Forum » Strojna oprema » NEpolnjenje baterije in čiščenje kompa :)
NEpolnjenje baterije in čiščenje kompa :)
gevara ::
Ojla. zanima me če mi lahko kdo pomaga :)
Prva stvar:Na mojem prenosniku se noče filat baterija. Piše 13% available(plugged in, not charging).
Kva bi to blo?
Drga stvar: Kako lahko spucam prenosnik brez da ga formatiram. Formatiru sm ga pred kšne 2 mesca ampak se mi zdi d je spet počasn in da kr neki mleje :)
Hvala za pomoč
Prva stvar:Na mojem prenosniku se noče filat baterija. Piše 13% available(plugged in, not charging).
Kva bi to blo?
Drga stvar: Kako lahko spucam prenosnik brez da ga formatiram. Formatiru sm ga pred kšne 2 mesca ampak se mi zdi d je spet počasn in da kr neki mleje :)
Hvala za pomoč
Marilyn ::
prva stvar: obstaja možnost da je baterija slaba, nič nisi napisal koliko je star prenosnik, morda je adapter fuč!
druga stvar: msconfig.exe (izključi programe že pri zagonu), disk defrag, kakšen antivirusni program zaženi itd.
Veliko stvari je lahko tukaj krivih za počasno delovanje PC-ja.
Sedaj pa če teh stvari ne znaš, nesi kakšnemu dobremu prijatelju naj ti pregleda.
pozdravljen
druga stvar: msconfig.exe (izključi programe že pri zagonu), disk defrag, kakšen antivirusni program zaženi itd.
Veliko stvari je lahko tukaj krivih za počasno delovanje PC-ja.
Sedaj pa če teh stvari ne znaš, nesi kakšnemu dobremu prijatelju naj ti pregleda.
pozdravljen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Marilyn ()
solatko ::
Če se baterija ne polni, je lahko v okvari, zato nesi na servis, da stestirajo in zamenjajo.
Kar se tiče programske opreme, pa zadeva ne spada v garancijska popravila in te bo vsaka optimizacija, iskanje morebitne zlobne kode, čiščenje...., lahko kar precej stalo na servisu. Predvsem kopiranje tvojih podatkov, če to nimaš že narejeno. Na servisu po navadi, zaženejo recovery prednaloženega programja in vse kar si imel gor, postane zgodovina.
Shrani podatke in nesi na servis, za pregled baterije. Programje naj ti uredi kak sorodnik ali lokalni mojster.
Kar se tiče programske opreme, pa zadeva ne spada v garancijska popravila in te bo vsaka optimizacija, iskanje morebitne zlobne kode, čiščenje...., lahko kar precej stalo na servisu. Predvsem kopiranje tvojih podatkov, če to nimaš že narejeno. Na servisu po navadi, zaženejo recovery prednaloženega programja in vse kar si imel gor, postane zgodovina.
Shrani podatke in nesi na servis, za pregled baterije. Programje naj ti uredi kak sorodnik ali lokalni mojster.
Delo krepa človeka
gendale ::
za baterijo poskusi najprej dat baterijo ven, pobrisat driver, in jo dat nazaj not, to mi je rešilo problem na enem dokaj novem laptopu
na enem drugem se mi je pa zgodilo, da je baterijo kao napolnilo samo do 26%, ampak je pol delal par ur
na enem drugem se mi je pa zgodilo, da je baterijo kao napolnilo samo do 26%, ampak je pol delal par ur
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54113 (14079) | Han |
» | Sem pravkar unicil laptop?! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6478 (4163) | care20 |
» | V premislek pred nakupom novega prenosnikaOddelek: Kaj kupiti | 7894 (6113) | zmaugy |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16892 (14135) | _koki_ |
» | Acer prenosnik ne polni baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3732 (2873) | fosil |