» »

Kako visoka je Anja Tomažin? Visoke ženske in petke?

Kako visoka je Anja Tomažin? Visoke ženske in petke?

Temo vidijo: vsi
1 2 3
4
»

GamerBoy ::

Pa da ma strap on pripet rawwr, ko smo že pri fetiših... Če ti ni všeč strap-on potem pojdi nazaj v kameno dobo, ker strap on je sedaj IN (tako ali drugače) :)) Italijanke imajo vse strap on v garderobi, ker tam niso tako zategnjeni kot slovenci... Aja pa pissing je tud ql, če te še nobene ni poscala si res kmetavz !

Vidiš problem svojega pisanja ? Tebi se dviga na petke in ne moreš normalno debatirati o tej temi... Čim nekdo napiše nekaj negativnih lastnosti petk in žensk, ki jih nosjo je konc z njimi...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

fantasycamp ::

GamerBoy je izjavil:

Pa da ma strap on pripet rawwr, ko smo že pri fetiših... Če ti ni všeč strap-on potem pojdi nazaj v kameno dobo, ker strap on je sedaj IN (tako ali drugače) :)) Italijanke imajo vse strap on v garderobi, ker tam niso tako zategnjeni kot slovenci... Aja pa pissing je tud ql, če te še nobene ni poscala si res kmetavz !

Vidiš problem svojega pisanja ? Tebi se dviga na petke in ne moreš normalno debatirati o tej temi... Čim nekdo napiše nekaj negativnih lastnosti petk in žensk, ki jih nosjo je konc z njimi...

mešaš jabolka in hruška, mi govorimo o javni podobi ženske ti pa o spolni praksi!

In mene ne briga če ena punca nekoga nateguje s strapon, njihov užitek, pa BDSM ,pa recimo pissing.

Tvoja jeza je smešna, in primerjat petke z umetnim penisom ni enaka debata.

Ženske ne hodijo okol take...

Zgodovina sprememb…

Ne samo ti ne razumeš moje primerjave... Jaz govorim o tebi in tvojem stališču... Tisti kateri imate fetiš na petke ste težko objektivni... Jaz sem mogoče malce pretiraval, ko sem podajal svoje mnenje. Ti pa totalno serješ o nekem zahojenem ljudstvu, ki tiste s petko označuje za lahke in nevem kaj. Avtomatično če nekdo izrazi nekaj negativnega o petkah ti ponoriš in začneš s svojo kameno dobo in srednjim vekom ...
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

Ne samo ti ne razumeš moje primerjave... Jaz govorim o tebi in tvojem stališču... Tisti kateri imate fetiš na petke ste težko objektivni... Jaz sem mogoče malce pretiraval, ko sem podajal svoje mnenje. Ti pa totalno serješ o nekem zahojenem ljudstvu, ki tiste s petko označuje za lahke in nevem kaj. Avtomatično če nekdo izrazi nekaj negativnega o petkah ti ponoriš in začneš s svojo kameno dobo in srednjim vekom ...

ja vse ti dam prav glede kamene dobe in petk točno tko!

Petke označujejo svobodo žensk in oblačenja in v vseh zahodnih deželah so nekaj normalnega in to da so pri nas punce v trenirki in kavbojkah okol označuje keri kamnolomci smo...

Treba razumet kakšen simbol so!

Ah lepo te prosim... V kavbojah in trenirkah so zato, ker si ne upajo biti v petkah ? Cmon, dej malce poglej naokol, za ene so petke zadnja stvar, ki bi jih rabla skrbeti, da o tipih oblečenih v "smetiščne vrečke" ne govorim... Skratka folk ma "jajca" za neokusne frizure, čudne cunje, čudno obnašanje ampak končalo naj bi se pri petkah, ki naj bi bile tak hud tabu ? Večina jih ne nosi, ker jim ni udobno ali jim ni všeč in se enostavno ne vidijo v njih, ne pa zaradi strahu pred oznakami v družbi.
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

Ah lepo te prosim... V kavbojah in trenirkah so zato, ker si ne upajo biti v petkah ? Cmon, dej malce poglej naokol, za ene so petke zadnja stvar, ki bi jih rabla skrbeti, da o tipih oblečenih v "smetiščne vrečke" ne govorim... Skratka folk ma "jajca" za neokusne frizure, čudne cunje, čudno obnašanje ampak končalo naj bi se pri petkah, ki naj bi bile tak hud tabu ? Večina jih ne nosi, ker jim ni udobno ali jim ni všeč in se enostavno ne vidijo v njih, ne pa zaradi strahu pred oznakami v družbi.

maš prav glede vrečka haha res je dost čudnega folka samo self pity, je nekaj kar ne rabiš narest.

bit samozavesten pa je!
Se spomnim ko sem prvič oblekel suknjič leta nazaj in šel na avtobus iskat job, vsi so me gledal, res si kot tarča!

Počutil sem se zelo neugodno, čeprav veš da zgledaš bolje in pri ženskah je isto, to treba vadit in redno bit tako oblečen in šele potem si svoboden.

To je tudi odraz naših žensk in kako se vidijo, kako se počutijo in ali bi rade bile deležne več pogledov.

Dosti punc tarna da ne more dobit tipa, niso pa pripravljene se našminkat in uredit da dobijo pozornost.

Potem pa govorijo sej jest nočem bit samo izgled hočem da me vzame za to kar sem v duši.

in seveda so naprej same...

evo primer kako je to pomembno! Ljudje danes vidijo to kar vidijo in vedno so, ostalo je iluzija, ti lahko maš lepo dušo samo če si neurejen te noben ne vidi, če pa si urejen in imaš lepo dušo zmagaš!

http://funnie.st/309/p0rnstars-without-...

Da ne govorim kako smo mi moški v slo tudi navajeno bit dosti casual ko nebi smel bit...

Mipe ::

PurpleMoo je izjavil:

Mipe je izjavil:

Če bi moral izbirati, bi takoj šel na kavico z vsako od teh. Za te vsaj vem, da ne bodo govorile samo o čevljih.

Kakšne ven streljaš. Zato, ker je ženska urejena in nosi petke, je največ, kar premore, pogovor o čevljih. Pa dajmo še malo posplošiti - vse ženske, ki smo urejene in nosimo petke, samo beremo rumeni tisk in razglabljamo, kaj je "tista 'znana' slovenka rekla drugi". In vse smo na blond pobarvane, in smo nasploh bimboti.

To je enako, kot, da bi jaz rekla, da so vsi moški na slo-techu basement dwellerji in neck beardi, in da premorejo pogovor samo o računalnikih.

Absurdnost tvojega mišljenja me zabava.

Morda bi še imela prav, če za mojimi besedami ne bi stale izkušnje. Mene zanima osebnost, ne kakšno kožo in obline ima. V nasprotju s splošnim prepričanjem je to popolnoma odveč.

Žal sem v manjšini, tako da lahko samo glasno izrazim svoje neodobravanje pranja možganov z napol nagimi suhicami na hoduljah.

ppika ::

Najbolj zoprno je, da sem vedno imela okoli sebe prijateljice, ki so ful trpele zaradi tega pranja možganov, pa so se ful trudile, pa ni bilo nikoli dovolj dobro.

Jaz sem imela srečo, da sem mela takega fanta, da ni od mene zahteval petke pa makeup.

ppika je izjavil:

Najbolj zoprno je, da sem vedno imela okoli sebe prijateljice, ki so ful trpele zaradi tega pranja možganov, pa so se ful trudile, pa ni bilo nikoli dovolj dobro.

Jaz sem imela srečo, da sem mela takega fanta, da ni od mene zahteval petke pa makeup.

s takimi je imel Al Bundy v prodajalni čevljev velik problem!

Zgodovina sprememb…

gzibret ::

Petke so prisiljena nenaravna drža in marsikatera ima po 10-letnem rednem nošenju težave s hrbtenico. Fact!
Vse je za neki dobr!

gzibret je izjavil:

Petke so prisiljena nenaravna drža in marsikatera ima po 10-letnem rednem nošenju težave s hrbtenico. Fact!

jaz zagovarjam samo občasno nošnjo, ne pa stalno,tko k ne nosimo moški vedno čevljev za v službo ko športamo..

Pač vsake tok da mal zrajca...

Hvala fantasycamp da pomagaš krepit frustracije negotovih žensk.

Še bolj hvala uredniku da to pusti mene pa cenzurira ko sem tipu napisala da ima majhnega in je sam kriv da je tak looser da ne ustreza medijskim idealom.

ppika je izjavil:

Hvala fantasycamp da pomagaš krepit frustracije negotovih žensk.

Še bolj hvala uredniku da to pusti mene pa cenzurira ko sem tipu napisala da ima majhnega in je sam kriv da je tak looser da ne ustreza medijskim idealom.

mal te hecam in nisem hotel žalit to je komedija!

Lej men so petke všeč in kako je to frustracija?

dzinks63 ::

Najbrž vam je jasno kako se vede na forumu, če ni , si ponovno preberite pravila. Je potrebno posegati po takšnem načinu komuniciranja, dvignite nivo , da se ne zgodi zaklep.

Pšenični ::

ppika je izjavil:

Če si prebrala, pol veš da je to zaželeno. To si moški pač želimo. Nam je v veselje.

Ni pa to pogoj za dobro zvezo, ane. To je menda jasno.

Tud z leti se stališča menjajo.

Poznal sem neko miško, ko sem jo spoznal je bila oblečena v kavbojke in zgledala ko kakšen hard roker....

Čez par let jo vidm, v oblekci in petkah....(verjetno si je kakega omislila?)

Nikoli ne reci nikoli.

Zgodovina sprememb…

Looooooka ::

Berserker je izjavil:

Meni pa nikoli nebo jasno zakaj ženske tako padajo na šteklerje, saj imajo v njih noge v nenaravnem položaju, nerodni zasnovi pa še dlje od hitre hoje niso sposobne. Čisto nepraktično ter čista podložnost bedni modi. Pa še tole kodeks oblačenja v podjetjih, recimo zakaj ravno obleka v kravati, bela srajca ter črni čevlji, ter za ženske kustum z krilom ter obezno štumfi z šteklerjami ? Ni trenerka bolj udobna za vse vrste dela ter kakšni teniske bolj udobne za hojo ?

Tudi spodnjice so bolj udobne pa vseeno čez damo še kakšne hlače.
Trenirke so športno oblačilo pa fertik. Zdej če vam tok paše hodit ookli v njih good for you ampak potem se ne čudit zakaj vas v službi pa zunaj nihče ne jemlje resno.
Petke...jebat ga ženske se rade zrihtajo. Za koga in zakaj me v bistvu briga, ker jih nihče od nas ne sili v to.
Če nam je moškim to všeč nam je to pač všeč. Če se najde ženska, ki za te ideale krivi moškega je pa pač zelo zelo ZABITA ženska.
Misliš, da bi moški nosili petke če bi ženske začele kampanijo, da je to seksi? N E V E R. Torej lepo prosim ne krivit moške za VAŠE modne trende.
Pa še nekaj. Če si ženska in jamraš glede petk in mini kril drugih žensk in pri tem po možnosti pametuješ o tem kako so plitke, neumne, se podrejajo nekih seksualnim fantazijam moških in so oh in sploh revne v glavi...potem vsaj ne v istem stavku napisati tega, da ti nosiš trenirke, ker se "ceniš" in ti je vseeno za mnenje okolice.
Če bi ti bilo vseeno potem bi ti bilo vseeno glede modnega okusa teh žensk. Vse kar si dosegla je to, da lahko vsi vidimo, da se še kako sekiraš glede tega. Verjetno še bolj kot ženske, ki se rihtajo za svoje moške.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Nummy ::

Looooooka je izjavil:

Berserker je izjavil:

Meni pa nikoli nebo jasno zakaj ženske tako padajo na šteklerje, saj imajo v njih noge v nenaravnem položaju, nerodni zasnovi pa še dlje od hitre hoje niso sposobne. Čisto nepraktično ter čista podložnost bedni modi. Pa še tole kodeks oblačenja v podjetjih, recimo zakaj ravno obleka v kravati, bela srajca ter črni čevlji, ter za ženske kustum z krilom ter obezno štumfi z šteklerjami ? Ni trenerka bolj udobna za vse vrste dela ter kakšni teniske bolj udobne za hojo ?

Tudi spodnjice so bolj udobne pa vseeno čez damo še kakšne hlače.
Trenirke so športno oblačilo pa fertik. Zdej če vam tok paše hodit ookli v njih good for you ampak potem se ne čudit zakaj vas v službi pa zunaj nihče ne jemlje resno.
Petke...jebat ga ženske se rade zrihtajo. Za koga in zakaj me v bistvu briga, ker jih nihče od nas ne sili v to.
Če nam je moškim to všeč nam je to pač všeč. Če se najde ženska, ki za te ideale krivi moškega je pa pač zelo zelo ZABITA ženska.
Misliš, da bi moški nosili petke če bi ženske začele kampanijo, da je to seksi? N E V E R. Torej lepo prosim ne krivit moške za VAŠE modne trende.
Pa še nekaj. Če si ženska in jamraš glede petk in mini kril drugih žensk in pri tem po možnosti pametuješ o tem kako so plitke, neumne, se podrejajo nekih seksualnim fantazijam moških in so oh in sploh revne v glavi...potem vsaj ne v istem stavku napisati tega, da ti nosiš trenirke, ker se "ceniš" in ti je vseeno za mnenje okolice.
Če bi ti bilo vseeno potem bi ti bilo vseeno glede modnega okusa teh žensk. Vse kar si dosegla je to, da lahko vsi vidimo, da se še kako sekiraš glede tega. Verjetno še bolj kot ženske, ki se rihtajo za svoje moške.

Nekje tam davno nazaj, ludvik XIV bi rad mal pochat-al s tabo... :)

Pithlit ::

Da ne bo pomote... z veseljem se oblačim v kavbojke. Pa teniske. Tudi trenirke nosim. Ampak, ko mi paše pač nosim tudi petke. Noben dec al pa baba me ne bo prepričal da mi zaradi petk IQ avtomatično pade za 50 točk.

Aja, pa blond sm tud. Evo, še 50 pik minusa.

Najbolj pogosto me boste videli v treh kombinacijah:
1- luštna majčka s kratkimi rokavi + dolge kavbojke (malenkost na zvonec) + petke/teniske (na lepše oz. vsakdanje)
2- racerback majčka + udobne kratke hlače + teniske/plezalke (športanje, plezanje)
3- udobna majčka s kratkimi/dolgimi rokavi + udobne hlače (varianta trenirka, ne šumeča) + teniske/pohodni čevlji (delo, doma, whatever)

Sej Mipe in ostali bodo seveda rekli da ne zmorem kritičnega razmišljanja (i.e. 'IQ sobne temperature)... samo zato ker nosim petke. Res je žalostno ko se petke kar s 'kurbanjem' povezujejo.

Je pa zanimivo da jaz nosim petke kljub temu da nimam nobenega interesa zapeljevat kogarkoli. Se mal podirajo te teorije da se petke nosi zaradi drugih, ane?
Life is as complicated as we make it...

Noben dec al pa baba me ne bo prepričal da mi zaradi petk IQ avtomatično pade za 50 točk.

Seveda ne... IQ je tak kot prej... Kakšen ? Ne bom ugibal(čeprav ta tvoja izjava ne vliva upanja)...

Sej Mipe in ostali bodo seveda rekli da ne zmorem kritičnega razmišljanja (i.e. 'IQ sobne temperature)... samo zato ker nosim petke. Res je žalostno ko se petke kar s 'kurbanjem' povezujejo.

Bo treba malo bralnega razumevanja ali pa dejansko začeti brat stavke, ker nobeden ne povezuje tega s kurbanjem. Še tisti, ki so to omenili so ponavadi zagovarjali petke in si te podatke sproti izmišljevali za nas, ki nimamo same pozitivne reakcije na petke.

Je pa zanimivo da jaz nosim petke kljub temu da nimam nobenega interesa zapeljevat kogarkoli. Se mal podirajo te teorije da se petke nosi zaradi drugih, ane?

Mhm ziher jih doma nosiš za računalnikom(kjer bi noge sicer še najmanj trpele)...

Skratka bedni ste, če ne zmorete prenesti tudi negativne kritike o petkah...
Potem podpiši:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

nevone ::

Skratka bedni ste, če ne zmorete prenesti tudi negativne kritike o petkah...

Predvsem se tukaj ne kritizira petk, ampak nosilke petk kar na slošno. Če bi kritizirali izgled nosilk petk, bi bilo še nekako razumljivo, da se pa nošnja petk povezuje z osebnostjo predvsem slabšalno, je pa malo bedno.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Mene negativne kritike o petkah ne motijo.

Motijo me glupe povezave med nošnjo petk in slaboumnostjo.

Moti me sicer tudi to da nošnjo petk ponavadi kritizirajo predvsem tisti ki petk v življenju niso na nogo dali (kaj šele da bi se mal sprehodili v njih). In taisti glumci so sveto prepričani da tisti, ki petke nosijo (ker so lahko celo udobne) seveda nikakor ne morejo imeti prav.

*edit* lahko pa tudi mal stereotipno: nošnjo petk, oz. nosilke petk, ponavadi kritizirajo tisti ki se takih žensk bojijo.

GamerBoy je izjavil:

Mhm ziher jih doma nosiš za računalnikom(kjer bi noge sicer še najmanj trpele)...

Jap... glih ti boš z bralnim razumevanjem opletal, ane?

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Zato pa nenehno videvam bose ženske, čevljici pa v rokah. Saj tistim,ki jim je to udobno super. Sam kaj si pa mislit o tistih, ki to nenehno ponavljajo.

*edit* lahko pa tudi mal stereotipno: nošnjo petk, oz. nosilke petk, ponavadi kritizirajo tisti ki se takih žensk bojijo

Pa ja in vsak homofob je gej !

Spovedničar je danes ob 23:34:15 izjavil:

Glej nevem kakšen imaš ti spomin, ampak moj prekaša zlato ribico in se zato še dobro spomnim neke teme, kjer si se širokoustila, da kljub svoji istospolni usmerjenosti vseeno flirtaš z moškimi, čeprav nimajo šans. No izjava je bila v tem kontekstu... So please tell me some more bullshit;)
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

Glej nevem kakšen imaš ti spomin, ampak moj prekaša zlato ribico in se zato še dobro spomnim neke teme, kjer si se širokoustila, da kljub svoji istospolni usmerjenosti vseeno flirtaš z moškimi, čeprav nimajo šans. No izjava je bila v tem kontekstu... So please tell me some more bullshit;)

Huh? Si ti mal temo zgrešil s svojimi kompleksi? Ampak dejmo, naj ti odgovorim. Tvoj spomin prekaša tistega od zlate ribice. Za eno mišjo dlako. Ker sem v tisti temi podala tudi kontekst (u, lej, enaka beseda s katero se ti neuspešno braniš): a si mogoče že videl kdaj dečvo za šankom (pa da je svoje delo dobro opravljala) ki ni flirtala z vsem da dveh nogah?

Pšenični ::

Pithlit je izjavil:

Mene negativne kritike o petkah ne motijo.

Motijo me glupe povezave med nošnjo petk in slaboumnostjo.

Moti me sicer tudi to da nošnjo petk ponavadi kritizirajo predvsem tisti ki petk v življenju niso na nogo dali (kaj šele da bi se mal sprehodili v njih). In taisti glumci so sveto prepričani da tisti, ki petke nosijo (ker so lahko celo udobne) seveda nikakor ne morejo imeti prav.

*edit* lahko pa tudi mal stereotipno: nošnjo petk, oz. nosilke petk, ponavadi kritizirajo tisti ki se takih žensk bojijo.

GamerBoy je izjavil:

Petke vzbujajo v nas čudno domišljijo, ki v ničemer ni povezana z pametjo dotične osebe. To lah garantiram.

Seveda nošenje petk ni enostavno, je pa poleti zadeva, mislim lahko izpade hudo romantično. Ko se
pač lahko sezuje in pot nadaljuje bosa. In tako naprej...........

Žensk z petkami se moški ne bojimo ampak si jih "hudo želimo".

Oprosti Pithlit ampak ti iščeš pozornost z vsemu možnemu, sploh ne laži, da ni res. Od svojega spola (ja ženske so na slotech čudo, men se kar dvigne ko vidim katero, no tako si ti to verjetno zamišljaš ?!?) pa do tvoje usmerjenosti, ki jo prav rada izpostavljaš tudi tam ko ni treba. Misliš, da ti bom verjel, da petke nosiš zase ? Halo ? Pa nima veze... Jaz le pišem, ker ne maram gledat debate, kjer neka peščica izživlja svoje komplekse potem pa to projecira na druge ( kot ti z zadnjim komentarjem).

Saj imamo vsi svoje komplekse, ampak eni pač ne morejo iz svoje kože ne da bi posploševali in izkrivljali dejstva v debati, sploh tista "kdo je kaj rekel"... Da tvojega punčakosto-užaljenega stila pisanja sploh v zadnjem komentarju ne omenjam...

Si ti mal temo zgrešil s svojimi kompleksi?

Oprosti, spremljam forum že vrsto let, pa četudi v določenih temah ne sodelujem pa vseeno berem in je ponavadi tako, da tam kjer si ti, so tudi kompleksi in to dostikrat tvoji. Pa ti kompleksi zagotovo sodijo v tvojih top5 izgovorov ko zmanjka argumentov in se je treba oddaljiti od bistva teme....
Potem podpiši:

Zgodovina sprememb…

nevone ::

Petke vzbujajo v nas čudno domišljijo, ki v ničemer ni povezana z pametjo dotične osebe. To lah garantiram.

Nekaterim se sprožajo tudi takšne asociacije, tako da ne moreš lih za vse garantirat.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

GamerBoy je izjavil:

Misliš, da ti bom verjel, da petke nosiš zase ?

Ja sej... itak vi veste bolje kot tisti ki petke nosimo.

@telebanc: ja, vem. Zato pa sem uporabila sarkazem. Ene pač boli.

Sicer se motiš, ampak hipotetično: A misliš da bi blo to prvič?

Pithlit je izjavil:

GamerBoy je izjavil:

Misliš, da ti bom verjel, da petke nosiš zase ?

Ja sej... itak vi veste bolje kot tisti ki petke nosimo.

O udobnosti petk se da izvedet brez, da bi jih nosil... Razen če si ti šla res preverjat, če je zemlja okrogla, ko ste se to učili v osnovki... Ker pač saj veš ... Samo iz prve roke...

Če ljudi ne bi niti malo brigalo kaj si drugi mislijo o njih, ne bi počeli 90% stvari. V takšnem svetu bi edino ti bila v petkah:)), mi ostali bi pa goli okrog hodili vse dokler ne pride zima in bi spet potegnili enodelno garderobo iz omar tolk da ne zmrznemo... No vglavnem ti se kar prepričuj, da jih nosiš zase (glih tolk kot te odgovore zase pišeš)
Potem podpiši:

Zgodovina sprememb…

GamerBoy je izjavil:

O udobnosti petk se da izvedet brez, da bi jih nosil

Mhm. Zato ker je povsem dovolj da čevlje vidiš na fotki da veš a so udobni al ne. Zato jih tudi vsi kar prek ebay-a s kitajske uvažamo. Zato tudi imamo tolk malo trgovin s čevlji... ker itak jih ni treba probat.

Uh nazadnje ko sem stopil na žebelj je bolelo kot hudič, verjetno sem samo pravo številko žeblja potreboval...

Ne resno.. Tak nivo debate... Povej ti znanstvenikom, da pri eksperimentu morajo biti oni testni zajčki, ker drugače nimajo pravice okrog megle prodajat vse dokler to oni sami ne sprobajo na lastni koži.
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

Tak nivo debate...

Ne vem zate, ampak jaz nivo debate prilagajam sogovornikom.

Nisem edina ki ti pravi da so njene petke udobne. Sam po tvoje se ti itak v fris lažemo... zato ker tebi je en pogled dovolj da spoznaš mučilno napravo.

En pogled ? Kaj ti spet morem naštevat metode in tehnike raziskovanja ? Pa gremo, anketa, intervju, eksperiment ...

Debate ki se jih ti dotakneš se spremenijo v močvirje, kjer zadeva z vsakem tvojem postu tone globlje in globlje v offtopic..

Ne vem zate, ampak jaz nivo debate prilagajam sogovornikom.

Ja prilagajaš ko je treba nižje, za višje očitno nisi sposobna pa čeprav ne gre za nič zahtevnega (recimo tisto zgoraj o tehnikah raziskovanje je gimnazijska psihologija).

Sicer mi ne deluješ neumno, ampak te očitno kompleksi preveč ovirajo, da bi bila sposobna vsaj delček normalnega komuniciranja brez bednega sprenevedanja...
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

Sicer mi ne deluješ neumno

Kako ne... če pa nosim petke? Pa še blondt sem povrhu.

Pa dejmo mal resnosti. Na šihtu nosim balerinke. Pa se zato ne čutim nič manj vredno, nič manj samozavstno, in nič manjšo kot takrat ko nosim petke. Ampak delat v petkah bi pa bilo precej podobno samomoru. Nekako tko kot če bi šla plezat v njih (pa ne da se ne da...).

Lej, eni kle trdijo da so ženske v petkah pač bolj butaste od onih v balerinkah. Jaz pač trdim da to nikakor ni res. Če se samo zaradi tega utapljamo v močvirju... pa nekako ni moja krivda. Krivda je na strani tistih ki so dost omejeni da sploh postavljajo take pavšale. Gledam zviška na vas? Trenutno ja. Pa sem v balerinkah... le pomisli kako bi šele gledala če bi imela petke obute!

Furbo ::

Folk ima pač svoje predsodke in jim je brezveze dopovedovati drugače. Dečko je puncam v petkah naredil psihološki profil in se ga zdaj oklepa kot pijanec plota. Če se ga spusti, si bo pač moral priznati kaj neprijetnega o sebi.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Žalost je da večina tipov hoče gledat ženske v visokih petkah in potem rečejo da so tiste brez grde. Saj kako lepa je ženska nima nobene veze s čevlji.

Potem maš pa gor tistega fantasyja ki na vsak način hoče pokazat da so vse ženske ki ne nosijo petk debele grduše.

Furbo ::

Jap, petke nimajo veze z lepoto, ampak pač s stilom. Enim to ni jasno.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ko vidim petke na puncah jih naredi višje, telo spremeni držo, in same se počutijo bolj sexy!

ppika očitno nisi brala postov ker sem napisal drugače...

Mogoče se pa sama tako počutiš,kar pač ni naša krivda!

Looooooka ::

ppika je izjavil:

Žalost je da večina tipov hoče gledat ženske v visokih petkah in potem rečejo da so tiste brez grde. Saj kako lepa je ženska nima nobene veze s čevlji.

Potem maš pa gor tistega fantasyja ki na vsak način hoče pokazat da so vse ženske ki ne nosijo petk debele grduše.

Sj se zavedas, da si tle povedala vec o sebi kot o tipih a ne?
Prvo v glavi pošlihtaj probleme pol se bos pa nehala sekirat glede tipov in petk.
Na samozavestno žensko bo tip padel ne glede na to ce ima petke al pa nizke dvoranske superge.
Nesamozavestni tud petke ne pomagajo. Če ne zna nič povedat so lahko dolge tudi 10 cm. Več kot pogleda na postavo od tipa ne bo fasala. Mogoče kksn one night stand in to je to.

Mipe ::

Furbo je izjavil:

Folk ima pač svoje predsodke in jim je brezveze dopovedovati drugače. Dečko je puncam v petkah naredil psihološki profil in se ga zdaj oklepa kot pijanec plota. Če se ga spusti, si bo pač moral priznati kaj neprijetnega o sebi.

Žalostno je, da folk kot tale podpira pranje možganov "visoke petke, makeup, minikrilca in makeup" in s tem tudi krepi imidž "lepe" ženske, ne da bi se zavedali, da jih seksualno objektivizirajo.

Če še ne veste, je ravno to eden največjih zločinov človeštva nad ženskami.

Nagravžni pa smo tisti, ki od žensk pričakujemo samo to, da so naravne - to je, da se ne silijo v seksualne drže in opremo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

Mipe: problem je da ti ženskam ne dovoliš da se uredijo tko kot jim paše... ampak zaradi svojih predsodkov pač vse, ki se 'zrihtajo', označiš za mentalno hendikepirane (ja, pretiravam). Podobno kot fantasycamp poveličuje svoje fetiše.

Pithlit je izjavil:

Mipe: problem je da ti ženskam ne dovoliš da se uredijo tko kot jim paše... ampak zaradi svojih predsodkov pač vse, ki se 'zrihtajo', označiš za mentalno hendikepirane (ja, pretiravam). Podobno kot fantasycamp poveličuje svoje fetiše.

Jest svoj fetiš priznam nikjer pa nisem rekel da hočem da so punce vedno v štiklah, samo lepo mi je če jih vidim kak vikend ko se zrihtajo, ne vem kje je pretiravanje v tem?

Mipe pa očitno vidi pete kot nek vsiljen tujek in se kot nek pračlovek boji ognja...

Težko je rovatarja spremenit v mestnega človeka, to se zgodi ko vidi da je image pomemben sklop integracije v družbo.
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27146794 (42458) jype
»

Gležnček moda (strani: 1 2 )

839295 (6022) vostok_1

Kaj obleči za zmenek (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25049961 (42877) jype

Več podobnih tem