND, z namenom da bom imel na tem ruterju povezan prenosni disk, da imam na vseh računalnik dostop do določenih stvari. Sedaj pa imam en problem.
Router je povezan z kabelskim modemom, tako da vbistvu pride WAN iz kabelskega routerja. Problem je ta, da disk mi zazna če grem v nastavitve od routerja, tam mi napiše in zasedenost diska, velikost, vse kar spada zraven. Ampak nimam ga pa nikjer vidnega in ne morem dostopati do njega, poskušal sem že vse živo ampak mi ne odpre tistega FTPja na določenem IP naslovu. Če pa poskusim z media serverom(tudi na router nastavitvah) pa včasih zazna določeno mapo, včasih pa ne.
Kaj bi še moral nastaviti da mi bo deloval Usb?
Prosil bi za pomoč če ima mogoče kater od uporabnikov takšen router?
Hvala in LP
Nabavil sem nov router tp link TL-WR842ND, z namenom da bom imel na tem ruterju povezan prenosni disk, da imam na vseh računalnik dostop do določenih stvari. Sedaj pa imam en problem.
Router je povezan z kabelskim modemom, tako da vbistvu pride WAN iz kabelskega routerja. Problem je ta, da disk mi zazna če grem v nastavitve od routerja, tam mi napiše in zasedenost diska, velikost, vse kar spada zraven. Ampak nimam ga pa nikjer vidnega in ne morem dostopati do njega, poskušal sem že vse živo ampak mi ne odpre tistega FTPja na določenem IP naslovu. Če pa poskusim z media serverom(tudi na router nastavitvah) pa včasih zazna določeno mapo, včasih pa ne.
Kaj bi še moral nastaviti da mi bo deloval Usb?
Prosil bi za pomoč če ima mogoče kater od uporabnikov takšen router?
Hvala in LP
andrejkor ::
Sem poskusil formatirat tudi v te formate, ampak potem mi ga pa tudi prepozna ne. Še slabše kot je bilo prej, prej mi ga je vsaj prepoznalo.
Tako, da ne vem več kaj bi poskusil.
Tako, da ne vem več kaj bi poskusil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569430 (6259) | c23po |
» | Vzpostavitev brezžičnega internetaOddelek: Omrežja in internet | 3376 (3110) | barbara2 |
» | Pomagajte naštimat wireless ruterOddelek: Pomoč in nasveti | 2036 (1782) | frenkii |
» | Kako nastavit WLAN ASUS WL500g (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7876 (5620) | DixieFlatline |
» | sesuvanje mreže (router)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2873 (1858) | motorist |