Forum » Igre » Problem z call of duty 1 in 2
Problem z call of duty 1 in 2
kokolomo72 ::
Pozdravljeni!
Danes sem inštaliral Call of Duty 1 in dodatek united offensive. Ko sem začel igrati se mi je zgodilo da so začeli nemci glichati in izgledali so kot nedokončani modeli igre. ko sem prišel do tiste misije pri kateri moraš uničiti prihajoča letala z tisto anti aircraft strojnico mi je zmankalo metkov in nisem mogel uničiti letal in ko sem probal dodatek se mi je zgodilo isto na tistem džipu pri prvi misiji.
Zanima me če to povzroča moj windows 7 (64bit) ali mogoče kaj drugega, ker sem prebral na internetu da je za windows xp in nič dalje. Zanima pa me če mogoče veste če se bo to tudi zgodilo z Call of duty 2?
Danes sem inštaliral Call of Duty 1 in dodatek united offensive. Ko sem začel igrati se mi je zgodilo da so začeli nemci glichati in izgledali so kot nedokončani modeli igre. ko sem prišel do tiste misije pri kateri moraš uničiti prihajoča letala z tisto anti aircraft strojnico mi je zmankalo metkov in nisem mogel uničiti letal in ko sem probal dodatek se mi je zgodilo isto na tistem džipu pri prvi misiji.
Zanima me če to povzroča moj windows 7 (64bit) ali mogoče kaj drugega, ker sem prebral na internetu da je za windows xp in nič dalje. Zanima pa me če mogoče veste če se bo to tudi zgodilo z Call of duty 2?
- zaklenil: ahac ()
Machete ::
Original? ali bad crack?
Poskusi zagnati kot administrator in pa še v xp mode (ali nekaj takega..)
Poskusi zagnati kot administrator in pa še v xp mode (ali nekaj takega..)
Machete ::
Zna bit kaj na tem, ker uo je direkt vezan na enko in ni samostojen špil. Lahko si tudi kaj zmutil z patchi. Na 7ki bi morali vsi deli delovati povsem normalno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
ahac ::
1) Tema za taka vprašanja že obstaja: Call of Duty serija - pomoč in nasveti.
2) Piratstva tukaj ne podpiramo.
2) Piratstva tukaj ne podpiramo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty: Modern Warfare 3 (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 133277 (10238) | Skyman |
» | Call of Duty: Black Ops (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Igre | 163745 (8243) | oo7 |
» | Call of Duty WWII (2017) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 61947 (37765) | oo7 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109535 (86333) | mkonci |
» | Premalo FPS za tako graficnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1611 (1359) | Slo Army |