Novice » Ostale najave » GNOME ponuja štipendije za punce
jype ::
Seveda je v marketingu seksizem, ampak tisto, kar ti opisuješ, ni seksizem, temveč marketing (rožice nalimat na UI ni seksizem, tako kot ni nacionalizem napisat da je guinness najboljše irsko pivo).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Mesar ::
Zakaj ni podobnega gibanja, da bi cim vec zensk vpeljali v gradbena podjetja. Jaz cist premal zensk vidim obutih v asfalterske cevlje.
Pa tistih ko kopajo jarke je tut malo. Dobra ideja...
Your turn to burn!
HeMan ::
Omalovažujoče implicira, da je to posledica ženskih ustvarjalk programja in da ženske uporabnice programja želijo takšne reči.
Ne, jih ne - take pripombe so točno to, zaradi česar ženske zapustijo področje IT oziroma se mu sploh ne približajo.
HeMan ::
Da ima rad funkcionalne GUI-je in mu ni mar za grafično podobo, je pripomba, ki odvrne žensko od IT področja? Ok. :)
Smartass.
Jaz bi tudi pokazal sredinca takšnim in šel delat kaj drugega, če bi takole poskušali iz mene briti norce.
Jaz bi tudi pokazal sredinca takšnim in šel delat kaj drugega, če bi takole poskušali iz mene briti norce.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Mipe ::
Kdo se brije norca? Ti še vedno ni kapnilo, da morda ženske niso edine, ki malajo pisane rožice na grafični vmesnik?
In ti praviš, da sem jaz seksist. Svašta.
In ti praviš, da sem jaz seksist. Svašta.
Who cares če so ali če niso edine. Seksistično je napisat "js hočm da je uporabn, ne pa pisane rožce" v temo o tem zakaj žensk ne zanima IT.
Sprijaznit se boš moral, da s takimi izjavami izkazuješ svojo zahojenost (in to reč tudi popravit, če se ti zdi tako prav).
Sprijaznit se boš moral, da s takimi izjavami izkazuješ svojo zahojenost (in to reč tudi popravit, če se ti zdi tako prav).
Bojim se, da ti ni pomoči, jype. Jaz ne vidim nič narobe z mojo izjavo. Ti se pač vtakneš v vsako izjavo in iz nje izvlečeš najslabši možen pomen, tako kot to počnejo radikalne feministke, ki eksplodirajo celo ob nedolžnem komplimentu.
Pejd raje na parado feministk.
Pejd raje na parado feministk.
Mipe> Jaz ne vidim nič narobe z mojo izjavo.
Saj točno zato pa gnome ponuja štipendije za punce. Ker ti ne vidiš, da bi bilo karkoli narobe.
Saj točno zato pa gnome ponuja štipendije za punce. Ker ti ne vidiš, da bi bilo karkoli narobe.
Jaz vidim samo kup geekov, ki se slinijo po puncah, skrivajo pa se za temi floskulami. Samo vprašaj se, zakaj ne morejo pridobiti punc drugače kot z denarjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Štipendija (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Šola | 494958 (8700) | MIHAc27 |
» | Vračanje štipendije, si lahko kaj sami vzamejo z računa ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34625 (14828) | next3steps |
» | 2. januar: Dela prost dan? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 51445 (41388) | Horejšio |
» | Pet let stara tožba T-2 proti Telekomu dočakala prvi narok (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 22406 (18977) | xerian |
» | Američani snubijo bodoče IT-strokovnjake s tekmovanjemOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 3964 (2703) | pablic |