Forum » Pomoč in nasveti » program za izposojo
program za izposojo
gg_r ::
Ojla,
Rabil bi vodit program izposoje... Zahteve so nekako takole... program voden iz dveh masin, dva razlicna uporabnika, okoli 100 artiklov, ki bi morali vseobovati barvo in pa serijsko stevilko plus nekaj opomb...
fajn bi blo ce bi bila moznost biti tudi aplikacija na iOS tablicah.
zaenkrat sem se lotil pisati zadevscino v google spreadsheet. sej za eno osnovno rabo ustraza, toliko da je evidenca, ampak jaz bi rad da bi imel se moznost exporta posameznega artikla za izdan reverz.
to je mozno v excelu ampak za spreedsheet tega se nisem nasel :/
ima kdo kake podobne izkusnje s programi za izposojo? aja seveda more biti brezplacen:)
lp Rok
Rabil bi vodit program izposoje... Zahteve so nekako takole... program voden iz dveh masin, dva razlicna uporabnika, okoli 100 artiklov, ki bi morali vseobovati barvo in pa serijsko stevilko plus nekaj opomb...
fajn bi blo ce bi bila moznost biti tudi aplikacija na iOS tablicah.
zaenkrat sem se lotil pisati zadevscino v google spreadsheet. sej za eno osnovno rabo ustraza, toliko da je evidenca, ampak jaz bi rad da bi imel se moznost exporta posameznega artikla za izdan reverz.
to je mozno v excelu ampak za spreedsheet tega se nisem nasel :/
ima kdo kake podobne izkusnje s programi za izposojo? aja seveda more biti brezplacen:)
lp Rok
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Kaj kupiti | 144373 (667) | Wolfie |
» | Program za izposojo medicinsko-tehničnih pripomočkovOddelek: Programska oprema | 1253 (1019) | mm&r |
» | Adobe spremlja, kaj bereteOddelek: Novice / Varnost | 8323 (6392) | next_byte |
» | Razjarjeni avtorji dosegli zaprtje strani za posojanje kindle/nook e-knjig (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 33120 (30528) | BaToCarx |
» | Prepozno vračanje knjige in opominiOddelek: Loža | 2448 (1978) | ;-) |