Forum » Programiranje » tušmobil SOAP
tušmobil SOAP
e.r.c. ::
nekje sem že zasledil, da je nekdo pisal vmesnik za pošiljanje smsjev preko računalnika, pa me zanima, ve kdo kako ima to zrihtan tušmobil, SOAP in podobno.
za mobitel sem našel, za tušmobil pa nikjer :(
hvala za vas slo-techovce :D
za mobitel sem našel, za tušmobil pa nikjer :(
hvala za vas slo-techovce :D
Looooooka ::
SMS Kurir al majo za navadne uporabnike kaksen poseben service za posiljanje prek lastne narocniske cifre?
dottor ::
SMSe lahko pošiljat tudi preko Najdi.si le da je v omejenih količinah (40 160 značnih SMSov).
e.r.c. ::
ubistvu bi rad pošiljal sms-se brez tistih reklam kot pri najdi.si, z uporabo svoje telefonske in paketa vezanega nanjo.
vem da obstajajo aplikacije za android, da kar preko desktopa stipkaš sms in se ta posreduje na telefon s kod se tudi pošlje, samo ta aplikacija mi je vedno malo nagajala, drugo je pa to, da bi simko dal lahko tudi v telefon brez androida.
ima kdo kako idejo kako bi lahko to speljal, seveda brez da priklopim telefon na računalnik in ga uporabljam kot m2m napravo ;)
vem da obstajajo aplikacije za android, da kar preko desktopa stipkaš sms in se ta posreduje na telefon s kod se tudi pošlje, samo ta aplikacija mi je vedno malo nagajala, drugo je pa to, da bi simko dal lahko tudi v telefon brez androida.
ima kdo kako idejo kako bi lahko to speljal, seveda brez da priklopim telefon na računalnik in ga uporabljam kot m2m napravo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 44941 (10181) | AštiriL |
» | mail to sms gatewayOddelek: Omrežja in internet | 3958 (2961) | kunigunda |
» | Androdi: Brezplačni SMS-i preko wifijaOddelek: Mobilne tehnologije | 6041 (4730) | hojnikb |
» | SMS Poštar v3.0 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 72919 (29514) | DJ Beat |
» | SiMobil pravi: "Nič več SMS prek interneta."Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 6297 (4463) | d0rK |