Forum » Navijanje » Kvaliteten RAM
Kvaliteten RAM
morphling1 ::
Malecky, Corsair 3200 LL PT TWINX, ga mam trenutno doma, ker sem ga dobil od nekoga na test. Zadeva je EXTREMNO HUDA, ram enostavno leti, o tem ramu ne moreš reči niti besedice slabega razen to da je drag :) Tisti ki ne spravi tega čez 200 v DC ima neke druge težave in mi nič na tem svetu ne bo pomagalo...razen Vdd moda
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Malecky ::
Ta že ravno tega sem omenil da se to verjetno ne more in ne sme zgodit....
Problem je pri drugih stickih..pa drugače poznaš američane..tip ki ma doma Kingston-a HyperX pa ga dobi na 230mhz pa mam tud PC3500 Corsair-a p ne pride na 200mhz...to že neki pomeni...
Nimaš veliko modulov sposojenih tko da ne moreš reči...jaz pa še manj Sam se lahko zgodi...and I have seen it happen and not only once.
Problem je pri drugih stickih..pa drugače poznaš američane..tip ki ma doma Kingston-a HyperX pa ga dobi na 230mhz pa mam tud PC3500 Corsair-a p ne pride na 200mhz...to že neki pomeni...
Nimaš veliko modulov sposojenih tko da ne moreš reči...jaz pa še manj Sam se lahko zgodi...and I have seen it happen and not only once.
boštjan ::
to sem hoto slišat(mislim od morphlinga post) .res pa je da je drag.tukaj 50K,v nemčiji okoli 45k,v usa(gledo sem pricewatch) pa 38K,toda cene 2700 še padajo,namreč gledo sem 2700 verzijo,ki tudi gre do 200MHz,tako vsaj piše v specifikacijah.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
WhiteWolf ::
Mene zanima predvsem duall channel (CMX256A-3200C2, ki pr Jaetu 24 jurjev), ker če to ne dela na 200 v dualu, pol bom vse skup poslal v ....... pa kupu cist navadne rame, za tist ganr ko bi pa za rame dal, pa kupu mocnejsi procesor!
samo pazi to ni 3200LL,ki je močnejši od 3200C2.
sem pa glih včeraj tukaj na slo-techu gledo test 2100 ramov,ko je en no name ram v navijanju poseko corsaira in kingstona.
sem pa glih včeraj tukaj na slo-techu gledo test 2100 ramov,ko je en no name ram v navijanju poseko corsaira in kingstona.
Heh to ej bil moj test...
Tisto so samsung čipi in so bli original moduli v kotu pa Samsung print...
Mam doma takega in ga trenutno tudi poganjam na 195mhz vsi timingi do konca. Deluje največ na 212mhz in 198mhz najhuj timingi.
Deklariran je na CAS2.5 pri PC2100 in ima 7.5ns čipe
Tisto so samsung čipi in so bli original moduli v kotu pa Samsung print...
Mam doma takega in ga trenutno tudi poganjam na 195mhz vsi timingi do konca. Deluje največ na 212mhz in 198mhz najhuj timingi.
Deklariran je na CAS2.5 pri PC2100 in ima 7.5ns čipe
||_^_|| ::
kva pa kej tazga:
DDR-Ram 256MB PC-2700 Samsung Original CL 2,5
bi blo ql? (cena je pa 53€)
DDR-Ram 256MB PC-2700 Samsung Original CL 2,5
bi blo ql? (cena je pa 53€)
poglej si test na slo-techu test ddr ramov 2100.tak samo za neko primerjavo samsung(no name ram),corsair in kingston.lahko da bo shit za o/c,lahko pa bo top of the class,torej gamble.
Že res, da je mal slabsi od ll verzije, sam glede na to, da je deklariran na 400 mislim, da bi vsejen mogu prit do 220!
Ce pa slucjano ne bi, pol bi pa EPOX 8rda+ moral vseeno delat vsaj na 200 (kokr vem, epox uradno podpira ddr400 in nove proc,...) brez kaksnih voltmodov?
A kod ve, kje bi kak test tocno tega rama najdu?
Ce pa slucjano ne bi, pol bi pa EPOX 8rda+ moral vseeno delat vsaj na 200 (kokr vem, epox uradno podpira ddr400 in nove proc,...) brez kaksnih voltmodov?
A kod ve, kje bi kak test tocno tega rama najdu?
Tak samsung je bil dober le original CTL ostalo so ponaredki in niti pribljižno ne zmorejo tega...čipi so še vedno samsung sam performance je pa gnil...
to ni več za kupovat, ekr čene bi blo v Slo polno odličnega rama tko ej pa vse sranje...no zdaj imammo corsair..sam kdo ga bo plačal
to ni več za kupovat, ekr čene bi blo v Slo polno odličnega rama tko ej pa vse sranje...no zdaj imammo corsair..sam kdo ga bo plačal
bodom ::
hja, se ze nekaj zanimivga dogaja vidm...tudi v SLO
kaj pol a se splaca kupit tele rame tm v JAE oz. v mlacomu, ce jih bodo imeli al rajs iz USA uvozit?
Malecky: kdaj prides V LJ?
thanks, LP
kaj pol a se splaca kupit tele rame tm v JAE oz. v mlacomu, ce jih bodo imeli al rajs iz USA uvozit?
Malecky: kdaj prides V LJ?
thanks, LP
Če bodo tisti za 58$ delal enako kot moji za 76$ se pravi BH-5 moduli po se bo itak da splačal uvozit!
V Lj pridem ob ene 17.00
V Lj pridem ob ene 17.00
Lahko se naroći -Kingston HX3500/256-> 256MB HyperX DDR 434MHz DIMM CL2 - 22.600,00 SIT z DDV.
Rok dobave do 14 dni.
evo to sem danes dobo od trgovine Digital Logic, d.o.o., Duplje digital.logic@siol.net
mislim da so to tudi very ok rami,glede na to da so corsair 3200 v JAE 24k
Rok dobave do 14 dni.
evo to sem danes dobo od trgovine Digital Logic, d.o.o., Duplje digital.logic@siol.net
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
V zvezi z ramov iz Jaeta. Kje vi vidite 3200c2 ? Jaz vidim 2700c2, 3000c2 in 3500c2.
Prva dva sta že malo starejša modela, zdaj nisem čisto siguren kakšne čipe imata zdaj, prej sta imela Samsungove CTL čipe, mogoče imata po novem Winbondowe. 3200c2 ima winbondove BH6 čipe, 3500c2 pa winbondove BH5 čipe ki so tudi na modulu 3200 LL. LL serija je v bistvu enako kot en razred močnejši model brez LL, se pravi 2700 LL je enako staremu 3200c2, samo spd programing je drugačen.
Whitewolf 200 ti bodo že delali spomini na vseh platah ki to podpirajo, noben ti pa ne bo garantiral da ti bo fsb delal na 200 to sta dve različni stvari. Na nforce2 platah če nimaš sreče in dobiš plato recimo z 1.5V vdd, ti bo težko delala na 200 FSB.
Boštjan kje si ti za to ceno našel HyperX 3500 ?? Zadeva stane na Kingston strani 118$ v Neweggu so imeli Blowout sale za 89$, če ga ti najdeš v SLO za 22600 z davkom ga samo poberi ker to je pa skoraj neverjetno poceni. Da slučajno ne mešaš s pc3000.
Z rami je tako, če veš kaj iskati lahko najdeš generic zadeve ki gredo skoraj enako, lahko pa se nategneš in dobiš bedo. Pri teh fancy znamkah je cena višja zaradi lifetime garncije, heatspreaderjev ter to da so predtestirani na najbolj popularnih platah, se pravi oni brskajo namesto tebe. Predtestiranje je dobro zato ker se ne more zgoditi primer, ki sem ga imel sam z transcend winbond Bh6 modulom, na 8k3a plati zadeva ni šla nikamor, ne skoraj vseh ostalih je pa delal zelo dobro. Marsikateri poceni ram se da spraviti zelo visoko, samo nimaš pač nobene garancije da ti bo res šel do tam.
Prva dva sta že malo starejša modela, zdaj nisem čisto siguren kakšne čipe imata zdaj, prej sta imela Samsungove CTL čipe, mogoče imata po novem Winbondowe. 3200c2 ima winbondove BH6 čipe, 3500c2 pa winbondove BH5 čipe ki so tudi na modulu 3200 LL. LL serija je v bistvu enako kot en razred močnejši model brez LL, se pravi 2700 LL je enako staremu 3200c2, samo spd programing je drugačen.
Whitewolf 200 ti bodo že delali spomini na vseh platah ki to podpirajo, noben ti pa ne bo garantiral da ti bo fsb delal na 200 to sta dve različni stvari. Na nforce2 platah če nimaš sreče in dobiš plato recimo z 1.5V vdd, ti bo težko delala na 200 FSB.
Boštjan kje si ti za to ceno našel HyperX 3500 ?? Zadeva stane na Kingston strani 118$ v Neweggu so imeli Blowout sale za 89$, če ga ti najdeš v SLO za 22600 z davkom ga samo poberi ker to je pa skoraj neverjetno poceni. Da slučajno ne mešaš s pc3000.
Z rami je tako, če veš kaj iskati lahko najdeš generic zadeve ki gredo skoraj enako, lahko pa se nategneš in dobiš bedo. Pri teh fancy znamkah je cena višja zaradi lifetime garncije, heatspreaderjev ter to da so predtestirani na najbolj popularnih platah, se pravi oni brskajo namesto tebe. Predtestiranje je dobro zato ker se ne more zgoditi primer, ki sem ga imel sam z transcend winbond Bh6 modulom, na 8k3a plati zadeva ni šla nikamor, ne skoraj vseh ostalih je pa delal zelo dobro. Marsikateri poceni ram se da spraviti zelo visoko, samo nimaš pač nobene garancije da ti bo res šel do tam.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
kuglvinkl ::
Sicer bi to bolj sodilo v posebno temo, ker se tu razpravlja o high-end RAMu, pa vendra.
Vprašanje je preprosto: kje v RS in za kolk kupiti DDR 2700 2-2-2 CL2 RAMe. "Samo" tolk, ker kanim FSB furat na 166 MHz + mašina ni zame.
Vprašanje je preprosto: kje v RS in za kolk kupiti DDR 2700 2-2-2 CL2 RAMe. "Samo" tolk, ker kanim FSB furat na 166 MHz + mašina ni zame.
Your focus determines your reallity
Tega je sposoben vsak generic pc3200cas3 (samsung) ram, ali pa 2700 z samsung, winbond ali pa infineon čipi. Če pa malenkost dvigneš voltažo pa sploh ni problem.
Tako da Jae in Mlacom vem da imata 2700 generic module z Samsung čipi, jaz sem v Mlacomu pred časom dobil CTL modul, ki se dobro navija DTL so slabši, samo z 166c2 5,2,2 ne bi smeli imeti težav. Najbolj sigurno pa je če dobiš Winbond BH6 čipe. Probaj najti Kingston value ram 2700, ali pa kakšne generic Transcend ali pa Adata ki uporabljata tudi winbond čipe, to povprašaj v PCXu ali pa Comtronu mogoče še kje.
Tako da Jae in Mlacom vem da imata 2700 generic module z Samsung čipi, jaz sem v Mlacomu pred časom dobil CTL modul, ki se dobro navija DTL so slabši, samo z 166c2 5,2,2 ne bi smeli imeti težav. Najbolj sigurno pa je če dobiš Winbond BH6 čipe. Probaj najti Kingston value ram 2700, ali pa kakšne generic Transcend ali pa Adata ki uporabljata tudi winbond čipe, to povprašaj v PCXu ali pa Comtronu mogoče še kje.
Morphling1: voltazo chipseta mi v biosu niha od 1.58 do 1.6! V glavnem je 1.6, ce to kaj pomaga! Drgac mam pa rev. 1.1!
Aja, pa tocno tak ram, kot ga jst kopujem, mas ti (Corsair pc3200c2 ), ki je pri Jaetu 24 jurjev! Pol bo ze vredu! Kak ram mas sm vido na :
vr-zone.com
ČESTITKE!
Aja, pa tocno tak ram, kot ga jst kopujem, mas ti (Corsair pc3200c2 ), ki je pri Jaetu 24 jurjev! Pol bo ze vredu! Kak ram mas sm vido na :
vr-zone.com
ČESTITKE!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WhiteWolf ()
Kje vi vidite pc3200c2 pri Jaetu ? jaz za 24240 sit vidim samo pc3000c2 1.6V zna bit nekje na meji za stabilno delovanje. Drugače pc3200c2 je dober ram jaz sem ga z vdd modom na 8rda spravil na 219 5,2,2,2 na VIA mi je pa delal z fast cpu decodom na 195 ter normal decodom 203 oboje 5,2,2,2 1t
Ti šment: pa je res sam 3000C2!
Torej ostane le se 3500C2 - ta je 28 jurjev, nameravam kupit 2*256, torej a ta je vredu, ker več pa za ram ne dam, pa ce je ne vem kaj,...
Torej ostane le se 3500C2 - ta je 28 jurjev, nameravam kupit 2*256, torej a ta je vredu, ker več pa za ram ne dam, pa ce je ne vem kaj,...
Fury ::
jojoj malecky kok jest upam da bo tist uspel :) 30k 512mb TwinMOS PC3200 rama!! :) UUUU :) UUUUUUUUUU KOMI CAKAM :)
Ja skor half price za iste čipe sam da Corsair gor ne piše...js tud upam da bo uspelo..
Če pa dobim pa se ne odrežejo odlično pa pač še 1x naročat
Če pa dobim pa se ne odrežejo odlično pa pač še 1x naročat
Lahko se naroći -Kingston HX3500/256-> 256MB HyperX DDR 434MHz DIMM CL2 - 22.600,00 SIT z DDV.
Rok dobave do 14 dni.
morph,dobro preberi kje sem to ceno dobil.na digital logic pisal mail za te rame in dobil ta odg.In misli da je ddv že vštet al pa se motim.če bi mel 42k,bi jih takoj pobral,nažalost pa jih skupaj mečem.
Morphling,lahko definiraš ta pojem generic ram,ker ne vem kaj misliš,sorry.
Pa čestitke za vr zone lestvico.You're some kick ass overclocker
Boštjan, jaz sem že prebral kar si napisal, izrazil sem dvom da je to res. Ta firma mi je neznana. Je treba ta ram predplačat preden ga naročijo, ker res ne vidim razloga zakaj vsi ne skočite po tem ramu za to ceno.
Generic ram je zame vse kar ni Major brand, to pa so original moduli priznanih znamk. Crucial, Corsair, Kingston, Twinmos, Samsung, pa še kak.
Generic ram je zame vse kar ni Major brand, to pa so original moduli priznanih znamk. Crucial, Corsair, Kingston, Twinmos, Samsung, pa še kak.
po pravici rečeno je tudi mene cena presenetla.zdaj ali oni mislijo Z DDV,kot da DDV še ni vračunan ali pa je res taka cena.kolko pa sem jaz opazo pa so produkti na proizvajalčevih straneh dosti dražji kot pa v trgovinah(govorim za USA),lep primer je ATI.
VASkO ::
folk, za ceno enega 256MB corsaira dobite lahko 2x256MBKingston ValueRAM s kingston 6ns cipi, kot ga imam sam. Dela mi na 210mhz na 5-3-2-2.0 na 8RDA+ plati.
Ce pa hocte zapravit dvakrat vec denarja pa kar po Corsairu posezite.
Ce pa hocte zapravit dvakrat vec denarja pa kar po Corsairu posezite.
VASkO, kolk si dal za ram, pa kje si ga dobil, Kingstona definitivno priporočam, sploh če je res tako poceni.
Clemento ::
VASkO: Je ze kaj novic? Dej mi povej kaksen Bandwight dobis v sandri pri 210fsb pa timingi 5/3/2/2 prosim?
Pa zanima me kasen mate tisti ki imate 8RDA+ plato brez VDD moda VDD voltaže? Jaz imam 1.58V in pridem max na 210fsb.....
boštjan: ne ram je kingston PC2700....
Pa zanima me kasen mate tisti ki imate 8RDA+ plato brez VDD moda VDD voltaže? Jaz imam 1.58V in pridem max na 210fsb.....
boštjan: ne ram je kingston PC2700....
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Clemento ()
ah kaj pa vem tole 'igrackanje' s temi rami v SLO...jst bom kr pocakal na une rame, ki jih bo stestiral malecky. pa ce se dobro obnesejo, kr navalim
morphling1: ej, cestitam za vpis hudega OC na vr-zone. bravo!!!
LP
morphling1: ej, cestitam za vpis hudega OC na vr-zone. bravo!!!
LP
Jap sam da pride zadeva pa takoj navalim...
Se govori, da me nedolžna Abit NF7-S v killer oranžni barvi z oznako 1.2 že čaka that sure put a smile on my face...
Problem je da bo v biosu na voljo Vcore do 2.2V, Vdimm do 2.9V in VDD do 1.7V
Kar pomeni da bo Malecky s5 bil prisiljen uporabiti svoj trusty Weller WHS40
Se govori, da me nedolžna Abit NF7-S v killer oranžni barvi z oznako 1.2 že čaka that sure put a smile on my face...
Problem je da bo v biosu na voljo Vcore do 2.2V, Vdimm do 2.9V in VDD do 1.7V
Kar pomeni da bo Malecky s5 bil prisiljen uporabiti svoj trusty Weller WHS40
Malecky: hehe, vidm da si ze prispel
jah zdej vsi nate cakamo...le glej da se dobro odrezejo tile rami.
aja, pa si kdaj ti razmisljal da bi menjal plato...al si cist custveno navezan na ABIT?
LP
jah zdej vsi nate cakamo...le glej da se dobro odrezejo tile rami.
aja, pa si kdaj ti razmisljal da bi menjal plato...al si cist custveno navezan na ABIT?
LP
RAM je original Kingston ValueRAM PC2700 256MB single-sided za ceno 60€ na palcko. Sem ekstremno zadovoljen z njim za to ceno. Kupil pa sem ga blizu v Avstriji, kjer jih redno dobivajo, imeli so se poln predal pa vedno dobijo te Kingstone ValueRAM (enake), tak da z zalogo ni problema.
Ce bi jih komu rihtal, bi si mogoce malo provizije vzel, kaj pa vem, kakih 10€ na narocilo, ce bom sel kaj tja.
Clemento, moj bandwidth je malo slabsi, ker ne morem proca laufati pri 210mhz na >10.5x multiju. 8RDA+ pa ima pri nizjem mnozlniku nizji performance (mogoce samo v Sandri), tak da potem dobim samo okoli 3050/2900 MB/s. Pri 200mhz in nizjem od 10.5mhz pravtako dobim samo 2950/2750 MB/s, kar je malo za DC in 200mhz.
Pri 190mhz FSB pa multiju 10.5 pa dobim isti 2960/2860 MB/s. Tak, da definitivno moram zamenjat procesor.
Ce bi jih komu rihtal, bi si mogoce malo provizije vzel, kaj pa vem, kakih 10€ na narocilo, ce bom sel kaj tja.
Clemento, moj bandwidth je malo slabsi, ker ne morem proca laufati pri 210mhz na >10.5x multiju. 8RDA+ pa ima pri nizjem mnozlniku nizji performance (mogoce samo v Sandri), tak da potem dobim samo okoli 3050/2900 MB/s. Pri 200mhz in nizjem od 10.5mhz pravtako dobim samo 2950/2750 MB/s, kar je malo za DC in 200mhz.
Pri 190mhz FSB pa multiju 10.5 pa dobim isti 2960/2860 MB/s. Tak, da definitivno moram zamenjat procesor.
ej nekak sem....
Fora je, da jih pač dobim tko tko tele Abitke...se pravi da sem tovarniško kupljen
Pa še to, da je 8RDA mogoče prva Epox plata s katero bi lahko kaj počel...mogoče...pa še vedno bi mi šla na jetra
Veš uporabniki majo razlog da so epox preimenovali v Eposs Večina jih komaj čaka, da Abit dodela NF7 čeprav majo vsi trenutno 8RDA+..nevem...čustveno navezani, tovarniško kupljeni...men je vseeno sam ko mam Abitko koj vem kaj se dogaja z njo pa kuj vem kva je narobi.
KD7-E vzamem zdle pa izenačim marsikatere High score pa je KT333 čipset in nasploh po vseh forumih to naj naj plata, ki je presegla clo KX7 sam zdaj je VIA pač passe pa vsi migriramo na Nforce2 kjer Abit zgleda nima dost zanosa...
Ubistvu mene briga kera plata je sam da leti ap da mi ne povzroča preglavic...KR7A, KX7A, KT7A to so ble naj naj plate vse po vrsti in vse sem imel dolgo...zakaj bi menjal? Ker vsi ostali? Heh ni treba bom raje počakal
Fora je, da jih pač dobim tko tko tele Abitke...se pravi da sem tovarniško kupljen
Pa še to, da je 8RDA mogoče prva Epox plata s katero bi lahko kaj počel...mogoče...pa še vedno bi mi šla na jetra
Veš uporabniki majo razlog da so epox preimenovali v Eposs Večina jih komaj čaka, da Abit dodela NF7 čeprav majo vsi trenutno 8RDA+..nevem...čustveno navezani, tovarniško kupljeni...men je vseeno sam ko mam Abitko koj vem kaj se dogaja z njo pa kuj vem kva je narobi.
KD7-E vzamem zdle pa izenačim marsikatere High score pa je KT333 čipset in nasploh po vseh forumih to naj naj plata, ki je presegla clo KX7 sam zdaj je VIA pač passe pa vsi migriramo na Nforce2 kjer Abit zgleda nima dost zanosa...
Ubistvu mene briga kera plata je sam da leti ap da mi ne povzroča preglavic...KR7A, KX7A, KT7A to so ble naj naj plate vse po vrsti in vse sem imel dolgo...zakaj bi menjal? Ker vsi ostali? Heh ni treba bom raje počakal
lahko zaupaš to trgovino v Östereich,ki je tako blizu?,ker 60 oz 70€,ni drago,če je ram tako vzdržljiv.A prvo stestiraš,pa pol prodaš?
malecky: ja itak, sej glavno da si zadovoln s plato pa da se odlicno odreze pa je...pa kot pravs...tud meni je vazno, da leti ko strela. to je glavni namen pa seveda se mal igrackanja z OC-ji...tekne obcasno, sam kaj k me je zasvojilo zdej
a pol ti te abitke dobis kr 'tko tko'?
VASKO: ej dobr zgleda tale ram...do kolk max FSB si ga spravu?
LP
a pol ti te abitke dobis kr 'tko tko'?
VASKO: ej dobr zgleda tale ram...do kolk max FSB si ga spravu?
LP
VasKO: Jst mam z mojim samsungom pri 215fsb 3210/2990 bandwight
sam je nestabilno vseskupi pri tem fsbju tko da sem najrajsi na 205fsb kjer mam 3110/2850.....[fade][blur]creepy[/blur][/fade]
sam je nestabilno vseskupi pri tem fsbju tko da sem najrajsi na 205fsb kjer mam 3110/2850.....[fade][blur]creepy[/blur][/fade]
Zgodovina sprememb…
Trgovina
Cena na ceniku ni taprava. RAM kosta tocno 60€, originalna skatlica od kingstona.
Clemento, ce bi jaz lahko imel 10.5 mnozilnik ali vecji, bi te prehito :)
Ma pac 8RDA ta bug, da dela pocasneje pri <10.5x
Cena na ceniku ni taprava. RAM kosta tocno 60€, originalna skatlica od kingstona.
Clemento, ce bi jaz lahko imel 10.5 mnozilnik ali vecji, bi te prehito :)
Ma pac 8RDA ta bug, da dela pocasneje pri <10.5x
Alexius Heristalski ::
Tudi jaz sem Digital Logic vprašal koliko stane dotični model in sem dobil tole: Kingston HX3500/256-> 256MB HyperX DDR 434MHz DIMM CL2 - 22.600,00 SIT z DDV.
Rok dobave do 14 dni.
Lovro Vrtač
Takorekoč identičen odgovor.
Vasko: A imajo v Goesta samo Kingston ValueRam modele (na ceniku niso posebej označeni, so pa 60eur) oz. kako bom vedel, da bom dobil prave? Namreč v trgovino mislim poslati enega prijatelja, ki se na računalniške komponente prav nič ne spozna (no, kaj so rami, že ve, sem ga podučil). Prav lahko bi se zgodilo, da bi mi prinesel napačne. Kak nasvet?
Rok dobave do 14 dni.
Lovro Vrtač
Takorekoč identičen odgovor.
Vasko: A imajo v Goesta samo Kingston ValueRam modele (na ceniku niso posebej označeni, so pa 60eur) oz. kako bom vedel, da bom dobil prave? Namreč v trgovino mislim poslati enega prijatelja, ki se na računalniške komponente prav nič ne spozna (no, kaj so rami, že ve, sem ga podučil). Prav lahko bi se zgodilo, da bi mi prinesel napačne. Kak nasvet?
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
PC2700 256MB so sami Kingston ValueRAM. So pa v skatlici z nalepko "Kingston ValueRAM KVR333X64C25/256", tak da ce kolega ve brati, ne bo tezav :)
Gor pa so Kingston cipi 6ns.
Malecky, rabim enega 1700+ tbredaB, poglej mail, sem ti pisal. Ce bi se dalo jutri zrihtat, bi blo super!
Gor pa so Kingston cipi 6ns.
Malecky, rabim enega 1700+ tbredaB, poglej mail, sem ti pisal. Ce bi se dalo jutri zrihtat, bi blo super!
Sorry VASKo z veseljem ti bi ga zrihtal sam jih ta teden ni čisto popolnoma nič...razen kakšne palomino proce al pa 2100+ Tbread-e...
Je popolna suša v ponedeljek pa naj bi prišel novi shipment popolnoma "frišnih" procu... tko da moraš malce počakat..pa ene 15KOM mam prodanih pred tabo Zj pa nazaj na temo RAM...
Če kdo hoče Kingston PC2700 lohk tud men reče...sam cene še nevem..
Je popolna suša v ponedeljek pa naj bi prišel novi shipment popolnoma "frišnih" procu... tko da moraš malce počakat..pa ene 15KOM mam prodanih pred tabo Zj pa nazaj na temo RAM...
Če kdo hoče Kingston PC2700 lohk tud men reče...sam cene še nevem..
Zoidberg ::
No zdej je pa takole kateri ram je najbolši 2700 ali mogoče 3200. ki ga bom laufal na najhitrejših timingih in 166 mogoče tud več
Just keep on trying, keep on flying. I will be the light.
Malecky: ko zves ceno za ram sporoci....
drgac pa bi blo kul ce bi une kingstone pc3500 res lahko dobili za 22.500sit
drgac pa bi blo kul ce bi une kingstone pc3500 res lahko dobili za 22.500sit
Zgodovina sprememb…
22500 je ziher cena,ker sem danes še 1X vprašo,če je DDV že vštet in je reko da je.torej končna cena je 22500.
AtaStrumf ::
Kva še čakate folk naročte tele kingstone! Sam da zagarantirajo ceno, ker pri RAM-u je 14 dni dolga doba.
LOL, jaz vas tud samo gledam kaj sploh debatirate, dva tedna nazaj bi za generic 3200 dajali več kot je cena tega neprimerno boljšega rama.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kingston KHX 3000 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Navijanje | 11229 (8030) | celada |
» | Baza RAM timingovOddelek: Navijanje | 2805 (1741) | DimmniBurek |
» | Corsair vs. Twinmos vs. KingstonOddelek: Kaj kupiti | 2034 (1734) | WhiteWolf |
» | Iščem dobre - res dobre RAMe (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9442 (7170) | WhiteWolf |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9675 (6138) | AtaStrumf |