» »

Lumia 620 ali 520

Lumia 620 ali 520

johanblond ::

Kaj je boljši nakup.

Nokia Lumia 520 schwarz za €160,05 (amazon.co.uk) ali pa Nokia Lumia 620 schwarz za €237,79(amazon.de), se pravi ali je smiselno vložit toliko denarja za 620.
620 + manjša, strojno močnejša, NFC
520 + cenejša, malo močnejša baterija
Telfon bo za ženo, poslovno / multimedijski, želeno da dela vse out of box, zato Nokia + WP8. Zaželeno da ni predrag, predvsem da se ne sekiraš, če ga izgubiš/ga ukradejo/ti pade na tla/ga otroci pobruhajo.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...

PS: Lumia 520 iz amazon.co.uk, a bo delal polnilec pri nas ali ne.

Primerjava 520 vs 620

Primerjava 520 vs 620

olasitu ::

Pomoje je boljša izbira 520 zaradi malenkosti večjega ekrana in je potem use nekoliko lažje prtisnt in še poleg vsega je cenejši.
Kar se pa polnilca tiče pa je zdraven USB kabel (za povezavo z računalnikom in polnjenje) pa potem še vtikač za vtičnico z usb izhodom da lahko telefon polneš brez računalnika. Ta vtikač bi blo potem treba zamenat za našga to je pa pomoje to.

wragetz ::

Lumia 520 - fotoaparat nima flasha, kar zna bit včasih moteče pri fotografiranju v mraku.

Lp, W

_Dormage_ ::

Meni osebno je bolj pri srcu 520.
Edini razlog zakaj bi izbral 620 je zaradi front facing kamere za skype.
Koliko to tvoji ženi pomeni pa naj sama pretuhta.
Če to ni pomembno potem 520!

Zgodovina sprememb…

nokaut240 ::

Jaz sem pred dnevi dobil telefon Nokia Lumia 520 iz amazon UK. V paketu je trofazni polnilec. A obstaja kakšen adapter, da bom lahko polnil v "slovenskih" vtičnicah ?

Metulj-1 ::

http://dvdmediji.com/shop/?main_page=pr...

Sam gledam tole lumio pa me zanima, če je stvar ok?

clix ::

Brezveze ta adapret kupovati. Raje kupiš en microUSB polnilec, oz. je velika verjetnost da imaš kakšnega že doma, pomožnosti od prejšnjega (trenutnega) telefona.

Lonsarg ::

Na ebayu so po 0.8€ z poštnino vred adapterčki;) Eni celo zlo majhni, da se za stalno gor nataknejo. Amapk ja, microUSB je itak standard, vsak bi mogu imeti počasi doma na tone odvečnih micro USB polnilcev.

Izaso ::

Tudi sam bi se odločil za 520, ker je boljša izbira od modela 620.

Invictus ::

nokaut240 je izjavil:

Jaz sem pred dnevi dobil telefon Nokia Lumia 520 iz amazon UK. V paketu je trofazni polnilec. A obstaja kakšen adapter, da bom lahko polnil v "slovenskih" vtičnicah ?

To ni trofazni polnilec ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529528040 (24350) Leko
»

Kateri pametni telefon kupiti za začetnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7717912 (11322) Scaramouche
»

Lumia 520 Mnenja,nasveti...

4710177 (7892) luxxx7
»

Nakup novega telefona (strani: 1 2 )

838755 (6668) heero
»

Nokia lumia ali Samsung galaxy