Forum » Pomoč in nasveti » wi-fi na telefonu
wi-fi na telefonu

uro1001 ::
Pozdravljeni!
Kupil sem nov telefon (imam naročnino) in rad bi se preko WI-FI - ja povezal na domači internet, na katerega imam povezan tudi prenosni računalnik. Zanima me, ali bi bilo brskanje po internetu na telefonu brezplačno ali bi mogel še kaj doplačati?
Lep pozdrav.
Kupil sem nov telefon (imam naročnino) in rad bi se preko WI-FI - ja povezal na domači internet, na katerega imam povezan tudi prenosni računalnik. Zanima me, ali bi bilo brskanje po internetu na telefonu brezplačno ali bi mogel še kaj doplačati?
Lep pozdrav.
- predlagal izbris: KoMar- ()

draciel ::
Ni važno koliko brezžičnih naprav imaš povezanih na tvoje wifi omrežje. Vse je zastonj, oziroma predvidevam da plačuješ mesečno naročnino za internet..(siol, amis, t2... )
Odgovor je: zastonj
Odgovor je: zastonj

freesty ::
Ja ista ostane. Saj so ti ze povedal. Nic ne rabis doplacat.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smiselnost TV paketov in alternative (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 22040 (11022) | kanarin |
» | Zakaj telekom ni normalen. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20085 (16742) | jusv |
» | Pomoč pri Telemach paketuOddelek: Omrežja in internet | 4416 (4063) | WaterBoy |
» | Ljubljanski kabel?Oddelek: Omrežja in internet | 2448 (2065) | Fury |
» | VOLJA.NET (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12719 (8751) | swalow |