» »

Gležnček moda

Gležnček moda

«
1
2

infidel ::

Hoj,
dejte mi nekaj prosim povedat, ker opazam slednje masovno ze en cas, pa mi ni cist jasno kaj je poanta.
Slednje:

A to razkazovanje golih gleznckov pozimi je kak modni trend? Kaka nova hipsterija? Vidim ogromno tresocih najstnikov in najstnic, ki hodijo tako naokrog tudi pri -10C. Bravo.

PunkDude ::

Modni trend seveda. Če ne slediš nisi in. Jaz že nisem.

Vazelin ::

Včasih so "prekratke" hlače bile predmet posmehovanja.
Sedaj so modji trend:D

PrihajaNodi ::

To ni res. Dnarja ni blo pa so ponavadi mlajši nosili preveliko od starejših.

To ni res. Dnarja ni blo pa so ponavadi mlajši nosili preveliko od starejših.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: solatko ()

Ja sam tole boscki masovno trpijo, se jim vidi na plavih ustnicah. Tole je cisti "suffer fashion" Js zadekan ko eskim, fajn tople zimske cevlje, debele zokne. Tile pa v adidaskah, brez zokncokov, glezncki na ogled seveda in ena taka plastik jaknca ali pa pupe v tistih mikro shajni latexicah. :) Odlicno.

tomazic89 ::

Hja mi smo raje imeli hlace nabrane nad cevlji (da ni luftalo, ko se usedes), pa cetudi so pri peti kdaj podrsale po tleh. Hkrati so oprijete hlace veljale za "pederske" in takrat se niso bili taksni casi extremnega liberalizma in smo to se naglas rekli (se gej bi ti to rekel takrat).

Danes pa ocitno *kvazi* moda prednjaci pred pragmaticnostjo. Jaz se ne sekiram, se pa vcasih sam pri sebi nasmehnem. Ko gledam te mladce, se mi zdi, da over-population ne bo nikoli problem.

Zakaj pa jih nisi osebno vprašal in jim povedal tega kar tu pišeš kaj se grejo?

PunkDude ::

Haha svasta, @punkdude vidim, da celo kolekcionirajo in belezijo svoja opazanja. Ko sem mislil, da sem ze videl najbolj glupo, ampak tole glezenckiranje je pa med top 5 glupostmi. Boscki premrazeni, trpi da si in.

donvito ::

infidel je izjavil:

Hoj,
dejte mi nekaj prosim povedat, ker opazam slednje masovno ze en cas, pa mi ni cist jasno kaj je poanta.
Slednje:

A to razkazovanje golih gleznckov pozimi je kak modni trend? Kaka nova hipsterija? Vidim ogromno tresocih najstnikov in najstnic, ki hodijo tako naokrog tudi pri -10C. Bravo.

To ni nič v primerjavi s tem tipom ... :)

Magic1 ::

Moda gre velikokrat v kakše neumne smeri. Sploh je pa to super za biznis, saj je popolnoa neuporabno, ko gre ven iz mode. Podobno kot ženski špičaki nekoč. Double profit.
Magic

donvito je izjavil:

infidel je izjavil:

Hoj,
Slednje:

To ni nič v primerjavi s tem tipom ... :)

A je na sliki Jernej Šeruga?

Gagatronix ::

Zvone dvomim, da se kje po SLO potika trenutno, je prej kaksno mlado spet v Afriko peljal. :))

duque ::

tole moj otrok fura jeseni. k pomladanske cunje preraste

odgovornost ::

Meni pa te zadeve na puncah res zgledajo noro seksi
Na tipih tudi zgleda kar OK, proti pomladi bom verjetno nabavil kakšne take kavbojke.

nevem kaj imate vsi take probleme s tem...

Utk ::

nevem kaj imate vsi take probleme s tem...

Res je, ne vem kaj imajo nekateri tolk proti gejem.

Pika na i ::

Tresočih najstnic in najstnikov je bilo vedno dovolj.
Od nekdaj je bilo dovolj pa tudi tistih, ki so zraven tulili, jžš, kakšna pa si,a taka greš vn, dj se no obleč, sj boš zmrznla.........
Pa ne pozabit - mladim kri v žepih, še vre.

@danko_ror, anede no.

večino vas je strah, da bi vas kdo po pomoti ali pa pravilno označil za geja?

Likalnik ::

Meni je najbolj žal, da je letos tako topla zima...res bi prvošču -20c ob 12-ih:)...pa čubodro do kolen:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

Mi je nekako sprejemljivo pomladi, poleti in jeseni in bi se ne cudval. Ceprav mi je kontekst pritisnjenih hlac, adidask in gleznckov grdo za pop..... Ce dekle nosi kaksne kul heelse ne recem. Kazi gleznje, da obcuduje cel svet. Fantje v tem? Metro pozensceno.
Ampak pozimi, v snegu, minus. To mi je pa izzven vseh logaritmov. Pismo rosno, staro, betezno bos rekel. Ko smo bli mladi, nismo meli luksuza, ampak topl so nas pa znal oblect :). V skibucke, Rašica pulover, Toper bundo in debelo doma pleteno kapo. Smo se zgledovali po Krizaju, Stenmarku in Veroniki Šarec jbg drugi idoli. Kateri dajejo glezncek modno zapoved?

smeh res hahaha. kaj pa ti je naredil ta folk, da jim take grozne stvari privoščiš?

No ja dejstvo je, da skibucke, rašica pulvor in doma pletena kapa pač ne zgleda.. V tem vremenu ki je recimo danes, če mi daš na izbiro gležnje in to kar si ti napisal vedno vzamem gleznje. Vsaj zgledam predstavljivo.

Sicer pa za nogavice ste ze slisali?

Ne gre se za danes. Lahko bi to sporocilo pac napisal ze decembra in januarja, ko je bil sneg ali pa teden nazaj, ko je bilo zelo mrzlo. Ista situacija. Gleznckov kok ces :).
Sej se ne gre, da bi se mi kdo zameril, ampak pac zelim razumeti to glupo modno smernico, kjer moras zmrzovat in svoj imunski sistem degradirat zato, da si in. In to masovka, ne samo posamezniki. Sicer pa, nogavick ni, tudi pri -10C, jih ni. Se kr lepo kaze gole glezncke tudi pri -10C. Tako kot je to sredi vrocega poletja. To mi je ultra zanimivo. zgleda, da so nogavicke out in se jih ne sme vec nositi, da si pravi gleznckar :).

Jerry000 ::

Pri puncah me to ne moti, je ql....ampak tipi...dejte no, stopte mal nazaj prosm pa ne kažte kosmatih gležnu

KAVINSKY ::

infidel je izjavil:

Kaka nova hipsterija?

Na žalost so čevlje in hlače od lanske mode prerasli. Lani si čakal na semaforju pa opazoval šolarje na postajališčih. Polovica jih je nosila te čevlje. #basicbitchstyle

Si predstavljam dramo doma. Saj imaš one čevlje za 100€ od lani, zakaj jih ne nosiš? Ampak mamiiiiiii, če pa so izven mode :))

Vsaj zgledam predstavljivo.

Predstavljivo komu? A ti je Brüno bodoči tast?

gruntfürmich ::

ja, zdaj so moderne 7/8 hlače. me je moja podučila o tem...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

@Utk
predstavljivo na sestankih, srečanjih, v pisarni ipd...

https://www.asos.com/asos-design/asos-d...
Tole mi zgleda čist awesome za pomlad / poletje

Zgodovina sprememb…

Alien123 ::

odgovornost je izjavil:

@Utk

https://www.asos.com/asos-design/asos-d...
Tole mi zgleda čist awesome za pomlad / poletje

Ti si bolan..
A niso nekaj pravli, da bi bla vojska spet obvezna za tele današnje metroseksualce?

Bolj suhceni in na ogled postavljeni lepše je :)

Likalnik ::

ko, da bi hlače v vodi probaval:)

juroz ::

Opažam tole gleženj modo. Vsakemu svoje, meni zgledajo precej butasto.

Sam sem bolj chinos/srajca/leder šuhi tip kar se tiče business varjant. Kadar je casual pa kavbojke pa bolj temne srajce.

Nekaj na tole sceno, samo srajc nimam takih barv.
https://imgur.com/a/uDWN13R

Mi je pa smešno kar tak stil stane manj kot pa tole kar se gre mladina in obsedenostjo z znamkami.

FireSnake ::

Daj kakšno sliko takšne, ki ima (pozimi) kožo (od mraza) čisto zažgano.

Kure, kot kure. So jih pa polna usta tega, da jih je treba spoštovati. Jaz mojo spoštujem, ker ima pamet. Kur pa ne bom spoštoval.

Sredi decembra sva bila z mojo v restavraciji in pride mimo ena, ki je imela tako kratko bundo, da je imela 10cm pas (popek ledvice) zunaj - gola koža.
Pokažem moji in rečem: "a vidim prav?". Pravi, da vidim prav.
Vprašam, kako je to mogoče?
Je rekla, da ne ve :))

Moja sošolka iz faksa je delala v restavraciji in je imela POLETI ledvični del zunaj.
V jeseni so ji ledvice, v bolnici, komajda rešili.

Važno, da si kure IN (kot se temu lepo slovensko reče)!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

haha metroseksualec kaj ta izraz sploh pomeni?

S tistega instagrama zgoraj, ki ga je linkal punker.

Upam, se na kak hud mraz in sneg, da bo teh idiocracy prizorov se vec ;)

radmannsdorf ::

To so hlače za idiote. Kr tih bod, mam prov!

določeni ste res smeškoti haha s čim se ubadate...
Naslanjanje na to kaj ostali delajo / nosijo, zna biti bolj zdravju škodljivo, kot pa manjša izpostavljenost mrazu.
Konec koncev je mraz lahko tudi zdravilna zadeva
(https://www.wimhofmethod.com/)

Zgodovina sprememb…

BivšiUser2 ::

to bli trebali že enkrat davek na življenjski slog uvest, zaj so frajerji za 40+ let la jim bo država financira zdravila, zdravi človek pa bo za te bolane plačeval.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

blackbfm ::

juroz je izjavil:

Opažam tole gleženj modo. Vsakemu svoje, meni zgledajo precej butasto.

Sam sem bolj chinos/srajca/leder šuhi tip kar se tiče business varjant. Kadar je casual pa kavbojke pa bolj temne srajce.

https://imgur.com/a/uDWN13R

Mi je pa smešno kar tak stil stane manj kot pa tole kar se gre mladina in obsedenostjo z znamkami.

Pomoje so airmaxice bolj udobne in primerne za najstnika kot tvoji fejk leder šuhi

Morda če imaš sestanek na rdečem križu, pa da ti dajo kakšne normalne kavbojke, drugje not so much.

BivšiUser2 ::

je pa res, da so tudi tile gojzerji tudi preveč starinski po izgledu, da se jih narod brani.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

@Utk glede na tvoj odnos na tem forumu so tvoji največji sestanki pir v gostilni v petek po šihtu

MasterTade ::

Nepraktično..In vseeno je kak je mraz, lani je bila zima hladnejša, zjutraj precej v - pa so vseeno to nosili. Mene sicer ne moti, mi je pa pač smešno. Ker zebe jih sigurno, pa tiščijo in tiščijo svoje :)
Mors omnia aequat

49106 ::

juroz je izjavil:

To niso chinos hlače :P

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FormerUser ()

Glugy ::

A to da brez nogavic nosijo? Tisto da so hlače zavihane mene nič ne mot.

ginekk ::

Vazelin je izjavil:

Včasih so "prekratke" hlače bile predmet posmehovanja.
Sedaj so modji trend:D

Odvisno kaj je ta "včasih". Trendi se vračajo. V 80-ih je bilo to že popularno, tako prekratke in zavihane hlače, kot tudi stretch oprijete - te slednje so najraje nosili metalci. Michael Jackson se je kar držal mode prekratkih hlač še izven osemdesetih.

Glugy je izjavil:

A to da brez nogavic nosijo? Tisto da so hlače zavihane mene nič ne mot.

Nogavice dostikrat so, samo ekstremno kratke, da sploh ne pogledajo iz čevlja.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ginekk ()

jype ::

Pravi moški imamo trenirko zatlačeno v štumfe.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

jype je izjavil:

Pravi moški imamo trenirko zatlačeno v štumfe.

:))
Sam cakov sm tvoj komentar.

Men je bivsa skoz gnjavla zarad trenerke, ampak je res najbolj udobna stvar. Pa stumfi morjo bit bele barve.

bambam20 ::

Zelo blagodejno vliva na zdravje v kasnejši letih, revma jim ne uide. Ravno tako sred zime , kažejo gole hrbte.. Mladost je norost.. sam to se zavejo šele, ko so starejši in se čudijo, da imajo bolečine v gležnjih, sklepih.

jype ::

PrihajaNodi je izjavil:

Men je bivsa skoz gnjavla zarad trenerke,
S čudnimi ljudmi se zapletaš. S partnerko sva bila danes na poslovnem sestanku, potem pa še v banki, pa mi ni nič gnjavila zaradi zašmirane trenirke, pa zaradi štumfov tudi ne, čeprav nista bila bele barve.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

srajca in kravata (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
21137833 (23524) leiito