Forum » Igre » The Witcher 3: Wild Hunt
The Witcher 3: Wild Hunt
kratos ::
Pri nas bo jutri... Samo nevem, nekaj so pisali da se bo odklenil "early".
http://www.inquisitr.com/2084429/the-wi...
http://www.inquisitr.com/2084429/the-wi...
Izi ::
Bergyb ::
Zgodaj se zbudit ali pozno it spat?(1am release) :)
Če nisi za jutri vzel dopust oziroma nisi zrihtal opravičila za šolo, potem obstaja resno vprašanje glede tvojih napačnih prioritet v življenju
Šit, sem vedel, da sem nekaj pozabil... To bi tk moral biti po defaultu kolektivni dopust...
Ženske bodo spet vesele, ko bo pozornost skočila na 0.002% (nisem dal na 0%, ker znajo bit včasih kar kreativne in preusmerit pozornost nase), če ji bo pa to všeč, pol je pa nekaj narobe -preveri, kdaj si ji dal na zadnje jest!
oo7 ::
Če bo danes ob 1 zutraj potem bom samo sprobal kako dela.
Poljaki so naredili igro bi lahko dali tako uro kot odgovarja nam Europejcem ne pa Američanom
Poljaki so naredili igro bi lahko dali tako uro kot odgovarja nam Europejcem ne pa Američanom
Leprechaun ::
V čem je razlika če jo preizkusite ob 1:00 ali pa zjutraj ob normalnem času ;)?
Xserces ::
Se še komu zdi grafika preveč barvasta? Ko gledam streame na twitchu mi je tako cartoonish grafika...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Leprechaun je izjavil:
Vprašaj otroka zakaj na božični dan vstane ob petih zjutraj. Saj darila ne bodo odšla nikamor.
Z igrami je enako, ampak glede na tvoje žensko ime ni čudno, da sprašuješ neumnosti
Pa tudi zelo star pregovor pravi: "Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri."
Leprechaun je izjavil:
Ja ob 1:00 zutraj je že zelo pozno sploh med tednom. Če bi bilo pa ob normalni uri bi se dalo pa kaj dlje časa igrati =)
Tr0n ::
The Witcher 3: Wild Hunt GeForce Game Ready Driver Released
http://www.geforce.com/whats-new/articl...
http://www.geforce.com/whats-new/articl...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Uuuuuu, vidim, da se Letho vrača. Še dobro, da sem ga pustil živeti v dvojki.
Sem sedaj preveril moje shranjene pozicije iz 2. dela (zraven vsakega je bmp slika) in zadnji je tik preden začneš pogovor z Lethom, Ko opraviš z njim, kakorkoli že, je konec igre in sledi samo še epilog, kjer seveda ne moreš več shraniti pozicije.
Kako imajo torej ljudje lahko shranjeno pozicijo po odločitvi z Lethom, če pa je bila zadnja možnost da shraniš pozicijo preden se soočiš z njim?
m0f0x ::
Uuuuuu, vidim, da se Letho vrača. Še dobro, da sem ga pustil živeti v dvojki.
Sem sedaj preveril moje shranjene pozicije iz 2. dela (zraven vsakega je bmp slika) in zadnji je tik preden začneš pogovor z Lethom, Ko opraviš z njim, kakorkoli že, je konec igre in sledi samo še epilog, kjer seveda ne moreš več shraniti pozicije.
Kako imajo torej ljudje lahko shranjeno pozicijo po odločitvi z Lethom, če pa je bila zadnja možnost da shraniš pozicijo preden se soočiš z njim?
Samo res :) hmm... kako pa bo igra vedela, če smo ga ubili ali ne... to je zdaj vprašanje.
EDIT: Sem zdaj pogledal svoje save file in vidim, da je po zadnjem manaul save-u, še en auto save. Poglej še pri sebi. Mogoče je to "save" po končani igri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0f0x ()
EDIT: Sem zdaj pogledal svoje save file in vidim, da je po zadnjem manaul save-u, še en auto save. Poglej še pri sebi. Mogoče je to "save" po končani igri.
Imaš prav, na koncu igra sama naredi en avto save. Jaz ga na žalost nimam, ker sem potem preizkusil še nekaj variant in seveda se avto save vsakič avtomatsko prepiše in tako sem ga izgubil.
Ni panike, bo pač ta odločitev ostala default. Pričakujem da Letho po defaultu živi. Tudi jaz sem ga namreč pustil živeti.
Povej kako si špilov, jaz mam obe poti, večinoma sem pustu ludi živet :).
Preigral sem obe poti Iorveth in Roche. Imam obe končni shranjeni poziciji in se sedaj ne morem odločiti katero bi uvozil v 3. del
Bistvo 2. dela sta bili dve popolnoma različni poti, ki pa imata obe tako pluse kot minuse. Ni prave poti. Če si hotel spoznati celotno zgodbo si tako ali tako moral preigrati obe poti.
dolenc ::
Sej sem narobe prebral, sam ena odločitev ti manjka, sem razumel cel sejv.
Verjetno je vseen kerga importaš, je pa pri Iorvethu en kralj več(če si ga pustil živga) in so manj razklani med seboj, kar je pomojem v interesu "nevtralnosti", zdaj ko bo jug napadel.
Verjetno je vseen kerga importaš, je pa pri Iorvethu en kralj več(če si ga pustil živga) in so manj razklani med seboj, kar je pomojem v interesu "nevtralnosti", zdaj ko bo jug napadel.
Rochejeva pot je meni osebno bolj pravilna, bolj kompleksna, temna z mnogo politike in ta pot je tista, ki dejansko kroji svet.
Iorveth je bolj terorist, ki na politiko in nadaljnji razvoj sveta nima pretiranega vpliva. Je pa ta pot skoraj bolj zanimiva kot Rochejeva saj spoznaš več likov, med katerimi so nekateri hudo zanimivi kot na primer Saskia...
Kakšen pretirane razlike v Witcherju 3, glede na izbrano pot iz Witcherja 2, ne pričakujem. Rečeno pa je bilo, da se lahko glede na naše odločitve, v Witcherju 3 pojavita tako Roche kot Iorveth.
Čeprav je bila za samo igranje Iorvethova pot bolj zanimiva bom naprej uvozil Rochejevo zgodbo. Se mi zdi bolj resna in tista prava
Iorveth je bolj terorist, ki na politiko in nadaljnji razvoj sveta nima pretiranega vpliva. Je pa ta pot skoraj bolj zanimiva kot Rochejeva saj spoznaš več likov, med katerimi so nekateri hudo zanimivi kot na primer Saskia...
Kakšen pretirane razlike v Witcherju 3, glede na izbrano pot iz Witcherja 2, ne pričakujem. Rečeno pa je bilo, da se lahko glede na naše odločitve, v Witcherju 3 pojavita tako Roche kot Iorveth.
Čeprav je bila za samo igranje Iorvethova pot bolj zanimiva bom naprej uvozil Rochejevo zgodbo. Se mi zdi bolj resna in tista prava
Ne vem ali so se zmotili ali kako, ampak tisti file so dali gor že ob polnoči.
Skupaj je prvi popravek in odklep. Verzija se je nadgradila na 1.02.
Vse deluje brez problema
Skupaj je prvi popravek in odklep. Verzija se je nadgradila na 1.02.
Vse deluje brez problema
Lonsarg ::
Aha, takoj po izbiri težavnosti ti ponudi možnost "simulate witcher 2 save" tudi na PC verziji. Če to vklopiš bo v igri dodatni dialog, kjer boš kot smo že videli v videu lahko izbral poljuben razplet dogodkov iz Witcher 2.
Meni je to še ljubše kot pa uvažat save game.
Meni je to še ljubše kot pa uvažat save game.
Primerjava grafičnih s ta novimi driverji (AMDjevi bi naj prišli kmalu):
http://www.pcgameshardware.de/The-Witch...
GTX 780 počasnejši kot GTX 960... Nvidia for the win! Vsak let menjaj grafično, če želiš imet te dodatne efekte.
Za HairWorks pa tk more bit Titan, da so normalni FPSji (980 je verjetn tutu dovolj).
GTX 780 počasnejši kot GTX 960... Nvidia for the win! Vsak let menjaj grafično, če želiš imet te dodatne efekte.
Za HairWorks pa tk more bit Titan, da so normalni FPSji (980 je verjetn tutu dovolj).
Pesimist ::
22GB uh. Ceprav imam hitri net ne razmišljam v hitrosti ampak prostoru na ssd disku. Še kdo drugi taki? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
issak ::
22GB uh. Ceprav imam hitri net ne razmišljam v hitrosti ampak prostoru na ssd disku. Še kdo drugi taki? :)
Jasno, zato imaš pa zraven 1TB WD Black za igre. Če je lepo defragmentiran je še kar hiter. Še vedno bo nalaganje hitrejše kot na konzolah :)
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
Server: G4560 | 16GB RAM | 3x4TB
OLKB Planck | Logitech G Pro X Superlight | Sennheiser HD660S2
Na Ultra ni šans, se mi je zatikalo ko hudič. Na High pa mi teče zelo lepo.
Splošno nastavitev sem dal na High, potem pa premaknil še sence na Low in Teksture na Ultra. Teče kot namazano zgleda pa fantastično lepo.
Takoj na začetku v Tutorialu v prvi sobi pojdi na balkon in se zazri v daljavo
Splošno nastavitev sem dal na High, potem pa premaknil še sence na Low in Teksture na Ultra. Teče kot namazano zgleda pa fantastično lepo.
issak ::
Na Ultra ni šans, se mi je zatikalo ko hudič. Na High pa mi teče zelo lepo.
Kakšen pa imaš hardware?
Desktop: i7-12700F | 7900XTX | Asrock H670M-ITX/ax | 32 GB RAM | Dell G3223Q
D3m ::
Bodo že popravili, da bo GTX 780 hitrejša.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Tisti, ki že igrate PC verzijo, ko importaš SaveGame, lahko vidiš kakšne odločitve si imel tam?
Mam polno savov in ne vem na pamet, kam kateri paše...
Isti problem je pri Project Cars, ki prav tako uporablja GameWorks in vrjetn se ne bo dalo rešit z driverji, ampak bi morali gameworks zrihtat, da bi bolje delal na starejših grafičnih.
Novi PhisX tudi nikoli ni dobro delal na starejši generaciji, tk da tešk, da bodo kaj popravljal.
Mam polno savov in ne vem na pamet, kam kateri paše...
Isti problem je pri Project Cars, ki prav tako uporablja GameWorks in vrjetn se ne bo dalo rešit z driverji, ampak bi morali gameworks zrihtat, da bi bolje delal na starejših grafičnih.
Novi PhisX tudi nikoli ni dobro delal na starejši generaciji, tk da tešk, da bodo kaj popravljal.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bergyb ()
Buggy ::
nic ne bojo popravili ker Nvidia igra umazano igro, tako da prednjaci serijo 9xx oz. namerno hendikepira ali pa zanemarja Keplerje.
Ce imas GTX 780 nikar ne dajaj gor zadnjih driverjev ampak probaj z 347.88
Krasna Nvidia naredila stalo v pCars zdej pa se tukaj
Grafika je res lepa in z gamepadom se igra odlično.
Zanima me če lahko kradeš po hišah ali so lahko kakšne posledice, ker nekaj je na začetku pisalo o lootanju in stražarjih, ko sem prišel v vas pa nisem dobro prebral.
Rdeča črta je življenje kaj je pa drobna siva črta?
Si lahko z meditacijo polniš življenje ali samo z hrano?
Zanima me če lahko kradeš po hišah ali so lahko kakšne posledice, ker nekaj je na začetku pisalo o lootanju in stražarjih, ko sem prišel v vas pa nisem dobro prebral.
Si lahko z meditacijo polniš življenje ali samo z hrano?
kratos ::
Top špil, po dveh urah mi je res vrhunski, nalagalni časi so presenetljivo hitri in se izvedejo le ko umreš, če ne umreš praktično nimaš nobenega nalaganja (tudi pri izhodu iz igre in nadaljevanju drugič, enostavno si v nekaj sekundah tam kjer si ostal). Grafika je pa itak tudi top, tak špil se igra na konzolah kjer se tudi lepo vidi da je bil za njih zelo zelo dobro optimiziran, xbox one kontroler in vibracije so pa itak top in brez njih me ne potegne tako v igro kot sicer. Igram na 3 težavnostni stopnji (od 4) in mi je vrhunsko saj se moraš res potrudit da ne umreš in si primoran uporabljat vse razpoložljive adute.
Omenit moram še zvok, ki je seveda kot se spodobi tak kot mora bit, dts digital 5.1 sistem zmaga saj takoj slišiš če te kakšen sovrag napade iz ozadja in ko si v vaseh pridejo do izraza tisti tipični zvoki, pogovori, živali,... Ko si pa v močvirju ali gozdu te pa obkrožajo tisti "creepy" zvoki dreves, vode, vetra... Tako da je igralska izkušnja res top in kot pričakovano si zasluži dane ocene, prvi špil ki ga bom najverjetneje preigral do konca po dolgem času.
@M-Power ja, po hišah sem kradel in se ni zgodilo nič (zaenkrat?), problem je samo v kampih kjer so vojaki, takoj ko odpreš skrinjo te pogledajo in mislim da če bi kaj vzel iz nje bi te napadli (mogoče celo zaprli?).
Meditacija ti polni življenje samo na prvih dveh stopnjah težavnosti, na zadnjih dveh ti ne.
Siva črta pa nevem točno kaj je, ker nisem bil pozoren na njo.
Omenit moram še zvok, ki je seveda kot se spodobi tak kot mora bit, dts digital 5.1 sistem zmaga saj takoj slišiš če te kakšen sovrag napade iz ozadja in ko si v vaseh pridejo do izraza tisti tipični zvoki, pogovori, živali,... Ko si pa v močvirju ali gozdu te pa obkrožajo tisti "creepy" zvoki dreves, vode, vetra... Tako da je igralska izkušnja res top in kot pričakovano si zasluži dane ocene, prvi špil ki ga bom najverjetneje preigral do konca po dolgem času.
@M-Power ja, po hišah sem kradel in se ni zgodilo nič (zaenkrat?), problem je samo v kampih kjer so vojaki, takoj ko odpreš skrinjo te pogledajo in mislim da če bi kaj vzel iz nje bi te napadli (mogoče celo zaprli?).
Meditacija ti polni življenje samo na prvih dveh stopnjah težavnosti, na zadnjih dveh ti ne.
Siva črta pa nevem točno kaj je, ker nisem bil pozoren na njo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Lonsarg ::
Ena boga R9 270 pa zmore večino na high(igra ima pametno avtomatiko, sem kar pustil kar mi je sama izbrala samo počekiral) in seveda moj ultrawidescreen monitor 2560x1080, izgleda božansko:) Ne pa Far Cry 4, ki še po miljon patchih ni normalno na widescreen delal.
Drugače pa zanimivo da že tretja težavnost NE regenerira z meditacijo, na prvi in drugi težavnosti po vsakem fightu pomeditiraš in si spet cel. Vidim pa da obstaja ability, ki ti da regen izven fighta podnevi:)
Drugače pa zanimivo da že tretja težavnost NE regenerira z meditacijo, na prvi in drugi težavnosti po vsakem fightu pomeditiraš in si spet cel. Vidim pa da obstaja ability, ki ti da regen izven fighta podnevi:)
Pri meni je tista črta bela in ne siva.
Kakorkoli že, ta črta nad zdravjem kaže koliko imaš še do naslednjega levela. Ker je to RPG je to verjetno najpomembnejša črta
Jaz sem kar obtičal v taverni v prvi vasi in z učenjakom nabijava Gwent
yayo ::
le kdaj bom našel čas... (čez dva tedna, ko začne dopust)
Drugače pa korejci norijo, ker po pomoti v pc verzijo niso naložili korejskega teksta.
Drugače pa korejci norijo, ker po pomoti v pc verzijo niso naložili korejskega teksta.
Jaz sem igral, do zdaj 2 ure zaenkrat brez težav.
Igram na resoluciji 1920X1080 na ultra in med igranjem je od 55-60 fps, ko je kak filmček pa pade malo pod 50fps.
Igram na resoluciji 1920X1080 na ultra in med igranjem je od 55-60 fps, ko je kak filmček pa pade malo pod 50fps.
Če kradeš, lahko ljudje pokličejo stražo in je posledica fight, tk da ne kradit v bližini stražarjev. So developerja vprašal in je rekel, da se to ne beleži, tk da kasnejših posledic nimaš.
Pazit moraš, komu boš prodajal stvari, ker ti vsak ne ponudi največ za predmete. Tk da najbolj se splača prodajati walking merchantom (nekje zlata sredina), knjige pa definitivno zbiratelju knjig.
In pazi, da dokončač side queste, preden greš naprej z zgodbo, ker se lahko ti zaključijo in lahko imajo velik vpliv na zgodbo, določeni tudi na sam konec.
Pazit moraš, komu boš prodajal stvari, ker ti vsak ne ponudi največ za predmete. Tk da najbolj se splača prodajati walking merchantom (nekje zlata sredina), knjige pa definitivno zbiratelju knjig.
In pazi, da dokončač side queste, preden greš naprej z zgodbo, ker se lahko ti zaključijo in lahko imajo velik vpliv na zgodbo, določeni tudi na sam konec.
CellarDoor ::
a je boljša od ME2? kar se tiče izbire svoje usode in odločitev na splošno?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: CellarDoor ()
fireX88 ::
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačne igre (giveaways) (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Igre | 291219 (331) | michale |
» | The Witcher 4 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 33755 (574) | oo7 |
» | The Witcher 2: Assassins Of Kings (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Igre | 95863 (65079) | yoco |