Forum » Omrežja in internet » Povezati internet preko kabla iz drugega PC
Povezati internet preko kabla iz drugega PC
Davidexon ::
Zanima me kako in če je to možno..
-Ruter za wi-fi in s 4 priključki za računalnik je v eni sobi.. preko wi-fija je povezan PC v osednji sobi in poleg je računalnik kateri nima možnosti povezave z brezžičnim omrežjem...
-če priklopim kabel od računalnika A (kateri ima wi-fi) do računalnika B.. kako nastaviti da bi deloval internet.. prenosnih paketov je samo poslanih prejeto pa nič..
Hvala in lp
-Ruter za wi-fi in s 4 priključki za računalnik je v eni sobi.. preko wi-fija je povezan PC v osednji sobi in poleg je računalnik kateri nima možnosti povezave z brezžičnim omrežjem...
-če priklopim kabel od računalnika A (kateri ima wi-fi) do računalnika B.. kako nastaviti da bi deloval internet.. prenosnih paketov je samo poslanih prejeto pa nič..
Hvala in lp
ABX ::
Ne bo šlo kar tako, boš moral konfigurirat PC kot ruter.
Googlaj Internet connection sharing.
Googlaj Internet connection sharing.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Invictus ::
Kupi si USB wireless adapter.
Pa se poveži na Wifi. Najhitreje in najceneje ...
Pa se poveži na Wifi. Najhitreje in najceneje ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Sedaj sem to use uredil... mi pa noče uspostavit povezave z netom na drugem računalniku.. piše ni internetne povezave.. zakaj?
Gapi182 ::
downloadaj na piratebay: Conectify
Men deluje. Enostavno ko si povezan na internet to zadevco zaženeš in tvoj laptop/PC deluje kot wi-fi.
aja na drugem računalniku ni wifi... hmmm. 10m etherner kabel je najboljša rešitev torej.
Men deluje. Enostavno ko si povezan na internet to zadevco zaženeš in tvoj laptop/PC deluje kot wi-fi.
aja na drugem računalniku ni wifi... hmmm. 10m etherner kabel je najboljša rešitev torej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Gapi182 ()
aha okej.. bom poskusu ;) tako je imam dva računalnika na prvem je wi fi na drugem pa ni in potem s kablom povežem računalnik A s računalnikom B
emmm.. jst to najdu sam na partisu ker mi na piratebay ni najdlo.. mi lahk okdo pošlje link od torenta.. in kako zadevo sploh nastavim? namestim jo v računalniku katerem je že povezava?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569506 (6335) | c23po |
» | WireShark SniffingOddelek: Pomoč in nasveti | 3654 (1812) | zbrisan |
» | Kako nastaviti LAN?Oddelek: Omrežja in internet | 11606 (7276) | Tomi |
» | Dvojna lokalna mreža, je mogoča?Oddelek: Omrežja in internet | 1494 (1242) | jerry2000 |
» | Problem z lokalno mrežoOddelek: Omrežja in internet | 1365 (1217) | Senitel |