» »

The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt

««
24 / 30
»»

ezzy ::

Trenutno na 97ur in še vedno v act 1. Jeb* ga, igra mi je kar pritegnila pozornost, tako da sem še pred kratkim kupil collectors edition prima guide:))

Berserker ::

Izi je izjavil:

Samo še 6 dni do razširitve.

Če sem prav obveščen se bo nova zgodba začela na obvestilni tabli v vasici blizu Novigrada.

Novih ozemelj ne bo, se bo pa zemljevid Velna oziroma Novigrada za potrebe nadgradne malo razširil. Ozemlje se bo podaljšalo severno in severovzhodno od Novigrada. Pa v Oxenfurtu bomo obiskali tudi Akademijo, ki je sicer na zemljevidu že sedaj, in obsega precejšen del mesta, ampak je bilo vanjo do sedaj praktično nemogoče priti.

Namesto dosedanjih 2 slotov za Potione bomo sedaj imeli na voljo 4 slote. To se mi zdi ena boljših izboljšav, saj boš lahko sedaj v enem boju uporabil kar 4 različne napitke brez da bi moral bežati iz boja in menjati napitke. Se pa po novem med bojem ne bo več dalo menjavati napitkov, ampak ker bodo na voljo štirje niti ne bo potrebe za menjavo.

Dobili bomo še Runewords.
Runeword bomo sestavili iz treh različnih run in ga potem vgradili v orožje ali obleko.
Glede na rune, ki jih bomo uporabili bo mogočih zelo veliko različnih efektov. En primer je, da lahko goreči sovražniki ob smrti eksplodirajo,...
Za kombiniranje run in vgradnjo runewords bo potrebno obiskati nekega specialnega obrtnika, ki se bo pač ukvarjal s temi rečmi.
Runewordom bomo lahko dvigovali level, za kar pa bo menda potrebna precejšna količina denarja. Kaže so končno našli nekaj kjer bomo lahko porabili velike količine denarja, ki se je nabral v drugem delu igre.

Dobili bomo še 5 novih talentov oziroma skillov. Zaenkrat ni znano v katerih drevesih. In tudi ni znano ali bomo še vedno omejeni na uporabo samo 12 skillov naenkrat ali bodo to kaj dvignili.

Na voljo bo tudi en popolnoma nov set opreme, ki bo ojačal našo magijo.
Med sovražniki pa bo kar nekaj novih šefov od katerih bo vsak unikaten.

Kot smo že nekaj tednov nazaj ugotavljali bomo v razširitvi res srečali Shani. Potrebno je omeniti, da romanca s Shani ne bo ogrozila našega odnosa s Triss ali Yen, zato kar pogumno v akcijo ;)
Lahko še omenimo da dejstvo kako se je končal nas odnos s Shani v 1. Witcherju ne bo imel nič vpliva na odnos z njo v tej razširitvi.



Se mi je zdelo, zakaj mi ene lokacije niso znane. Niti ni tako slabo če uporabijo tole mapo, ker je itak niso do konca izkoristili.

Recimo rudnik tam na sredi mape je zaprt, vinogradi severno od Novigrada, pa seveda univerziteta.

V glavnem vsekakor komaj čakam da dodatek.

Izi ::

Gamespot - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Review
Ocena: 9/10

Prvi opisi so tu in kot kaže gre spet za mojstrovino :D


Patch 1.10, ki vsebuje preko 600 popravkov in je dolg menda celih 15 GB, pa kot kaže zaenkrat še ni na voljo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

lopov ::

ezzy je izjavil:

Trenutno na 97ur in še vedno v act 1. Jeb* ga, igra mi je kar pritegnila pozornost, tako da sem še pred kratkim kupil collectors edition prima guide:))


Obtičal sem na Skellige, je pa res, da vtaknem nos v vse, tko da mam lvl 30, pa do Kaer Morhen še nisem prišel. Edino denarja nimam ravno v izobilji, večinoma okoli 10.000 enot s tem, da gwent sploh ne igram in bom na koncu failal vse queste, vezane nanj. Trenutno imam le en rdeč quest "Fake Papers". Igram z verzijo 1.8.02 ker sem prelen, da bi posodobil 8-), zaradi pomanjkanja časa le kakšna 2 dni na teden po uro ali dve.

Izi ::

Verzijo 1.10 se že da naložiti. Za PC je dolga okoli 10 GB za konzole pa okoli 15 GB :O

Pa ko smo že pri popravkih sem šele danes opazil, da so tudi vsi DLC-ji popatchani.
Popravki za DLC-je niso vključeni v standardne popravke, ampak je treba nanovo naložiti updatane DLC-je. Ker so popravljeni praktično vsi DLCji je najbolje, da se vse DLCje odinštalira in naloži updatane. Updatani DLC-ji imajo novejšo verzijo v imenu, pa tudi dolžine se razlikujejo od starih.
V GOG verziji im vsak DLC posebej svoj uninstall v Control Panelu med ostalimi Windows Programi.

Izi ::

Hmm, spet so ga nekaj polomili. Kar nekaj super opreme, ki je bila prej level 60 do 70, je sedaj v 1.10 kar naenkrat postala level 71 do 80 :O
Ta opreme je seveda neuporabna, ker je max level še vedno 70 in jo Geralt ne more uporabljati. In tako sem ostal brez najboljših kosov opreme.

Verjetno nameravajo s prvo razširitvijo dvigniti max level na 80. Vseeno se mi zdi bug, da je obstoječa oprema kar skočila iz level 70 na level 80, medtem ko so vse statistike na opremi ostale enake.

lopov ::

Izi je izjavil:

{snip}
V GOG verziji im vsak DLC posebej svoj uninstall v Control Panelu med ostalimi Windows Programi.

Mislim da to velja le v primeru, če si jih shranil z downloaderjem in vsakega posebej namestil.

Jaz sem jih namestil preko GOG Galaxy in jih nimam med programi.

yayo ::

ja, dlcje je očitno potrebno še enkrat sneti s pomočjo konfiguratorja ige v Galaxy aplikaciji, sedaj je en sam download za vseh šestnajst dlcjev.

m0f0x ::

Be a pro!

Izi ::

yayo je izjavil:

sedaj je en sam download za vseh šestnajst dlcjev.

Ja, vse DLC-je so popravili, posodobili in jih spakirali v eno samo datoteko. In ob posodobitvi na 1.10 je NUJNO namestiti vse posodobljene DLCje drugače nastane cela zmešnjava, oprema in NPCji bodo izginjali, postali nevidni ali kako drugače deformirani in nekaj questov ne bo delovalo.

Pa 1.10 je prinesel kar precej novih bugov, tako da je že prišel en hotfix, pa še kar nekaj jih bo potrebno preden vse porihtajo.
Bi rekel, da je pametno par dni počakati s posodabljanjem na 1.10. Bo pa 1.10 seveda nujno imeti preden se namesti prihajajoča razširitev Hearts of Stone, ki na starih verzijah NE BO delovala.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

scipascapa ::

tole bo super.

yayo ::

Yup,novi hrošči. Ravno danes sem končal še zadnji stranski quest pred finalom igre pa mi dnevnik pokaže, da je quest Novigrad Closed City II faljen. Pa sem ga uspešno opravil že pred kakim mesecem, kot vse ostale queste. Moram pogledat, če se je hotfix inštaliral.

Izi ::

yayo je izjavil:

Moram pogledat, če se je hotfix inštaliral.

Steam je Hotfix izdal posebej, GOG ga je pa zapakiral v datoteko skupaj z DLC-ji. Če si torej dol potegnil novo verzijo DLC-jev, ki so zapakirani v eno samo datoteko potem imaš nameščen tudi Hotfix.

Kdor namešča ročno brez Galaxya, pa mora gledati verzijo igre, ki je vedno v imenu datoteke.
Popravek 1.10 je verzija 2.0.0.40, datoteka z DLC-ji pa je verzija 2.0.0.41. Se pravi najprej je treba namestiti popravek 1.10 in nato še popravljene DLC-je, ki vsebujejo tudi hotfix.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

yoco ::

A za te DLC popravke je nujno zbrisat stare al grem lahk sam čez?

lopov ::

Če si GOG verzijo nameščal preko Galaxy imaš malo dela -- posodobiš igro, posodobiš DLC, opravljeno.

Če si ročno nameščal greš v Control Panel, odstraniš nameščene DLC, posodobiš igro ter ponovno namestiš vse DLC (+ glej Izijev odgovor glede verzij).

Zmajc ::

Končno je tudi pri meni na vrsto prišel Witcher 3. Po dveh dnevih intenzivnega igranja sem pozitivno presenečen, daleč najboljši del v seriji.

Izi ::

Še en review razširitve Hearts of Stone in spet val navdušenje.
Ocena: Amazing
IGN - The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone Review

Sedaj že lahko rečemo, da gre za odlično razširitev, ki jo mora brez razmišljanja nabaviti vsak, ki je preigral osnovno igro.
10 do 15 ur čistega užitka, kjer spoznamo drugačnega Geralta, kot ga še nismo videli do sedaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Zmajc ::

Lahko igram mirno osnovno igro in naknadno nabavim dodatek ali se ga splača nabavit takoj?

yayo ::

Lahko naknadno, saj je igra tako dolga, da si morda niti ne boš želel preigrati dodatka. V vsakem primeru pa moraš za dodatek biti vsaj level 31, kar dosežeš šele proti koncu igre.

m0f0x ::

In, kateri WitcherSchool gear ali relic gear uporabljate?

Jaz sem si včeraj naredil komplet MasterCrafted WolfSchool gear.

Izi ::

Kaj se še nihče ni lotil odlične razširitve? ;)

Še dve oceni:
Venturebeat - 88/100
Gamesradar - 4,5/5


CD Project Red je sporočil, da se bo naslednja razširitev "Blood and Wine", ki bo menda še enkrat daljša od "Hearts of Stone", verjetno malo zavlekla.
Prvotno je bila predvidena za "1. četrtletje 2016", sedaj pa so to spremenili v "1. polovico 2016".

Po moje druge razširitve ne bomo igrali pred poletjem 2016.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Tastar ::

Sej ne morem vrjet kok mam še za prelaufat...no ja..kasneje tudi pregalopirat;) Glede na to, da sem v Trade Quarter/Vizima/The Witcher white wolf :D

m0f0x ::

Jaz sem včeraj začel in si naredil tier 3 "runewords" oz. "glyphwords" (dude needs a lot of money (Tier 1: 5000 Gold + jade stone, Tier 2: +10000G, Tier 3: +15000G = 30k golda)) :) Pri novih enchantih se uničijo vse nameščene rune. Enchanta se lahko samo item s tremi sloti. Lahko pa se po novem dodajo sloti, ampak so dragi (cca >1k/slot). Pišem po spominu... So pa kar zanimivi enchanti. Npr. uporabiš igni in meč dobi ta buff za naslednji strike,...

Naredil sem še contract in kar sledi takoj za tem. Spet malo izzivov, zdaj, ko so skoraj same level nasprotniki. Naletel sem tudi na divje prašiče, ampak ne vem, če so na novo ali jih prej nisem videl. V bestiary se mi je "čunika" komaj zdaj dodala.

Berserker ::

Eno vprašanje, a je kdo imel probleme da mu špil ni zalaufal zaradi manjkajočih DLL datotek? Sem posnel najnovejši directX, MSV C++ 2015, dodal ročno manjkajoče datoteke, pa nič, špil noče zalaufat.

Sedaj mi špil prikaže da se ne more zagnat zaradi napake 0xc000007b.

Špil mi je še mesec dni nazaj povsem normalno deloval.

m0f0x ::

V GOG klikni v Libraryju na More...manage...verify/repari. Mogoče pomaga.

Berserker ::

Ne pomaga. Probal bom ponovno naložit špil, čeprav bo trajalo tri dni da ponovno naložim celotno igro.

connel ::

Izi ::

Verzija 1.11 je zunaj:
Patch 1.11 Changelog (PDF)

Če ročno nadgrajuješ je sedaj že cela zmešnjava, saj rabiš že 3 popravke.
- Patch 1.11, ki osnovno igro nadgradi na verzijo 1.11
- 16 DLC 1.11, ki DLC-je nadgradi na verzijo 1.11
- Hearts of Stone 1.11, ki razširitev nadgradi na verzijo 1.11

Šele z vsemi tremi popravki si popolnoma nadgrajen na 1.11

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izi ()

Zmajc ::

DLcji so spet full install ne samo patch obstoječih.

dolenc ::

Če kdo na dual core cpuju igra, kar so z nekem patchem pokvarli.

Rešitev

vaščan ::

Imam težave s igro recimo špil deluje ok 60fps konstantno kamero lahko vrtim ko nor zadeva ok, ko začnem jahat ali pač tečt naprej se špil začne grdo zatikat tečem 5 metrov in fpsdrop na 40-50fps in tako naprej se full porajta res grdo naješno za igrat takrat ko se ti dropi dogajajo špil loada pokrajino sproti ali nekaj podobnega mora počet ker če sem pri miru dela špil ko šus pa lahko gledam v vse smeri uglavnem zoprno zadevo sem precej popravil, da sem v msi afterburnerju omejil fpsje na 45 sicer se še vedno malenkost zatakne vsake toliko časa ampak vsaj fpsji ne padejo preveč in se ne porajta tiste naješne začasne upočasnitve špila.

Ima kdo tak problem ali še bolje kakšen predlog za rešitev.

PugPlug ::

Katera grafična?

vaščan ::

7950 crossfire

m0LN4r ::

Igra je dobila nagrado za špil 2015
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

vaščan ::

Nekak tkole to zgleda Do neke mere sem zrihtal s lockom na 45fps ampak na 60fps kar mi moj pc komot pelje ta špil ne morm normalno igrat ker ga stuttra preveč.

m0LN4r ::

v-sync pa tripple buffering si poskusil?
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

yayo ::

S katerim patchem pa igraš? Sicer imam Nvidia kartico, imel sem podobne probleme takoj po izidu igre, ampak že nekaj mesecev nič več.

Izi ::

Razširitev Hearts of Stone igram že cel teden in še vedno nisem na koncu. Piše sicer 10 ur igranja, ampak jaz igram že okoli 20 ur pa še vedno ni videti konca. Zgodba se mi zdi pa celo boljša kot tista originalna. Fantastično 8-)

scipascapa ::

kaj bo potem še drugi expansion, kao 30 ur? spet 50 ur :P

in to za dobrih 25€ oba expansiona!!!

yayo ::

Se strinjam popolnoma. Zgodba je dobra in tudi razmerje med zgodbo in raziskovanjem je bolj "strnjeno", tako, da nimaš tistega občutka "Kaj že jaz počnem tukaj?" kot si ga imel v glavni igri,potem, ko si teden dni samo raziskoval vprašaje na mapi. Sicer je malo smešno, da sem jaz začel expansion medtem, ko me cela ekipa coprnic čaka v Novigradski luki, da gremo v zadnji spopad z Wild Huntom ampak kaj hočemo. Me zanima, če bo Yenefer zvedela, da sem (spet) spal s Shani. 8-)

psyke ::

komaj čakam, da začnem igrat to igro. nimam še grafe:) igra kdo s PS kontrolerjem na PC? :)

dolenc ::

Jaz špilam s kontrolerjem, s kablom dela native(xbox prompi), brezžično pa rabiš wrapper. Je pa res neki kar mora vsak, ki mu je ta žanr všeč preigrat.

Shani je v drugo še nedotaknjena :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: dolenc ()

scipascapa ::

Zdaj nimate več izgovorov za nakup PS4 verzije

The Witcher 3: Wild Hunt PS4 - 32,89€

Kurzweil ::

scipascapa ::

ki ne moreš prodati naprej :)

Bloodborne PS4 US verzija

s ptt vred slabih 29€, res pa da čakaš 2-3 tedne, ker je iz Kitajske poslano. Ali vzameš rabljeno za 30€ pri nas.

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: m0f0x ()

m0f0x ::

Epic Trailer

Tr0n ::

GOTY 2015 or GOTY 2015?

miteq ::

Tr0n je izjavil:

GOTY 2015 or GOTY 2015?


Mislim, da bo GOTY 2015, ne pa GOTY 2015.

Izi ::

Witcher 3 je pokasiral 5 nagrad:

- Game of the Year
- Best Developer (CD PROJEKT RED)
- Best Open World
- Best Story
- Best Audio

Five Global Game Awards 2015 for The Witcher 3: Wild Hunt!

Best Developer, Best Story in best Audio si brez dvoma zaslužijo, medtem ko bi za ostale lahko debatirali.
GOTY in Best Open World bi pa jaz podelil Fallout 4, ampak to je že stvar okusov.

Ostale kategorije:
BEST RPG - Pillars of Eternity
BEST SCI-FI - Fallout 4
BEST SHOOTER - Star Wars Battlefront
BEST ACTION - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
BEST ADVENTURE - Life is Strange
BEST HORROR - Until Dawn
...
Zanimiva je nagrada
BEST VISUALS - Star Wars Battlefront
Kar pomeni, da najboljše grafike do sedaj nima Witcher 3 ampak Star Wars Battlefront. Sicer je pa pričakovano, da imajo streljačine boljšo grafiko kot RPG igre.

mjolnir ::

Fallout 4 goty? V tem stanju kot je zle? :)) mislm sej vem da se vse kar bethesda izpljune kuje v višave, ampak fallout 4 je polizdelek. Level of polish je tko zelo nizek, da se mi zdi prov nesramno, da so ga izdal. Mods will fix it ane.
««
24 / 30
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Brezplačne igre (giveaways) (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Igre
1096239362 (955) ahac
»

The Witcher 4 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
11217424 (1026) oo7
»

The Witcher 2: Assassins Of Kings (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
40189170 (58386) yoco

Več podobnih tem