Forum » Izdelava spletišč » Platforme za spletne prodajalne - katera ima najpopolnejši prevod v Slo?
Platforme za spletne prodajalne - katera ima najpopolnejši prevod v Slo?
T_F_7 ::
Živjo.
Zanima me katera odprtokodna rešitev za spletno prodajalno ima najboljši prevod v slovenski jezik za katerega tudi pričakujem da je brezplačen?
Hvala.
Zanima me katera odprtokodna rešitev za spletno prodajalno ima najboljši prevod v slovenski jezik za katerega tudi pričakujem da je brezplačen?
Hvala.
HardFu ::
Vse so bolj tako-tako, lahko pa vzames katerokoli pa prevod ustrezno popravis in seveda to v odprtokodnem duhu delis z svetom ;)
http://codeable.io
T_F_7 ::
Slabe par let nazaj sem prevajal PrestaShop za neko firmo, ne vem kam je končal tisti prevod in če je sploh v celoti kompatibilen z novejšo verzijo. Sem pa v situaciji, ko moram za nekoga porihtat trgovino. Se mi pa najbrž cenovno ne splača prevajat vsega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ipad4 ios 7.1. SLO meni pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (1551) | Mavrik |
» | Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 49953 (40577) | MrStein |
» | Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 30108 (21804) | Matevžk |
» | windowsi , linuxi ,M$etc...Oddelek: Slo-Tech | 1865 (1142) | hruske |
» | Prevajanje windowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1091 (960) | root987 |