Forum » Zvok in slika » Mnenje-philips tv
Mnenje-philips tv
Smiley-xx ::
Pozdravljeni,
božiček je prinesel malce evrov, zato sem se odločil, da jih investiram v nakup novega tv-ja.
Nekako me najbolj mika:
http://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/11...
Ali ima kdo ta tv in kakšna je kaj vaša ocena? Nekako me ta ambilight tako fascinira, da nekako ne morem druge znamke gledati (delam napako)?
Še nekaj. Zadevo želim povezat tudi z mojim Imackom? Bo to izvedljivo? Ker nočem zraven kupovat zdaj še nekih predvajalnikov, za predvanaje mkv failov. Aja, zanima me še kako je res delovanje teh usb vhodov pri philupsu? Verjetno kak mkv fail nebo "špilal" direkt z usb ključa ali?
Hvala za kako informacijo.
ps. gledal bom z razdalje 2,5 m in je še majhna zagata ali vzet 42 ali 47??
božiček je prinesel malce evrov, zato sem se odločil, da jih investiram v nakup novega tv-ja.
Nekako me najbolj mika:
http://www.bigbang.si/tv-sprejemniki/11...
Ali ima kdo ta tv in kakšna je kaj vaša ocena? Nekako me ta ambilight tako fascinira, da nekako ne morem druge znamke gledati (delam napako)?
Še nekaj. Zadevo želim povezat tudi z mojim Imackom? Bo to izvedljivo? Ker nočem zraven kupovat zdaj še nekih predvajalnikov, za predvanaje mkv failov. Aja, zanima me še kako je res delovanje teh usb vhodov pri philupsu? Verjetno kak mkv fail nebo "špilal" direkt z usb ključa ali?
Hvala za kako informacijo.
ps. gledal bom z razdalje 2,5 m in je še majhna zagata ali vzet 42 ali 47??
Smiley-xx ::
Ja 55 bi bil kar prevelik.
Ali mi še lahko kdo kaj svetuje glede mojih drugih vprašanj? usb vhod ali bo verjetno kar bolj priporočljivo da povežem Imacka, pa z njega predvajam filme?
In kako je z razdaljo? Kolikor sem slišal je na začetku vsem tv velik, potem pa čez kak čas vsi skoraj ki jih poznam rečejo "zakaj za vraga nisem vzel večjega", zato se kljub razdalji 2,5 m nagibam k 47 pa čeprav je skoraj za 300 evrov dražja kot isti model 42.
Ali mi še lahko kdo kaj svetuje glede mojih drugih vprašanj? usb vhod ali bo verjetno kar bolj priporočljivo da povežem Imacka, pa z njega predvajam filme?
In kako je z razdaljo? Kolikor sem slišal je na začetku vsem tv velik, potem pa čez kak čas vsi skoraj ki jih poznam rečejo "zakaj za vraga nisem vzel večjega", zato se kljub razdalji 2,5 m nagibam k 47 pa čeprav je skoraj za 300 evrov dražja kot isti model 42.
j3rn3jk ::
Ta tv ima pasiven 3D, kar je lahko problem v kombinaciji velik tv + majhna razdalja. Malo se pozanimaj glede tega, če ti je 3D sploh pomemben.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1201760 (426131) | antonija |
» | LED LCD TV - svetovanje za nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28711 (22039) | popster |
» | Kako velik TV sprejemnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34747 (30345) | popster |
» | Nakup lcd tvjaOddelek: Kaj kupiti | 1665 (1104) | popster |
» | Zakaj kupiti/ne kupiti ta plazma TV (LG 42PQ6000) ?Oddelek: Zvok in slika | 4049 (3495) | bosko1982 |