Forum » Pomoč in nasveti » WLAN
WLAN
uro1001 ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če lahko na en isti WLAN povežem telefon in prenosni računalnik z internetom.
Lep pozdrav.
Zanima me, če lahko na en isti WLAN povežem telefon in prenosni računalnik z internetom.
Lep pozdrav.
Ali je mogoče, da ne en isti WLAN priklopim dva telefona in računalnik.
Kakšna je omejitev, koliko naprav lahko priklopim na en isti WLAN?
Kakšna je omejitev, koliko naprav lahko priklopim na en isti WLAN?
OmegaBlue ::
Na SOHO wifi.. ene 12 da ti bo normalno delalo, gre do ene 20 potem imaš pa že probleme z interferenco. Za večje postavitve je ponavadi več dostopnih točk.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Zanima, ko hočem telefon povezati z domačim WI-FI jem mi napiše, da je dostop omejen. Nato sem se poskušal povezati še z drugim telefonom in mi je normalno povezalo. Ali je od povezave na wi-fi pomembno tudi kakšno telefonsko naročnino imam?
draciel ::
Tvoja telefonska naročnina tukaj nima nič veze. Ti lahko lepo daš sim kartico ven in vklopiš telefon ( če ima možnost da deluje brez SIM ) in ti mora WIFI normalno delovati.
Invictus ::
RTFM for wi-fi.
Pol postavi kako konkretno vprašanje.
Pol postavi kako konkretno vprašanje.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zanima me še, če se s telefonom na naročnino povežem na domači wi-fi, ali potem po internetu brskam zastonj? Ali se mi ne zaračunava prenos podatkov?
amigo_no1 ::
Na domači wi-fi se lahko priklopiš tudi s kosilnico in ti ne to na njej nič zaračunavalo, če le imaš flat rate DSL/optiko/kabelski internet.
Pazi le, da ti na telefonu ne bo prestavljalo na prenos preko mobilnega omrežja.
Pazi le, da ti na telefonu ne bo prestavljalo na prenos preko mobilnega omrežja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
NeMeTko ::
To je pa čisto odvisno od telefona. Brez da točno poveš, kateri telefon imaš, ti ne bo mogel tega nihče povedati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trenutno poslušam (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Sedem umetnosti | 567124 (882) | Orias |
» | Kako povezati wifi tiskalnik canonOddelek: Pomoč in nasveti | 3906 (3495) | tiltech |
» | daljši doseg wifi signalaOddelek: Omrežja in internet | 6707 (5020) | maremare |
» | slovenski vozniki - posnetki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16991 (14717) | Mesar |
⊘ | Samsung Galaxy S- Ultimate Android phone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13860 (10973) | Ziga Dolhar |