» »

Fallout 4

Fallout 4

««
23 / 63
»»

oo7 ::

FALLOUT 4 BATTLES #1: 50 Raiders vs. 50 Synth!

FALLOUT 4 BATTLES #2: 60 Mr. Gutsy vs. 60 Diamond Security!

FALLOUT 4 BATTLES #3: 50 Radscorpions vs. 50 Mirelurks vs. 50 Ghouls!!

FALLOUT 4 BATTLES #4: 60 DEATHCLAWS vs. 60 BROTHERHOOD OF STEEL!

BigWhale ::

Izi je izjavil:

BigWhale ne nakladaj. Kaj je bilo včasih nima veze. Sedaj je pač tako, da so perki dejansko skilli in trditi, da F4 nima skillov je otročje.
In ja, Eve Online sem igral in o njem nimam dobrega mnenja. Počneš lahko neskončno veliko stvari ampak vse skupaj nima nobenega smisla. Od MMORPG sta mi dobri samo SWTOR in LOTRO, ker imata odlične zgodbe.

Lej, te bom citiral:

Izi je izjavil:

V Fallout igrah se skilli že od nekdaj imenujejo perki. Gre pa za eno in isto stvar. In ravno Fallout 4 ima najbolj razvit in dodelan skill sistem ki smo ga videli do danes.

Rekel si, da se v Fallout skilli imenujejo perki in to ze od nekdaj. To enostavno ni res. V F4 so skille in perke in traite zapakirali v eno stvari, ki ji sedaj rece perks. To je poenostavljena zadeva tega kar je bilo prej. Temu rect 'najbolj dodelan skill sistem, ki smo ga videli do danes' je noro. Primerjavo z EVE sem dal zato, ker ima EVE zelo dobro razdelan skill sistem.

Zmajc ::

Legendaren mutant vrgel 10mm pištolo ki ima neomejeno zalogo streliva, spimpana do z stealtha dela pokol :D

Furbo ::

Nima neomejeno streliva, samo neomejen nabojnik (ni treba reloadat), ki pa papca metke iz tvoje zaloge.

Sem tudi jaz naprej pomislil na to, ampak je treba vse dobro prebrati. :)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Booo :(

Seljak ::

Izi je izjavil:

Upam, da ste opazili, da je treba novim ljudem, ki pridejo v naselje dodeliti delo, drugače bodo ves dan brezdelno posedali in poležavali.
Rastline, ki jih posadiš sicer zrastejo same od sebe, ampak če jih nihče ne obere bo na njih ves čas en sam sadež. Če hočeš, da vse deluje optimalno moraš nekoga zadolžiti, da pobira pridelke, ki se potem avtomatsko znajdejo v tvojem worbenchu, na rastlini pa že raste nov sadež. Lahko pa seveda tudi sam obiraš pridelke, če si si namesto bojevnika zamislil vlogo kmetovalca :P
Podobno je vsem ostalim. Na primer stražni stolp, kolikor je meni znano, nima nobenega smisla, če nima stražnika. Prodajalne tudi verjetno ne bodo delovale, če jim ne dodeliš prodajalca. Ampak to so že zadeve za Local Leaderje.

Pa še nekaj sem pozabil.
Verjetno ste že našli kakšen pasji ali Supermutantski armor in se spraševali in ko ga hočeš obleči napiše, da ni primeren zate. Kaj torej početi z njimi?
To so armorji namenjeni našim spremljevalcem. Ja tudi naš pes ima svoje armorje. Pa kot kaže bo en izmed spremljevalcev tudi Supermutant.
Če hočete obeli psa mu ne smete samo dati armorja, ampak je treba posebej izbrati, da naj ga obleče, drugače ga bo samo nosil v nahrbtniku ali karkoli že ima ga ne bo uporabil sam od sebe.

Zanimivo branje. Torej je ta igra ful življenjska (ne vem,če sem se prav izrazil). Čudim se,da nisem prej opazil te igre(predhodnjic) kajti takšen način igranja mi je vedno pri srcu. Neke vrste simulacija v svetu,ki je doživel jederski napad.

Izi ::

Za informacijo, Life Giver (END 3) na tretji stopnji (level 20) zdravi s približno 1,5 HP/sek. Zelo uporabna zadeva.

SimplyMiha ::

Tako za informacijo... Deathclaw je kolosalna bolečina v riti, se strinjamo?

OK. Sedaj nanj dajte Stealth Boy-ja.

Voila, Chameleon Deathclaw. FFFFFFF....

Izi je izjavil:

Tudi zgodba me je pozitivno presenetila, sicer nisem še niti na polovici, kar se zgodbe tiče, ampak do sedaj je nadpovprečno zanimiva. Za Bethesdo vemo, da dela odlične igre ampak zgodbe pa ponavadi malo šepajo. Tukaj pa je tudi zgodba na nivoju Witcherja 3 oziroma še boljša, če ti je, kot meni, bolj všeč futurističen svet kot srednjeveški.
Skratka igra je težka ko hudič, prezahtevna za začetnike in nedeljske igralce, ampak za najzahtevnejše igralce je pa to mana z neba. Brez dvoma GOTY.

Izi se popolnoma strinjams tabo :)

Drugače pa streljanje od Fallout 3 in NV se je izbojšalo za 100% :)
Edino izbira dialogov mi je pa bila bolj všeč pri Fallout 3 in NV.

Kaj ::

Kako fino je stati in gledati, kako mašine delajo namesto tebe. :D

Pa še to, kako rešiti ta problem, ko žica ostane v zraku po tem, ko odstraniš Power Pylone?

Ne ozelenijo v Workshopu, ko se postaviš nanje z miško... R in E ne naredita ničesar.

Si poskusil odstraniti še drugi konec?

A, rešil s tipko TAB - store in WOrkshop.

Drugače pa pazite da z power armoja vedno vzamete fusion core ... ce ne si ga lahko random NPC sposodi in odnese neznano kam. :))

How to tweak Fallout 4's hidden graphics options

http://www.pcgamer.com/how-to-tweak-fal...

matobeli ::

Zmajc je izjavil:

Drugače pa pazite da z power armoja vedno vzamete fusion core ... ce ne si ga lahko random NPC sposodi in odnese neznano kam. :))

A to je resno?

Sims ::

Tole z power armorjem ... Kaj pa če pride NPC svojim fusion core?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sims ()

lonewolf_ ::

Ja, če ga ne odstraniš lahko ostaneš brez...
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

sajmonmofo ::

hmm v vodi pa ni glih kaj dosti za najti, malo sprobavam aquaboy perk :D

v tej glomazni ladji naprimer ni ene same stvari za lootat :D

glede powerarmorja pa sem trenutno nasel le t45, pa enega raider modified, ki sem ga sunil iz neke baze, ko so se pobijali raiderji in super mutants lol

en pimped edn pa za dele :D

Zgodovina sprememb…

Jaz namesto tega perka raje oblečem tisto antiradiacijsko obleko, za redke prilike čofotanja.

Kako je s tem dodeljavanjem nalog za hrano. Posadim recimo v vrsto 40 sadik nečesa, grem do enega kmeta, in mu določim delo na sadiki. Dela lahko en kmet samo na eni sadiki ali na vseh? Dam Command in Assign na določeno sadiko. Bo to delovalo za vse tiste posajene ali moram za vsako čez ta postopek s tisto osebo?

darkz ::

Če se ne motim lahko 1 oseba dela z največ 6 sadikami.
|ryzen 3900x|, |2x8 ddr4 3600|, |x470-f rog|
|970pro 512|, |5700 xt|, |nzxt x52|, |omen 32|

yoco ::

Če hočem zamenjati companiona, moram direkt do le tega a ga lahko "prikličem" kadarkoli?

moraš it do njega "osebno" ^^ če se pa pridružiš minutmanu imaš na voljo Flaregun, kateri prikliče na pomoč tvoje prijatelje v bližini. Lahko se zogdi tudi da ne pride noben ^^ sigurno ma na voljo kaj podobnega tudi brotherofželezo.. mogoče futurističen helikopter? ^^

Igra mi postaja vedno bolj všeč :) Seveda sem popolni začetnik in me zanima kako pokončati deathclaws? Sem v muzeju na strehi in bi ga moral pokončati,pa me zanima katero orožje je pametno izbrati? Imam pa oblečen oklep mislim,da se mu reče t45.

Seljak je izjavil:

Igra mi postaja vedno bolj všeč :) Seveda sem popolni začetnik in me zanima kako pokončati deathclaws? Sem v muzeju na strehi in bi ga moral pokončati,pa me zanima katero orožje je pametno izbrati? Imam pa oblečen oklep mislim,da se mu reče t45.

Uporabiti moraš Minigun, ki ga najdeš par metrov naprej od Power Armorja. S power armorjem lahko skočiš kar iz strehe dol na cesto. Pa šparaj municijo za Deathclawa, ker če boš spraznil minigun na Raiderjih še preden se prikaže Deathclaw si mrtev :D

Uf ravno to kar si nazadnje napisal se mi je zgodilo. Z tem minigun-om sem streljal na Raiderje potem pa nisem mogel pokončati Deathclaw-a :D No,sedaj vsaj vem z katerim orožjem ga moram pokončati. Sicer je ta oklep,ki ga nosim že malce poškodovan in sem mislil,če skočim dol z strehe se bo raztreščil na prafaktorje. No bom poskusil še 1x. Hvala za pomoč Izi ;)
Kar pa se tiče grafike v igri je vsaj za mene fantastična. Ko se na minigun zagrejejo cevi in ko začnejo žareti je prav fantastično. Tudi zgodba mi je zelo všeč. Končno se v eni igri počutim kot otrok,ki ne more brez igrače :) Najbolj pa mi je všeč raziskovanje okolice saj vse posod najdem nekaj uporabnega. Tudi municije se kar hitro nabere,samo moram pa res preiskati vsak prostor in kotiček. Skratka igra ga res seka.

Meni dialogi kar konkretno ubijajo voljo do igranja. Zdaj vedno izbiras svoj dogovor po vnaprej znani poti. Imas nekaj opcij, ki so na voljo in 'tocno' ves kaj se bo zgodilo, ko izberes odgovor.

Pri ostalih Falloutih si imel napisan text, ki ga je bilo treba prebrati in v resnici nisi vedel kako bo odreagiral sogovornik. Tak pristop je meni osebno bolj vsec. F4 je pa zdaj zlo podoben Mass Effectu. Izbral si eno moznost v dialogu in pol je Shepard rekel cist neki drucga.

Glede deathclawa: ciljaj glavo. Dokler ga ciljaš v glavo, jo bo Deathclaw ščitil (z rokami, hitrim izmikanjem), če je ne ciljaš, te bo napadal.

Pravzaprav za vse v tej igri velja: ciljaj glavo!

mgermo ::

Ne vem, če je bilo pri men kaj zbugano, ampak ta deathclaw se je bolj kot ne samo počasi pomikal proti meni dokler ga nisem pokosil. Pa je igra na hard.

Ja,tudi sam sem zasledil bug,ko se je deathclaw premikal desno in levo počasi in celo skozi avto je šel,ki je bil parkiran v ulici.

SimplyMiha hvala za nasvet ;) Komaj čakam na veseli december in dopust,da bom lahko igral do poznih večernih ur :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Seljak ()

boset ::

zakaj mam naenkrat čudno sliko, (ni povezano z grafiko)...
kot da bi bil, presevan ali bolan, ne morem se pozdravit..
vse je bledo, sivo, flešira skoz neki...blur... zelo neprijetno za igrat
anyone???

zgodilo se pa je na nekem lake blizu diamond citiya, kjer sem pokosil nekega mutanta ki je powerfist..

lp

se da to rešt z kakim načinom??
Main Desktop:
i9 14900k | EK Custom loop S480 | Asus APEX Encore Z790 | RTX4090 Strix OC
G.Skill 32Gb DDR5 7200 | WD_Black 850XNVMe | ThorII 1200W

Prvič po Fallout 1 so dodali v igro območje ekstremne radiacije (The Glowing Sea), prav užival sem ko sem šel čez. :)

Things Fallout Doesn't Tell You
http://www.ign.com/wikis/fallout-4/Thin...

Isotropic ::

mgermo je izjavil:

Ne vem, če je bilo pri men kaj zbugano, ampak ta deathclaw se je bolj kot ne samo počasi pomikal proti meni dokler ga nisem pokosil. Pa je igra na hard.

a unega yao guai pa niste meli zraven tega deathclawa? drugace je pa men ostalo streliva se cez glavo, mislim da 1 poln magacin + 140 metkov. ne vem kaj ste vi delali z njim. ajd, jaz spilam sicer na normal, mogoce je na hard manj metkov.

Hhehe ko sem jaz ubil Deathclava in Raiderje mi je tudi ostal 1 cel šaržer in še pol drugega>:D Deathclava sem zvabil blizu avta in potem streljal v avto in avtomobili naredijo zelo veliko škodo, ko jih raznese :)

Jaz sploh nisem stopil s strehe, saj nisem debilen, da bi šel 1 na 1 z deatclaw.

Hahaha moraš si upati :D Je pa včasih kar grozno vse skupaj. Sem 1x kar poskočil z stola :))

krefi ::

mi lahko kdo pove kako privabiti ljudi v moje naselje imam odajnik imam dovolj postelj, hrane, vode...
zanima me pa tudi kako postati local leader 2 da bom lahko zgradil stojnice
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

yoco ::

A mejbi kdo ve kako bi odpravil sledeč problem? Paladin Danse mi je dal misijo. To misijo sem naredil, a mu nisem takoj poročal. Zj sem naprej v igri kjer se nekaj naredi in Danse postane tvoj companion, in mu zj ne morem več oddati poročilo o prejšnji misiji! Ne vem kako bi se dalo to uredit?!

mgermo ::

Furbo je izjavil:

Jaz sploh nisem stopil s strehe, saj nisem debilen, da bi šel 1 na 1 z deatclaw.

Check this out. klik

Izdelovanje orožij je narejeno res odlično :)

Če hoče imeti v svojem naselju trgovino, ki prodaja razne stvari rabiš level 16 in perk Local Leader dve zvezdice se splača točke porabiti za te perke zdaj na začetku?

Če te veseli. Jaz sem level 20 in vse kar sem naredil v naselju je to, da sem vrgel par postelj noter.

Za kaj več pa čakam, da kak popravek omogoči menjanje tipk za premikanje.

O daj no, toliko veselja s postavljanjem naselij si boš odžrl zaradi dveh tipk? Saj ni tako grozno. E in R, Tab in miš. Saj gre na roko.

krefi ::

kako privabis ljudi v naselje in postanes local leader 2 ?
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

Kaj je izjavil:

O daj no, toliko veselja s postavljanjem naselij si boš odžrl zaradi dveh tipk? Saj ni tako grozno. E in R, Tab in miš. Saj gre na roko.

Imam veselja polno vrečo, se odlično zabavam z mojim sniper/nevidni ninja likom.
Kako zabavno je pa nekoga zakuriti na daljavo, pa čeprav še nisem tako daleč, da bi lahko na (tisti pravi) sniper dal dušilec.
Tako s sniperjem, ki zakuri folk ustrelim koga, da veselo zagori (če ne umre kar takoj), njegovi prijateljčki kolikor jih še je, stečejo proti viru zvoka, pot do mene je seveda minirana.. dežuje kri in ude..

Ali pa s pištolo, ki povzroči da se žrtvi odpili in začne streljati po lastnih frendih..

Ali z laserjem, ki folk zastrupi in zakuri hkrati..

Za grajenje bo še čas, do tedaj pa moji vaščani tekajo okoli v combat armorjih in oboroženi z mojo robo prejšnje generacije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

mgermo je izjavil:

Furbo je izjavil:

Check this out. klik

Kaaaj 8-O Kako je pa to mogoče?

Kaj je izjavil:

Ma, to vzdrzevanje in postavljanje naselij je en sam grind. :/

A ve kdo ce lahko skill booke vrzem ven iz inventarja enkrat ko jih preberem?

Ko sem se vrnil v svojo bazo sem sredi naselja zagledal eno velikansko in sovražno zverino, kar sicer ni nič neobičajnega, začudilo pa me je, ko sem zagledal aktivne 4 moje nafrizirane Power Armorje, kako napadajo zverino :O Pa sem vedel, da sem jim pobral ven vse Power Core in jih spravil v neko omarico tam blizu.
OK, uletim v boj in pobijemo beštijo, nato pa iz mojih power armorjev zlezejo moji vaščani in jih kar pustijo tam sredi ceste.

Potem sem se pogovoril z vsemi prebivalci in pri njih našel kar nekaj svoje robe. Nekateri so naokoli kolovratili celo z mojimi legendarnimi melee orožji. Melee verjetno zato ker nikjer nisem pustil municije. Zato sem v eno skrinjo naložil še nekaj municije in ko sem se naslednjič vrnil je municija izginila, nekateri pa so naokoli hodili z mojimi strelnimi orožji.

Skratka naši naseljenci si postrežejo z vsem kar je na razpolago v vasi. Sicer ni panike, ker se orožje in oprema ne izrablja, edino Power core in municijo malo potrošijo, ampak izključno za obrambo naselja. Čim je mirno nobenemu ne pride na misel, da bi se naokoli sprehajal v Power Armorju :D
««
23 / 63
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

The Outer Worlds - (Obsidian Entertainment) (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
20427718 (866) oo7
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36878507 (3264) todman74
»

Fallout 5 (strani: 1 2 3 )

11925815 (1584) oo7
»

Fallout 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

43253584 (5526) oo7
»

Fallout: New Vegas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25354847 (18982) oo7

Več podobnih tem