Forum » Pomoč in nasveti » Polit prenosnik
Polit prenosnik
DeeCoy ::
Pa kaj je z vami, če se je polilo po računalniku, ne napajalniku. Tud če bi kratek stik kje naredlo, bi ga naredlo prej, na mama plati verjetno, ne pa na dovodu za napajanje. Nesi na garancijo, potem poročaj
Eilinel ::
Je pa še ena fora, ki sem ugotovila pri tem. Na napajalniku, vštekanem na elektriko, sveti zelena led lučka. Ko ga vštekam še v računalnik, neha svetit. Je mogoče to pokazatelj, da je stik?
solatko ::
Po vsej verjetnosti, ti je nekaj skurlo na sklopu napajanja matične plošče in procesorja ali pa se v notranjosti računalnika še vedno zadržuje voda. Politje plošče se bo na servisu opazilo, saj je plošča pokrita z premazi, ki na polito tekočino reagirajo in se pod določenim kotom vidi, kje je polito. Nesi na pooblaščen servis, da bodo dobro očistili MB in zamenjali skurjeni del, te bo pa to nekaj stalo, razen če ti bodo pogledali skozi prste. Da lučka na napajalniku ugasne, je znak, da imaš nekaj na MB v stiku, zato nehaj testirati, ker boš naredila še več škode.
Delo krepa človeka
Duhec ::
Če je zadeva res presušena potem nimaš več kaj narediti, sploh če praviš, da ugasne ledica na napajalniku tudi, če priklopiš v prenosnik, ki je brez baterije.
Pyr0Beast ::
Dobro bi bilo vsaj podatke iz diska pobrati.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
solatko ::
Lahko da prenosnik na servis, tudi brez diska. Pri nas, večino računalnikov saniramo brez priloženih diskov, razen, kadar je krivec za napako programje ali nedelujoč disk.
Delo krepa človeka
Snegec ::
Ali pa pač reče, naj ji ga na servisu pred predajo odmontirajo ven. Kakorkoli že, je disk najmanjši problem.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
Eilinel ::
Helou! Se oglašam, samo da poročam o zadevi. Skratka, šla je matična plošča in so mi jo zamenjali, hvalabogu v sklopu garancije. Malo je sicer bilo po poznanstvih, serviser pa je šel tudi malo na roko, saj je cenil dejstvo, da smo mu povedali po resnici. Ko so ga odprli, pa tekočine sploh ni bilo videti, tako da bi verjetno šlo skozi tudi drugače.
Podatki so bili nedotaknjeni in comp že veselo dela.
Hvala pa za vašo pomoč in vzpodbudne besede.
Podatki so bili nedotaknjeni in comp že veselo dela.
Hvala pa za vašo pomoč in vzpodbudne besede.
St!l3 ::
Men se je danes pokvaril prenosnik. Nekaj sem se iz magneti igral in mi je padel na sprednji del prenosnika.
naj mi gdo pomaga kateri del se mi je pokvaril.Ko vžgem prenosnik mi pojavi prvo stran naprej pa negre.
naj mi gdo pomaga kateri del se mi je pokvaril.Ko vžgem prenosnik mi pojavi prvo stran naprej pa negre.
St!l3 ::
ko zaženem računalnik napiše tisto prvo stran od hpja. Vidu pa sm da tipka caps lock kr neki utripa
tm kjer je padu magnet neki poka
tm kjer je padu magnet neki poka
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St!l3 ()
Pyr0Beast ::
Verjetno mrknil disk zaradi udarca.
Some nanoparticles are more equal than others
_koki_ ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17723 (14261) | XsenO |
» | Birotehna servisOddelek: Pomoč in nasveti | 4474 (3572) | kmetek |
» | GSM na servis- trdijo da je bil zmočen (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22188 (19215) | amigo_no1 |
» | HP ProBook 4710s - Mouse not detectedOddelek: Strojna oprema | 1511 (1390) | m0LN4r |
» | prenosnik,ni moj polit sok.. NUNJOOddelek: Pomoč in nasveti | 5080 (4661) | Tilen |