Forum » Zvok in slika » GoPro 2 wi-fi
GoPro 2 wi-fi
kampdany ::
Ima kdo kaj izkušenj z gopro wifi-jem?
Se da predvajat posnetek shranjen na gopro-ju in ga gledat preko wi-fi na telefonu?
Deluje to, kako je s tem? So kake omejitve glede resolucije telefona?
Ker meni original gopro datoteke ne predvaja na samsung galaxy xcover ko jih prenesem na sd kartico :|
Hvala, Lp
Se da predvajat posnetek shranjen na gopro-ju in ga gledat preko wi-fi na telefonu?
Ker meni original gopro datoteke ne predvaja na samsung galaxy xcover ko jih prenesem na sd kartico :|
Hvala, Lp
dany
r3dkv1c4 ::
Ima kdo kaj izkušenj z gopro wifi-jem?
Hvala, Lp
kar se tiče predvajanja na xcover ti lahko iz svojih izkušenj povem , da je potrebno pretvorit posnetek v format h264 in 320x240 resolucijo, potem pa zadeva predvaja.
(če pretvoriš v max možno resolucijo se pravi 480x320, ti xcover ne bo tekoče predvajal ker ga baše proc)
posnetek potem predvajam v vlc predvajalniku.
sam osebno uporabim xilisoft converter, ki zadevo convertira v vse možne podane file....
če rabiš še kakšne info ti lahko pomagam, srečno in lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
kampdany ::
Ja, to sem opazil, da je potrebno spremenit v manjšo resolucijo, ma bolj me je zanimalo če je možno preko wifi predvajat, da bi takoj pogledal posnetek... ker bi raje kupil wifi kot lcd zaslončk.
dany
r3dkv1c4 ::
Ja, to sem opazil, da je potrebno spremenit v manjšo resolucijo, ma bolj me je zanimalo če je možno preko wifi predvajat, da bi takoj pogledal posnetek... ker bi raje kupil wifi kot lcd zaslončk.
nimam gopro kamere pa ti bom laično odgovoril....tko razmišljam
če imaš opcijo nastavitve predvajanja videa na gopro, se pravi da lahko nastaviš resolucijo predvajanja...potem je opcije...bolj pa me skrbi da se format ne ujema...???
ker če ne predvaja v h264 formatu(android) potem bo to malo težje....preko povezave je pa druga stvar...načeloma bi tudi to moralo delat.
nikjer ne zasledim, da bi kdorkoli to povezoval med seboj..???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: r3dkv1c4 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 59468 (2126) | Bostjan_321 |
» | Športna kameraOddelek: Pomoč in nasveti | 4258 (1168) | Kvinta |
» | GoPro "alternativa"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 39051 (14062) | BivšiUser2 |
» | Gopro hero 3 black slowmotionOddelek: Pomoč in nasveti | 1674 (1498) | kurjač |
» | Postopek reklamacije pri paypalOddelek: Pomoč in nasveti | 1678 (1548) | St235 |