Forum » Mobilne tehnologije » [Android] Kako preprečim GSM podatkovno povezavo?
[Android] Kako preprečim GSM podatkovno povezavo?
#000000 ::
Zanima me kako blokiram da se kadarkoli poveže na internet preko GSM ali ostalih omrežij, le preko wifi bi postil ?
- premaknil iz Operacijski sistemi: Mavrik ()
Mavrik ::
In kako ti naj povemo kaj maš ti če nisi povedal kater telefon imaš? :P
The truth is rarely pure and never simple.
vorantz ::
Če nisi sam dajal kake rome gor maš zgoraj napisan postopek
Če so ti to pretežka navodila pa...
Če so ti to pretežka navodila pa...
vorantz ::
Aha sem že izklopil, sem vedu da to treba prvo, in blo je vklopljenom samo sem prec vklopu wifi in upam da je večino scuzal preko njega :)
Aja še tole, če pistim par minut zadevo na miru, in hočem kam klicat, se telefon ne vklopi takoj, ampak recimo po nekje 10-15 sekundah, je to kje za nastavit, ker zgleda kot da gre v sleep IPD. ker vsakič ko se to zgodi bere iz SD kartice (preparing SD card) in traja da se postavi par sekund.
LP
Aja še tole, če pistim par minut zadevo na miru, in hočem kam klicat, se telefon ne vklopi takoj, ampak recimo po nekje 10-15 sekundah, je to kje za nastavit, ker zgleda kot da gre v sleep IPD. ker vsakič ko se to zgodi bere iz SD kartice (preparing SD card) in traja da se postavi par sekund.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Jst ::
What?
To imaš neke probleme z ROMom. Meni tako na DHD, kot na onex, pride iz deep sleepa dobesedno takoj. Nič ne pripravlja SD ali karkoli drugega...
To imaš neke probleme z ROMom. Meni tako na DHD, kot na onex, pride iz deep sleepa dobesedno takoj. Nič ne pripravlja SD ali karkoli drugega...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
JerryP ::
Ker model ace pa imaš? Sta dva s5830 ali s5830i. Slednji je mel v določeni seriji težave z branjem spominskih kartic in jih je čez čas tudi uničil.
Hi. Je model 5830i ja, tega se kot sem videl na yutube da flashat ali rootat ipd. :)
Zgodovina sprememb…
JerryP ::
Ja zgleda je to to Hvala, ko sem jo vzel ven se tel. zbudi v trenutku, tko da pomojem brezveze flashat, naj dela dokler bo trajalo :) Bom pa kupil pri nas eno CAT 10 kartico in ma da dela ?
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje najt rom za GT-5830i ?Oddelek: Strojna oprema | 1448 (1235) | Pithlit |
» | Windows 7 ne namesti potrebnih driverjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1441 (1262) | WinXP |
» | Samsung Ace-aplikacije se ne nalagajo, ker je premalo prostora na telefonu, na SD karOddelek: Mobilne tehnologije | 3622 (3397) | d4vid |
» | Apple proti Samsungu dosegel Pirovo zmagoOddelek: Novice / Tožbe | 13471 (11339) | FlyingBee |
» | Galaxy Ace (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12275 (11196) | BOCo. |