» »

Gležnček moda

Gležnček moda

1
2
»

49106 ::

Pics or it didn't happen :D

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FormerUser ()

MasterTade ::

jype je izjavil:

Pravi moški imamo trenirko zatlačeno v štumfe.

To pa res izgledaš kot en modern age planšar
Mors omnia aequat

Utk ::

odgovornost je izjavil:

@Utk glede na tvoj odnos na tem forumu so tvoji največji sestanki pir v gostilni v petek po šihtu

Pa še tam se ne bi prikazal v tem.

jype ::

49106 je izjavil:

Pics or it didn't happen :D
Bom vprašal v banko, če je kdo fotkal, ampak dvomim.

MasterTade je izjavil:

To pa res izgledaš kot en modern age planšar
Ja, to je "zdej" "in".

blackbfm ::

bambam20 je izjavil:

Zelo blagodejno vliva na zdravje v kasnejši letih, revma jim ne uide. Ravno tako sred zime , kažejo gole hrbte.. Mladost je norost.. sam to se zavejo šele, ko so starejši in se čudijo, da imajo bolečine v gležnjih, sklepih.

Revma je genetska. Sicer za bolečine v sklepih obstaja se morje drugih razlogov.

Mene bolj cudi to da jim pase (al trpijo) imet gleznje na mrazu. Mislim če maš vsaj malo common sensa ti more bit hitro jasno da to ni ok.

IL_DIAVOLO ::

Na ženskah to pali, na tipu pa res ne. Pa pustimo ob strani, kako škodljivo je to za sklepe, govorimo o izgledu.

korenje3 ::

infidel je izjavil:

Hoj,
dejte mi nekaj prosim povedat, ker opazam slednje masovno ze en cas, pa mi ni cist jasno kaj je poanta.
Slednje:

A to razkazovanje golih gleznckov pozimi je kak modni trend? Kaka nova hipsterija? Vidim ogromno tresocih najstnikov in najstnic, ki hodijo tako naokrog tudi pri -10C. Bravo.

Tole sem slikal pozimi pred kakšnim letom.

Če opaziš žensko v krilu.

donvito je izjavil:

infidel je izjavil:

Hoj,
dejte mi nekaj prosim povedat, ker opazam slednje masovno ze en cas, pa mi ni cist jasno kaj je poanta.
Slednje:

A to razkazovanje golih gleznckov pozimi je kak modni trend? Kaka nova hipsterija? Vidim ogromno tresocih najstnikov in najstnic, ki hodijo tako naokrog tudi pri -10C. Bravo.

To ni nič v primerjavi s tem tipom ... :)

jap v takih papučah sem jaz sprehajal psa pri 0°C. sam da sem imel še nogavice.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

juroz ::

49106 je izjavil:

To niso chinos hlače :P

res je, hitro sem googlal pa si nisem mislil da bo prav veliko folka to opazilo :)

gruntfürmich ::

juroz je izjavil:

Opažam tole gleženj modo. Vsakemu svoje, meni zgledajo precej butasto.

Sam sem bolj chinos/srajca/leder šuhi tip kar se tiče business varjant. Kadar je casual pa kavbojke pa bolj temne srajce.

Nekaj na tole sceno, samo srajc nimam takih barv.
https://imgur.com/a/uDWN13R

Mi je pa smešno kar tak stil stane manj kot pa tole kar se gre mladina in obsedenostjo z znamkami.

da bo tale outfit takšen še po 10h nošenjih bo treba zapravit kar dost keša
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

PrihajaNodi ::

jype je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Men je bivsa skoz gnjavla zarad trenerke,
S čudnimi ljudmi se zapletaš. S partnerko sva bila danes na poslovnem sestanku, potem pa še v banki, pa mi ni nič gnjavila zaradi zašmirane trenirke, pa zaradi štumfov tudi ne, čeprav nista bila bele barve.

Haha dobra...

Cruz ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Na ženskah to pali, na tipu pa res ne. Pa pustimo ob strani, kako škodljivo je to za sklepe, govorimo o izgledu.

Meni niti na ženskah ni všeč. V bistvu mi je trenutna "moda" pri ženskah zelo neprivlačna in nezanimiva...Gležnji, športne superge in konjski rep(ala Ariana Grande).
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.

Hot je hofer telekom, ne pa moda.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: MostWanted ()

dexterboy ::

Za Hot je treba imeti Muda :))
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

2 evra za sim kartico, jaka muda.

Zgodovina sprememb…

Cange ::

Najprej je fino ko se prefesionalno popraskaš po gležnu ko te komar upiči, pol je pa sam še HOT.

Z jako mudo ma ful.

Zgodovina sprememb…

Filip8 ::

#000000 ::

Milsm da so tale modni dodatek zanesli Ilegalni prebežniki, pač jeans se krči med sušenjem po stiku z vodo ?

kr3ten ::

Zaradi butaste glave, celo telo trpi ...

XLapse ::

jype vas dobro trolla
alien technology

Matko ::

Ker ste ravno pri modi...
Čez severno mejo že nekaj časa opažam, da so med mladci očitno popularne nekakšne "ogromne šilt kape".
Kako se tej modni zapovedi reče? Pri nas jih je precej, precej manj.

PS: Kaj pomaga moda, če lastnica usta odpre in ...
...ti pade mrak na oči. >:D

Pika na i ::

Zgleda, da tudi slotech preplavlja nova moda>:D

49106 ::

Matko je izjavil:

Ker ste ravno pri modi...
Čez severno mejo že nekaj časa opažam, da so med mladci očitno popularne nekakšne "ogromne šilt kape".
Kako se tej modni zapovedi reče? Pri nas jih je precej, precej manj.
>:D

Vem, kaj misliš, ne vem pa, kako se temu reče. Mulc, ki je pred menoj stal v vrsti, je kupil nekaj takšnih kap v skupni vrednosti okoli 150 evrov.

Machete ::

To talajo v usa, v volcom storih zastonj, ko kupiš za nekaj 10akov njihove robe. So pa te kape praktično že out, saj se je njih virus začel že nekje v poznih '00.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Filip8 ::

jzt pa skoz nosim te kape z ravnim šiltom, narediš si svoj oseben stil, pol te pa itak ljudje ne prepoznajo brez tega.

polpo ::

Nadgradnja :))

infidel ::

Takole razmisljam. Goli glezncki v zimskem casu? Modno? Ne. "Modno" je takrat, ko clovk izgleda primerno glede na dane vremenske okoliscine. Nasprotno je neumno in iz sledilca trendov se taksen clovek na koncu spremeni v idiota.

Tako kot arhitektura ne more biti 'dobra', če ni v prvi vrsti uporabna, ampak ima samo uau efekt, tako tudi moda ne more biti umetnost, če ne zadovolji prvestvenega namena oblačila. Tako da ja, gre za umetno prisiljeno muho, ker je treba tiskati kataloge vsake pol leta ali še manj.. Idiotfluencerji pa se le stežka že rezlikujejo med sabo in potem se rojevajo take slepe veje, pač v duhu časa propadajočega zahodnega usa/eu imeprija.

Baja ::

polpo je izjavil:

Nadgradnja :))

tole je zaenkrat fake, ampak ne reči dvakrat ...

A. Smith ::

infidel je izjavil:

Takole razmisljam. Goli glezncki v zimskem casu? Modno? Ne. "Modno" je takrat, ko clovk izgleda primerno glede na dane vremenske okoliscine. Nasprotno je neumno in iz sledilca trendov se taksen clovek na koncu spremeni v idiota.

Tisto, čemur ti praviš "modno", je v resnici racionalno (oblačenje okolici in temperaturam primerno). Racionalizem je prima stvar, ampak z modo nima ničesar skupnega. Tisti, ki te prekratke hlače prodaja, je recimo racionalist (močno dvomim, da jih tudi nosi...), moden je pa osebek, ki jih obleče.

Pa ne, da bi imel kaj proti modi. Vsakemu svoje. Eni se modno oblačijo, drugi igrajo igre na starih ZX spectrumih. Pač hobi ene vrste. Glede na to, kako gredo ti sicer neracionalni pojavi enim v nos, zna biti, da se slo-tech občestvo počasi stara :D

Pri trenirkah je pa treba pazit, da jih potegnete dovolj visoko, vsaj čez popek. Da se tadolge gate ven ne vidijo 8-)
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

infidel ::

Popolnoma irelevantno, tudi ce se stara ali mlajsa, ni nic slabega, kot tudi ni slabo, da se lahko svobodno pove o okusu in simpaticnosti gleznckarjev in posmeh hordam, ki zmrzujejo na svezem. Mogoce sploh ne vedo kaj je vzrok? Slednje je pac ena izmed najbolj idotskih mod zadnjega tisocletja. Se mi zdi bolj perverzna kot Ladygaga pokrita s kremenatlci. In to zato, ker tam je provokacija. Tule je pa pac zacasna postojanka in smernica, ki gre preko zdrave pameti rabe. Ne recem v toplih mesecih, ampak common zima in goli glezncki? Za kaj takega moras biti preprosto idiot in zgleda, da teh ni malo.

Mogoče gre za legit poletno pomlad/poletno smernico, ki jo potem firme odprodajo v države tretjega sveta za jesensko/zimsko.

Vazelin ::

Upam, da čimprej v modo pride Derelicte

a fashion, a way of life inspired by the very homeless, the vagrants, the crack whores that make this wonderful city so unique.

:))

vostok_1 ::

Machete je izjavil:

Mogoče gre za legit poletno pomlad/poletno smernico, ki jo potem firme odprodajo v države tretjega sveta za jesensko/zimsko.

V bistvu ni tako daleč od resnice.
Lahko, da je to moda iz kakih bolj toplih in hipster delov ZDA, ki se pol prenese na našo mladež.

Mi pa je fascinantno, kako izzivalna je postala ženska moda danes. Vedno so nam trdili, da je kao patriarhija kriva za to...a ko pogledaš, vidiš da moški še nikoli niso imeli tako malo besede pri diktiranju ženskega oblačenja kot danes.
Ženskih modnih trend-set-ovcev je danes bistveno več kot moških.
Ženski Youtube kanali z make-up in podobnimi zadevami štejejo miljone in miljone sub-ov in so med najbolj razširjenimi.
Patriarhalna premisa zatorej pade v vodo.
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vostok_1 ()
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»