Forum » Pomoč in nasveti » LCD TV kartica
LCD TV kartica

netgear ::
Pozdravljeni,
najprej bi se opravičil, ker sem dal v napačno temo, toda potrebujem vašo pomoč.
Pred kratkim sem kupil LCD TV znamke LG 32LK430. Sem naročnik pri telemachu in imam digitalni sprejemnik,katerega bi zamenjal za kartico z katero bi gledal HD programe. Edini vhod ki ga ima moj tv je PCMCIA CARD SLOT. Zanimam me če je to ta vhod za kartico z katero bom lahko gledal HD programe.
Tukaj je še slika.
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
najprej bi se opravičil, ker sem dal v napačno temo, toda potrebujem vašo pomoč.
Pred kratkim sem kupil LCD TV znamke LG 32LK430. Sem naročnik pri telemachu in imam digitalni sprejemnik,katerega bi zamenjal za kartico z katero bi gledal HD programe. Edini vhod ki ga ima moj tv je PCMCIA CARD SLOT. Zanimam me če je to ta vhod za kartico z katero bom lahko gledal HD programe.
Tukaj je še slika.
V naprej se zahvaljujem za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 454782 (94310) | zavajon |
» | Nakup TV-ja (za igranje konzol) do 400 EUROddelek: Konzole | 4932 (4434) | GenZNPC |
» | tv karticaOddelek: Zvok in slika | 3416 (3202) | Duhec |
» | Strešna antenaOddelek: Zvok in slika | 1933 (1667) | fpbs |
» | RTV SLO HD na TelemachuOddelek: Zvok in slika | 8633 (7535) | Alexius Heristalski |