Forum » Pomoč in nasveti » 1080 HD filmi štekajo
1080 HD filmi štekajo
aprimo ::
Pozdravljeni,
lastim si buffalo mini station 3.0 zunanji disk na katerem imam kar nekaj filmov (mkv). Ko disk priključim na Philipsov sound bar HTS5131 ki predvaja mkv-je se mi dogaja da filmi ki so fullHD štekajo...
Probal sem film ki mi na ta način šteka dat na drug disk in priklopil na philipsa in je delalo normalno.
Je pa res da je na disku cca. 500GB podatkov na tistem kjer je delalo pa je bil samo ta film.
V čem je problem?
hvala za ideje in informacije v naprej.
LP
Klemen
lastim si buffalo mini station 3.0 zunanji disk na katerem imam kar nekaj filmov (mkv). Ko disk priključim na Philipsov sound bar HTS5131 ki predvaja mkv-je se mi dogaja da filmi ki so fullHD štekajo...
Probal sem film ki mi na ta način šteka dat na drug disk in priklopil na philipsa in je delalo normalno.
Je pa res da je na disku cca. 500GB podatkov na tistem kjer je delalo pa je bil samo ta film.
V čem je problem?
hvala za ideje in informacije v naprej.
LP
Klemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV šteka pri gledanju 4K vsebinOddelek: Pomoč in nasveti | 6710 (6184) | David83 |
» | Wd TV Live (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Zvok in slika | 213779 (57242) | scipascapa |
» | Urejanje podnapisov .mkv fajlomOddelek: Pomoč in nasveti | 5951 (4998) | bosmla |
» | digitalni sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 9214 (6759) | 6151 |
» | Nakup grafične za gledanje HD vsebineOddelek: Kaj kupiti | 1464 (1061) | opeter |