Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se izklaplja, ne prižiga
Računalnik se izklaplja, ne prižiga
none1337 ::
Računalnik se na random izklopi potem par minut ne dela (ponavadi takrat začnem mešat kable, menjat ram slote itd.) Ko ga vmes ene 10x prižgem skoraj vedno sveti rdeča lučka ali tm pri cpju ali pri ramu, prej cpu fan ni deloval zdaj čudežno deluje... Potem pa kr na enkrat spet dela 5 ali več ur nakar se vse skupaj ponovi. Aja tisti čas, ko računalnik "ne deluje" vse skupaj nekako laufa samo slike ni na ekran in pa na tipkovnici ne posveti zelena... Občasno se niti ne prižge ko pritiskam power gumb (moram za ene 10s vn iz elektrike potegnit)
BIOS settingse sem dal na default ker sem sumil, da je bil to problem ampak ni pomagalo.
Kako ugotovit v čem je problem??? Nebi ravno plačeval za kakšen drag servis, "rezervnih delov" pa prav tako na žalost nimam.
Sumim napajalnik ampak nisem prepričan.
BIOS settingse sem dal na default ker sem sumil, da je bil to problem ampak ni pomagalo.
Kako ugotovit v čem je problem??? Nebi ravno plačeval za kakšen drag servis, "rezervnih delov" pa prav tako na žalost nimam.
Sumim napajalnik ampak nisem prepričan.
none1337 ::
Anyone :D ? Če ne drugega mogoče kdo pozna kakšno trgovino v LJ kjer lahko vnreš(zamenjaš) dele ? Ali pa celo vrnejo denar(dream on :P).
Nebi rad kupil ene nove stvari samo, da ugotovim da je problem drugje... Še manj bi pa plačeval za kakšne drage "servise" :P
Nebi rad kupil ene nove stvari samo, da ugotovim da je problem drugje... Še manj bi pa plačeval za kakšne drage "servise" :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najcenejša avtomobilska znamka za vzdrževanje.. (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18623 (15205) | starfotr |
» | Jaguar X-Type nakup? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9141 (7228) | koyotee |
» | Avtomobili s trpežnim podvozjem (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 71175 (63624) | krneki0001 |
» | Stroški vzdrževanja Renault-Fiat-Kia (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18053 (15933) | Veselinko |