Forum » Mobilne tehnologije » Sony Xperia Z
Sony Xperia Z
ttommy ::
Če ti ni odveč- bi lahko napisal kako si zadovoljen z njim? Sam imam zdaj Xperio GO in me zanima kako se je privaditi na tako velik telefon?
Xperia GO mi odlično sede v roko in gre v vsak žep, je pa bolj kriza za pisati na njemu. Za uporabo na kolesu si bi pa itak spet nabavil nov nosilec za telefon.
Xperia GO mi odlično sede v roko in gre v vsak žep, je pa bolj kriza za pisati na njemu. Za uporabo na kolesu si bi pa itak spet nabavil nov nosilec za telefon.
Gamer
puginho ::
Jaz ga tudi imam in ga lahko samo pohvalim, telefon je res premium po izgledu. Ja pa velik in ga v žepu konkretno čutiš, z eno roko že težko pišeš, gre pa.
b787 ::
Pokanje ni problem, problem je Sonyjev odnos. Dobro vejo da določenemu % zaslon poči med normalno uporabo, servis pa ne krije niti tistih, ki so razen razpoke popolnoma brez prask.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 528938 (25248) | Leko |
» | Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 168187 (58990) | Dr-4Skull |
» | Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18105 (16502) | denabiker |
» | Sony Xperia P vs Nokia Lumia 710 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21177 (17322) | SLO_Matej |
» | Sony Xperia S in Sony Xperia Ion (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 18740 (15236) | jmlina5 |