» »

Podpisi žrtvam Kolumbije? Kaj pa žrtvam doma?

Podpisi žrtvam Kolumbije? Kaj pa žrtvam doma?

BoGo ::

Se je zgodilo pred kratkim, da se je vesoljski shuttle Columbia zrušil. In kot je v navadi, moramo (oz. nasi vodilni morajo) takoj iti in nekomu zlezti tja, kamor se sonce ne sije. Naj pojasnim: slisal sem, da je baje na ameriskem veleposlanistvu na voljo knjiga, v katero se lahko podpisete in izrazite sozalje zrtvam s Columbie. Kaj pa doma? Halo, a nismo tudi doma imeli nedavno zrtve? Ali je zivljenje nasega gorskega resevalca Martina Cufarja, ki je po mojem mnenju umrl bolj spostovanja in casti vredne smrti (da je dal zivljenje, da bi resil drugega), kaj manj vredno od tistih, ki so zgoreli. Saj mi je grozno tudi za njih, a vseeno ne smemo samo slepo gledati v eno smer. Zakaj se recimo ne organizira kaka knjiga sozalja za g. Cufarja? Malo se zamislimo...

BlackHole ::

Kako pa veš, da ne obstaja. Mogoče so mu krajani pripravili kakšno. Odkrivanje vesolja je pač svetovnega pomena. Saj ne dajem nobenemu večje vrednosti, se mi pa zdi da tale tema mlati prazno slamo.

Zgodovina sprememb…

jetam ::

Amerisko veleposlanistvo je na teritoriju ZDA. Tako da delajo to - doma. Se bo treba zacet razburjat o kaksnih bolj konkretnih receh kot o podpisih.... Sploh pa: vzami zvezek, dodaj pisalo in ga ponesi med resevalce kot spominsko knjigo. Uspeh zagotovljen.

nojus ::

z columbio je isto kot je bilo z bepop.
saj verjamem da so to vsi dobri ljudje, ampak veliko je še boljših, ki umrejo po krivici oz. med opravljanjem hrabrih del pa še groba nimajo
sovražim Gargamela.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nojus ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smrtne žrtve zaradi drog (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
16131499 (26244) [D]emon
»

Prva smrtna žrtev v nesreči samovozečega avtomobila (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
529194232 (177727) AndrejO
»

Prva smrtna žrtev samovozečih avtomobilov, ki to niso (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
20571237 (63981) Mare2

Letos smrtnih žrtev že več kot lani (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
15423809 (21162) Mavrik

Nov temnopolti Američan žrtev policijske samoobrambe (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
9723695 (21348) Gandalfar

Več podobnih tem