» »

Kako visoka je Anja Tomažin? Visoke ženske in petke?

Kako visoka je Anja Tomažin? Visoke ženske in petke?

Temo vidijo: vsi
1 2
3
4

Furbo ::

Berserker je izjavil:

Meni pa nikoli nebo jasno zakaj ženske tako padajo na šteklerje, saj imajo v njih noge v nenaravnem položaju, nerodni zasnovi pa še dlje od hitre hoje niso sposobne. Čisto nepraktično ter čista podložnost bedni modi. Pa še tole kodeks oblačenja v podjetjih, recimo zakaj ravno obleka v kravati, bela srajca ter črni čevlji, ter za ženske kustum z krilom ter obezno štumfi z šteklerjami ? Ni trenerka bolj udobna za vse vrste dela ter kakšni teniske bolj udobne za hojo ?

Spregovori kdaj s kakšno o tem.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Super Sonic ::

Ni trenerka bolj udobna za vse vrste dela ter kakšni teniske bolj udobne za hojo ?

Zanimiv, da iz kožuha v trenirko si lahko preskočil, iz trenirke ven pa ne moreš.

Men je eleganca všeč in se ne počutim nič slabše, če sem lepo oblečen. Enako velja za ženski spol.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

PurpleMoo ::

No, še informacija s prve roke - sem 182 cm, zelo pogosto nosim petke, katerih višina je med 7,5 in 12,5 cm. Zakaj?

Ker mi zviša samozavest. Zakaj? Mogoče zato, ker imam občutek, da sem zapeljivejša, ali pa, da boljše izgledam. Če po pravici povem, mislim, da ne poznam konkretnega odgovora. Mogoče je to kot takrat, ko moški nosijo svojo najljubšo, bolj odpeto srajco, pa kakšne res drage leder šuhe, in se počutijo zapeljivejše.

Kar se pa tiče moškega ranjenega ega, ko ga prekašam za 5-10 cm po višini, me pa res ne bi moglo manj brigati. V kolikor imaš kompleks višine, da pa sem zdaj čudna, ker nosim petke in sem visoka (malo ali dosti višja), pa je popolnoma tvoj problem.

In ne, mojega fanta (ki je iste višine, kot jaz) ne moti, da nosim (visoke) petke.

Edino pravilno, najbolj bedno je gledati visoko punco, ki hodi vsa sključena v balerinkah, v nekakšnem patetičnem poiskusu prilagoditi se povprečju.

fantasycamp ::

v Slo so petke nekaj kar je zelo tabu med večinsko populacijo, večina punc se jih ne upa nosit, sploh pa take petke ki so sexy, polpete so smešne in res nimajo atrakcije...

To je pa eye candy zame...

Zgodovina sprememb…

shadeX ::

Arctander ::

Jaz pa bolj cenim punce, ki premorejo sposobnost kritičnega mišljenja in zavoljo namišljenih lepotnih idealov niso pripravljene tvegati ortopedskih poškodb.

Pithlit ::

Zato ker je nemogoče da so punci tisti neortopedski čeveljci preprosto všeč? In je vsako dekle s petkami pač, po kmečko, butasto.
Life is as complicated as we make it...

Slamnati mož, Pithlit.

Arctander je izjavil:

Jaz pa bolj cenim punce, ki premorejo sposobnost kritičnega mišljenja in zavoljo namišljenih lepotnih idealov niso pripravljene tvegati ortopedskih poškodb.

Ja, isto kot športniki naprimer, ki so zaradi hitro minljive slave pripravljeni tvegati vse sorte poškodb..

Isto kot delavci v tovarnah, ki si za mezdno plačilo krivijo hrbte..

Igričarji ki si lomijo zapestja na miškah za pobeg v domišlijski svet..

Koga naj človek sploh ceni?

Mipe ::

Ja, in? Ženska se sama odloči, kaj bo nosila, medtem ko pri delavcu in športniku to le ni tako enostavno. Lahko pa varno delata ali se športata. Tudi igričar lahko pazi na svoje zapestje tako, da pravilno sedi in drži miško. Ni pa NOBENE pravilne hoje v visokih petkah.

To bi bilo bolj smiselno enačiti z drugimi izrazito nezdravimi in nekoristnimi hobiji, kot na primer alkoholizmom ali kajenjem.

Ampak OK, ženske imajo lahko rade stiletke, njihova odločitev. Hkrati pa je tudi naša stvar, kaj NAM je všeč. In te ženske to niso (ne glede na to, kaj pravijo modne agencije).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mipe ()

kr1ženska ::

Mipe je izjavil:

Ni pa NOBENE pravilne hoje v visokih petkah.

Ja kje si pa to slišal?

Mipe je izjavil:

Hkrati pa je tudi naša stvar, kaj NAM je všeč. In te ženske to niso (ne glede na to, kaj pravijo modne agencije).

Tole, kaj nam je všeč najbrž misliš na splošno? Ker niso modne agencije edine ki rade "vidijo" ženske v čeveljčkih z visokimi petami. ;)
Do not take life too seriously. You will never get out of it alive.
Elbert Hubbard

kr1ženska je izjavil:

Ja kje si pa to slišal?

Ja, res kredibilen vir navajaš, hkrati pa ignoriraš zdravniška opozorila. Samo zato, ker so ti všeč visoke pete, si še ni treba zastirati oči pred slabostmi.

kr1ženska je izjavil:

Tole, kaj nam je všeč najbrž misliš na splošno? Ker niso modne agencije edine ki rade "vidijo" ženske v čeveljčkih z visokimi petami. ;)

Druge ženske, morda? Nam normalnim je to enako kot tole:

Ali pa namesto visokih pet:

Na koncu moje skromno mnenje ostane enako: ženske, ki se odločate za take stvari, ste neumne, moški, ki padajo na to, pa še bolj.

Zgodovina sprememb…

Mipe> Želela sem ti samo povedat, da je še kako je pomembno da znaš pravilno hodit v petkah oz. vsekakor obstaja pravilna hoja v petah. Nikjer pa nisem trdila, da konstantno nošenje pet ni škodljivo.

Par krat na mesec pa menda ne škodi, če jih obuješ. To je tako kot čokolada. Ko jo ješ je božanski občutek, če je je preveč se pa pojavljajo mozolji, holesterol itd. ;)
Elbert Hubbard

Double_J ::

Mogoče zato, ker imam občutek, da sem zapeljivejša

Zakaj sploh rabiš občutek, da si zapeljivejša... ne se no hecat.

ali pa, da boljše izgledam.

To je pa tko kot tisto... ženske so rade lepe. Kot bi rekel, moški so radi visoki. So ali pa niso visoki.;)

Ko jo ješ je božanski občutek

Ko bo treba tečt pred posiljevalcem v teh petkah, gotovo ne bo dober občutek. >:D
Dve šivanki...

shadeX je izjavil:

Tole je pomojem dost soft proti kr1ženski... ona se kar po vseh štirih plazi. Žal je še nisem uspel spoznati.:)
Dve šivanki...

kr1ženska je izjavil:

Mipe> Želela sem ti samo povedat, da je še kako je pomembno da znaš pravilno hodit v petkah oz. vsekakor obstaja pravilna hoja v petah. Nikjer pa nisem trdila, da konstantno nošenje pet ni škodljivo.

Par krat na mesec pa menda ne škodi, če jih obuješ. To je tako kot čokolada. Ko jo ješ je božanski občutek, če je je preveč se pa pojavljajo mozolji, holesterol itd. ;)

Priznam, včasih se je res fino razvajat! Je pa poudarek na včasih, ko gre za nezdrave razvade. Kot recimo BigMac. Noro paše, a kaj, ko za sabo povleče toliko težav!

Double_J je izjavil:

Zakaj sploh rabiš občutek, da si zapeljivejša... ne se no hecat.

Zakaj si ti pereš cunje? Zakaj imaš več kot dve majici? Da se dobro počutiš? Zakaj bi se pa rabil dobro počutit? ne se no hecat :)

Double_J je izjavil:

Ko bo treba tečt pred posiljevalcem v teh petkah, gotovo ne bo dober občutek. >:D

Pete mu zarineš v prste na nogi, in ker nimajo vezalk jih je enostavno sezut in bos šprintaš naprej.

Double_J je izjavil:

Tole je pomojem dost soft proti kr1ženski... ona se kar po vseh štirih plazi. Žal je še nisem uspel spoznati.:)

Plazim se po vseh štirih kot plazilec. V resnici sem ena tistih redkih reptilov, ki vladajo temu svetu. Včasih raje hodim po rokah, al pa kar na bicikl skočim, da mi ni treba hodit :D

Mipe je izjavil:

Priznam, včasih se je res fino razvajat! Je pa poudarek na včasih, ko gre za nezdrave razvade. Kot recimo BigMac. Noro paše, a kaj, ko za sabo povleče toliko težav!

Tako kot jaz ne jem hrane iz Maca in ne kadim, pa ne težim drugim ki to počnejo, tko ne razumem zakaj bi drugi men težil, če par krat na mesec za par urc obujem pete. Vsak ima svoje grehe.
Elbert Hubbard

Plazim se po vseh štirih kot plazilec. V resnici sem ena tistih redkih reptilov, ki vladajo temu svetu. Včasih raje hodim po rokah, al pa kar na bicikl skočim, da mi ni treba hodit :D

Dej slikej čevlje, da vidmo če so za kej...:)
Dve šivanki...

Aston_11 ::

Klinc, čevljev imaš cel kup na netu.Slika naj kaj drugega,če že. Npr. Big Mac, ki ti pravilno pripravljen pusti nedosegljiv občutek v želodcu in se po njem nikakor ne počutiš dobro. Kaj, saj je lepo videti ženske v petkah in lepo opravljene. Zaradi frustracij posameznih moških se jim res ni treba obleči v strgana in umazana oblačila, pa gojzarje.

Arctander je izjavil:

Slamnati mož, Pithlit.

Lej... ti si izjavil da so dekleta v petkah neumna.

GamerBoy ::

Ne bom dajal oznak petkam, ampak nanje gledam kot na tele mega hlače:

Skratka, skrajno nepotrebno in nepriročno...
Ne maraš potuhnjencev in dvoličnežev ?
Potem podpiši:
www.locitev-drzave-cerkve.org/obdavcitev-cerkve

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GamerBoy ()

Vsi tipi postav si zaslužijo visoke pete samo v slo pomeni da si malo kurbasta če jih nosiš pri nas moraš bit skrita in se delat eno navadno deklo..še vedno smo rovtarji, medtem se pa v razvitih deželah tko normalno oblačijo ko gredo na lepše...

Pač vsak ima pravico do svojega mišljenja in jaz na ženske, ki nosijo petke ne gledam kot na kurbaste(vsaj ne samo zaradi petk) ampak samo niso moj tip kar se razmišljanja tiče. Pač podobno kot to, da ne hodim z vernimi, ker mi ne odgovarja njihov mindset... Tako tudi pri teh stvareh ne čutim nobenega intelektualnega občudovanja do ene, ki se na muči v eni mučilni napravi od čevljev samo zato, da bi bila par cm višja in zato malce lepše zgledala. Mislim, da se še nobena ni kresnla samo zato, ker je imela tisto noč štikle gor in jo je tisti fcker zamenjal za normalnega človeka, ko je pa v resnici bila hobit.
Potem podpiši:

Aha. Zdaj so ženske s petkami že kar abnormalne.

A bo spet slamnati mož?

GamerBoy je izjavil:

ki se na muči v eni mučilni napravi od čevljev samo zato, da bi bila par cm višja in zato malce lepše zgledala.

Štikli ki stanejo malo več kot 5e znajo bit presneto udobni. Je pa res, da se v njih ne da skakat in celo noč zunaj žurat in niti meni ni bilo nikoli jasno, zakaj bi punce hotle za tako priložnost nosit petke.

Štikli vsekakor pašejo za kako kosilo, večerjo, kako pijačo.. Za v hribe ravno niso. :)
Ko govorimo pa o kakih malo bolj elegantnih plesih, ti pa štikli še kako olajšajo ples. Se ti ni treba matrat in ves čas po prstih hodit, da te soplesalec lahko lahkotno vihti. Aja, po vašem mnenju je tut za tako priložnost fajn kake udobne šlape obut :D Eni ste res tapravi kekci ;) Pa dobr, vsak ima svoje mnenje. ;)
Elbert Hubbard

Očitno je vse kar ni totalno udobno, že neumno. Potem kak kritik petk verjetno cele dni preživi v raztegnjeni trenirki in copatah.

Sicer pa dostikrat opažam da se nekateri fantje bojijo spedenanih punc in najdejo najbolj neverjetne izgovore, kjer so vse seveda kriva dekleta.

Pithlit je izjavil:

Arctander je izjavil:

Slamnati mož, Pithlit.

Lej... ti si izjavil da so dekleta v petkah neumna.

Ne, nisem.

Rekla ena manekenka k je sem prišla iz ene leve tunguzije ali Belorusije in je rekla da ji je čudno kako se dekleta tukaj nič ne urejajo, samo trenirke in kavbojke.

Kakšne petke, takoj mislijo da niso več ''čiste''.

To je pač problem tega naroda ki je stoletja bil hlapčevski in delavski, ni bilo seksualne revolucije, to smo gledali na filmu v drugih deželah...

V Italiji večina žensk še smeti ne gre nest ven zrihtana pa je vsa majhna in gnila, naše punce pa so lepe pa se ne urejajo tudi če gredo ven na lepše.

Oni so imeli civilizacijo ko smo mi po skalah se skrival pred medvedi ni čudno da so pri njih petke nekaj navadnega, pač bo treba še kako stoletje počakat da naše punce vidijo da je urejanje samo njim v prid in čim bolj so sexy bolj bodo zaželene!

Manu ::

Če greš na sprehod potem ni potrebe, da se urejaš, da bi bil seksi. V tem ni nič hlapčevskega.

Sicer pa je "počutiti se seksi" in "videti nekoga kot seksi" subjektivna stvar. Meni so seksi tudi balerinke na ženskah, ampak mora bit tudi ženska ta prava, da se mi zdi privlačna v njih. Včasih vidim kakšno, ki je obuta v supergah in mi je njena pojava v celoti zelo privlačna.

Tudi vsake petke niso meni privlačne in ne na vsaki ženski. Pri privlačnosti je pomembno tudi, kako se ženska obnaša oz. kakšne "vibracije" oddaja (nasmeh, mimika, pogled, čustveno stanje itd...)

Pri meni je tako, da je privlačna ženska tista, ki jo v celoti zaznavam kot tako. Pa ni treba, da je u nulo urejena in z visokimi petami.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

Manu je izjavil:

Če greš na sprehod potem ni potrebe, da se urejaš, da bi bil seksi. V tem ni nič hlapčevskega.

Sicer pa je "počutiti se seksi" in "videti nekoga kot seksi" subjektivna stvar. Meni so seksi tudi balerinke na ženskah, ampak mora bit tudi ženska ta prava, da se mi zdi privlačna v njih. Včasih vidim kakšno, ki je obuta v supergah in mi je njena pojava v celoti zelo privlačna.

Tudi vsake petke niso meni privlačne in ne na vsaki ženski. Pri privlačnosti je pomembno tudi, kako se ženska obnaša oz. kakšne "vibracije" oddaja (nasmeh, mimika, pogled, čustveno stanje itd...)

Pri meni je tako, da je privlačna ženska tista, ki jo v celoti zaznavam kot tako. Pa ni treba, da je u nulo urejena in z visokimi petami.

Men so pa glih balerinke tako otročje,spomnim se na osnovno šolo ko smo nosili neke copate ki so jim podobne...

Petke enostavno žensko prisilijo v hojo ki izpostavi njeno postavo da zgleda bolj sexy...

ppika ::

Sam to bom rekla, da se rajš mal zamislte nad sabo pa svojimi ideali.

Oh ja, kdo ji je kriv če se sekira za mnenje drugih. Dumb.

Arctander je izjavil:

Ne, nisem.

Arctander je izjavil:

Nisi. Si 'samo' izjavil da niso sposobne kritično razmišljat. Hkrati si še namignil da petke nosijo izključno zaradi namišljenih lepotnih idealov.

Če to ne pomeni da so glupe...

In pol mene obtožuješ mlatenja slamnatih mož? Bitch please... moje petke so udobne. Nosim jih pa izključno zaradi tega ker so meni všeč. Ampak ja, nekaterim take stvari pač ne grejo v račun. Omejenci pač (tko kot sem jaz glupa).

Nosim jih pa izključno zaradi tega ker so meni všeč.

U go girl!

Love high heels!

Ne skrbet za te pehte in bedance ki mislijo da so visoke petke samo domena kurb in pocestnic in ker se jim zdijo izven njihove lige se počutijo preveč presrano jim približat.

Ti samo bodi lepa nam in sebi ter se jim nasmehni ko se okol sprehajajo v trenirkah in kavbojkah..

Kar naprej ustavljaj promet ker nam moškim je to všeč!

^ ne govori v imenu vseh moških. Nima potrjene licence.

Mipe je izjavil:

^ ne govori v imenu vseh moških. Nima potrjene licence.

Kje pa je to mogoče tam za hribom pod rovtami 4b?

Kar internet naenkrat, joj pa te napredni ljudje, moramo jih obrnt na prava pota...

Kar tako naprej, beli vitez fantasycamp, s temi izpadi samo dokazuješ svoj primitivizem. Kar tako naprej, mogoče ti bo vendarle dala ena.

In da razjasnimo: ženska lahko nosi visoke pete zato, ker se dobro počuti v njih. Kako je to mogoče, če so dokazano škodljive in neudobne? Odgovor je sila preprost - ker uživajo v pozornosti. Visoke pete veliko povejo o ženski, ki jih nosi iz potrebe; morda ni kurba, vsekakor pa je pripravljena žrtvovati svoje udobje, zdravje in dostojanstvo samo zato, da bi izgledala seksi. Psihologi vedo povedati veliko o tem iskanju pozornosti.

Je res potrebno biti seksi vsak dan, na prometni ulici? Na zabavi, poroki itd. še razumem, da hoče ženska biti karseda najlepša, vendar nimajo zunaj teh priložnosti visoke pete kaj iskati. So samo dokaz plitkosti njene osebnosti, rdeči alarm zame, da se ji ognem, tako kot se izognem kadilkam in alkoholičarkam.

Ženske ne potrebujejo visokih pet ne mini krilc in izzivalnega dekolteja, da bi bile lepe.

Bolj kot ta tvoja ulična seks bomba me zanimajo takele:

Če bi moral izbirati, bi takoj šel na kavico z vsako od teh. Za te vsaj vem, da ne bodo govorile samo o čevljih.

Zgodovina sprememb…

Pithlit je izjavil:

Arctander je izjavil:

Ne, nisem.

Arctander je izjavil:

Nisi. Si 'samo' izjavil da niso sposobne kritično razmišljat. Hkrati si še namignil da petke nosijo izključno zaradi namišljenih lepotnih idealov.

Če to ne pomeni da so glupe...

In pol mene obtožuješ mlatenja slamnatih mož? Bitch please... moje petke so udobne. Nosim jih pa izključno zaradi tega ker so meni všeč. Ampak ja, nekaterim take stvari pač ne grejo v račun. Omejenci pač (tko kot sem jaz glupa).

Ne, kritično mišljenje nima zveze z "biti neumen".

Sicer pa over&out. Očitno si to vzela osebno in le ti veš, zakaj.

Mipe je izjavil:

Kar tako naprej, beli vitez fantasycamp, s temi izpadi samo dokazuješ svoj primitivizem. Kar tako naprej, mogoče ti bo vendarle dala ena.

In da razjasnimo: ženska lahko nosi visoke pete zato, ker se dobro počuti v njih. Kako je to mogoče, če so dokazano škodljive in neudobne? Odgovor je sila preprost - ker uživajo v pozornosti. Visoke pete veliko povejo o ženski, ki jih nosi iz potrebe; morda ni kurba, vsekakor pa je pripravljena žrtvovati svoje udobje, zdravje in dostojanstvo samo zato, da bi izgledala seksi. Psihologi vedo povedati veliko o tem iskanju pozornosti.

Je res potrebno biti seksi vsak dan, na prometni ulici? Na zabavi, poroki itd. še razumem, da hoče ženska biti karseda najlepša, vendar nimajo zunaj teh priložnosti visoke pete kaj iskati. So samo dokaz plitkosti njene osebnosti, rdeči alarm zame, da se ji ognem, tako kot se izognem kadilkam in alkoholičarkam.

Ženske ne potrebujejo visokih pet ne mini krilc in izzivalnega dekolteja, da bi bile lepe.

Bolj kot ta tvoja ulična seks bomba me zanimajo takele:

Če bi moral izbirati, bi takoj šel na kavico z vsako od teh. Za te vsaj vem, da ne bodo govorile samo o čevljih.

Tvoj problem je ker personaliziraš ženske in tipičen primer goratega slovenčka ki ni še izšel ven iz svoje koče.

Očitno si pokazal svojo neumnost ko si na podlagi slike podal da bi raje šel ven z punco ki nima petk.

Kje je to dokaz da je bolj inteligentna?
Bolj simpatična?

Osebo treba spoznat in potem na podlagi tega ugotovit ali je vredna da je tvoja punca.

Tvoja kritika ni nič bolj drugačna kot kritika shallow punc ki gredo ven z tipom ki ima dober avto.

FOčitno si zategnjen in se bojiš samozavestnih punc ki se pač hočejo pokazat, med temi so punce ki so delavne in imajo fakse.

PurpleMoo ::

Mipe je izjavil:

Kakšne ven streljaš. Zato, ker je ženska urejena in nosi petke, je največ, kar premore, pogovor o čevljih. Pa dajmo še malo posplošiti - vse ženske, ki smo urejene in nosimo petke, samo beremo rumeni tisk in razglabljamo, kaj je "tista 'znana' slovenka rekla drugi". In vse smo na blond pobarvane, in smo nasploh bimboti.

To je enako, kot, da bi jaz rekla, da so vsi moški na slo-techu basement dwellerji in neck beardi, in da premorejo pogovor samo o računalnikih.

Absurdnost tvojega mišljenja me zabava.

Nummy ::

PurpleMoo je izjavil:

Mipe je izjavil:

Kakšne ven streljaš. Zato, ker je ženska urejena in nosi petke, je največ, kar premore, pogovor o čevljih. Pa dajmo še malo posplošiti - vse ženske, ki smo urejene in nosimo petke, samo beremo rumeni tisk in razglabljamo, kaj je "tista 'znana' slovenka rekla drugi". In vse smo na blond pobarvane, in smo nasploh bimboti.

To je enako, kot, da bi jaz rekla, da so vsi moški na slo-techu basement dwellerji in neck beardi, in da premorejo pogovor samo o računalnikih.

Absurdnost tvojega mišljenja me zabava.

No sej glede tistih basesemt dwellerjev in nerdov nisi velik falila pri nekaterih osebkih...
Cen dan visi tu gor, v vsaki temi piše neumnosti in vtika svoj nos, pa čeprav nima pojma, zasluži cele gore denarja pa čeprav nič ne dela, in je najpametnejši, ker vsak dan kompajla kerlen na novo ker misli da je pač edini na tem svetu ker to zna... :)
Na konc dneva pa fap-a na polno na sliko kake manekenke... v petkah... :)

@fantasycamp: Zanimivo, da daješ slike samo od nadpovprečno lepih... (Zato upam Pithlit, da si po izgledu nekje na istem nivoju kot te punce, drugače ne boš slišala njegove podpore v stilu " U go girl! Love high heels!")

Bi prej rekel, da imaš ti en problem s svojim fetišem (ki je ql), ni pa ql da ga vsiljuješ vsem ostalim... Mipe je res malce konzervativen, ampak še vedno si ti večji skrajnež...
Potem podpiši:

GamerBoy je izjavil:

@fantasycamp: Zanimivo, da daješ slike samo od nadpovprečno lepih... (Zato upam Pithlit, da si po izgledu nekje na istem nivoju kot te punce, drugače ne boš slišala njegove podpore v stilu " U go girl! Love high heels!")

Bi prej rekel, da imaš ti en problem s svojim fetišem (ki je ql), ni pa ql da ga vsiljuješ vsem ostalim... Mipe je res malce konzervativen, ampak še vedno si ti večji skrajnež...

Men je bla všeč moja učiteljica leta nazaj v srednji šoli pa je bla lepo rečeno debela mela je velke joške samo ni bla v faco nč posebnega, res pa je da je vedno nosila visoke petke.

Ne vsiljujem nobenem nič, mi je blo pa všeč kako je hodila zaradi tega, obline se bolj izpostavijo, ja in je fetiš in ti imaš tudi kakšnega, da pa je v slo kulturi kaj takega vsiljeno je smešno mi smo še vedno eni navadni kmetavzi v primerjavi z kakimi italijani kjer se ženske urejajo za vsak majhne izlet izven stanovanja pa če je to samo nest smeti ven.

ppika ::

Ženske moramo nosit petke, potem pa mene cenzurirajo, ko samo pokažem vzporednico.

Če civilizacija ljudi sodi po zunanjosti, nikoli ne more postati tip 2.

Kak šmorn zaradi enih petk. :))
Po mnenju nekaterih bi najbrž v IQ teste morali vlključit vprašanje, ali nosiš petke. Da te ne bi slučajno precenili. 8-O
Kot sem že rekla, jaz ne sodim ljudi z ovečno telesno težo, ne ljudi ki kadijo oz. nikogar dokler ga osebno ne spoznam.
Vsi ostali, ki se obešate na take traparije, ste pa težaki in polni predsodkov, ki vidijo samo 1m pred sabo. Običajno so take osebe nezadovolne same s sabo. Torej, not my type for hanging around. So, why should i care??
Elbert Hubbard

Petke naredijo punco iz soseske v hudo mačko..

Če se punce prej naučijo hodit v njih ni zapletov drugače se pa z leti dobi fobija pred raznimi izleti po tleh..

Pšenični ::

Visoke petke so zakon. (O graciozni drži in ostalem ne bi, kaj je že napisano.....je pa vse res, neskončna resnica).

Sploh če ma pupika lepe ravne nogice.

Sploh je zločin, kaj ženske skrivajo lepe noge. Najhujše vrste, kriminal velik.

Seveda do 12 cm. Naj bodo petke visoke. Če jih prenese.....6 cm je tud OK.

Pšenični je izjavil:

Visoke petke so zakon. (O graciozni drži in ostalem ne bi, kaj je že napisano.....je pa vse res, neskončna resnica).

rad bi ti stisnil roko ta trenutek!

Nummy ::

Pšenični je izjavil:

No sej niso sam petke hude,... tud kake fajn nogavice... s čipko... raaaaaaawr. :) Človeku kar pritisk dvigne...
1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Rekreativne dejavnosti in navezovanje stika (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27146794 (42458) jype
»

Gležnček moda (strani: 1 2 )

839289 (6016) vostok_1

Kaj obleči za zmenek (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25049960 (42876) jype

Več podobnih tem