Forum » Loža » Youtube
Youtube
˙janezvalva ::
včasih ima YT zastonj filme, kot npr.:
They live (1988) https://www.imdb.com/title/tt0096256/
zakaj in ali to namerno dopuščajo?
vinkop ::
saj imajo kupljene pravice za določene studie. Potem lahko zavrtijo tudi kaj brezplačnega, da si pridobijo potencialne naročnike.
recmajkemi ::
Vsake toliko se zgodi, da kdo naloži starejši film in se izogne avtomatski detekciji ampak po izkušnjah takšni filmi ne ostanejo dolgo objavljeni, tudi kanali so potem izbrisani, 3strike rule.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
lolipop2 ::
spet youtube forsira Premium
imam ublock origin in očitno ne bo več easy way out. Pri pluginu pa piše "This extension may soon no longer be supported because it doesn't follow best practices for Chrome extensions."
:)
imam ublock origin in očitno ne bo več easy way out. Pri pluginu pa piše "This extension may soon no longer be supported because it doesn't follow best practices for Chrome extensions."
:)
Daniel ::
2dark ::
To ni nič. meni je vrglo črn zaslon in ne spusti mimo, ker imam inštaliran ublock origin. Je pa zanimivo, da mi blokira samo v enem profilu, v drugem ki ga imam pa ne.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Evo po dolgem času tudi na FF opozorilo, da blokiranje oglasov krši pogoje uporabe yt. Niti ne pridem mimo tega.
PARTyZAN ::
Prideš. Odpri nastavitve od uBlock Origin in naredi tole:
(izklopi Quick fixes filter in klikni Apply changes)
Sožalje ostalim, ki še vedno vztrajate na browserjih, ki vas omejujejo :)
Super dela, hvala ti.
delavec44 ::
Meni se to zgodi le če pustim tab odprt in recimo čez 1 dan ponovno gledam. Če odprem nov tab, navadno ni težav z reklamami ali 30s črnim ekranom (ali čakanjem) pred videom.
2dark ::
Prideš. Odpri nastavitve od uBlock Origin in naredi tole:
(izklopi Quick fixes filter in klikni Apply changes)
Sožalje ostalim, ki še vedno vztrajate na browserjih, ki vas omejujejo :)
Hvala za tole.
hmm, sedaj mi tudi pri Lite na začetku videa ne zažene in ponudi neko reklamo. Grrrr
Pomaga tudi, če nisi prijavljen v YT-be.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Mogoče zazna adblock in teži zato.
Le Še to bi napisal za kogarkoli, ki bo migriral na FF zaradi adblocka priporočam še dodatek sponsorblock, kjer preskakuje raznorazne reklamne vložke sredi videa, intre/outre & slično.
Le Še to bi napisal za kogarkoli, ki bo migriral na FF zaradi adblocka priporočam še dodatek sponsorblock, kjer preskakuje raznorazne reklamne vložke sredi videa, intre/outre & slično.
KTr1sk ::
˙janezvalva je izjavil:
včasih ima YT zastonj filme, kot npr.:
Commando 1985
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Superagenta (1983) Terence Hill, Bud Spencer
tole smo gledali pred 30leti in še vedno je zabavno, ravnokar pogledal :P.
tole smo gledali pred 30leti in še vedno je zabavno, ravnokar pogledal :P.
a je kakšna rešitev za Youtube poleg ublock origin Lite in pa YT premium ? Trenutno mi še vedno na začetku 10 sekund drži black screen, kao reklama. Pa potem napiše Skip Ad in gre dalje. :)
a je kakšna rešitev za Youtube poleg ublock origin Lite in pa YT premium ? Trenutno mi še vedno na začetku 10 sekund drži black screen, kao reklama. Pa potem napiše Skip Ad in gre dalje. :)
Zakaj pa ne uporabljaš Firefox+ublock?
V skrajnem primeru dela tudi brez reklam
https://omega.gg/MotionMonkey/
https://freetubeapp.io/
ali browser duckduckgo
https://duckduckgo.com/
Zakaj pa ne uporabljaš Firefox+ublock?
Vivaldi, zaradi osebnih preferenc. Neke nestavitve Firefoyx nima OK, barvni profili pa to... ICC
BorutO ::
Mene moti samo to na youtubu, da otroške vsebine ne moreš shraniti na svojo listo. YT Kids nima vseh vsebin na voljo, če tudi so na navadnem YT označene kot vsebina za otroke ... ker je pač njihov algoritem tak, da nekaj spusti, nekaj ne. In potem imaš na YT res ogromno vsebin za otroke - od glasbe, plesa, učenja ipd ... ampak nič od tega ne moreš shraniti, ker na YT otroške vsebine niso dovoljene za shranjevanje zaradi zaščite otrok in zasebnosti, YTK je pa brez 3/4 vsebin za otroke, pa še to po navadi imajo take gluposti, kjer so razvajeni mulci in uničujejo stvari ali pa kažejo neko bogastvo, ki si ga lahko privoščijo, a tvoj otrok tega ne more imeti, ker pač nisi milijonar ... V glavnem zdaj pa ti pusti otroka pred TVjem, ko mu dovoliš za vikend, da dve uri lahko gleda tv na YT ... ampak ker imaš ti drugo delo, ga ne moreš pustiti samega pred TVjem, ker potem takoj začne bedarije gledati ali pa se video sam odpre v kar nekaj. Dobesedno si prisiljen biti zraven otroka in gledati te otroške vsebine ali pa ga natirati stran od tvja, ker pač nimaš kontrole nad njihovo vsebino.
Sem že pisal supportu zakaj ne spremenijo kriterijev o varnosti otrok, zasebnosti ipd. Dal sem jim predlog, da bi lahko imel na računu eno vsebino za otroke, ki bi bila zaščitena za geslom. Če bi hoteli iti ven iz te vsebine, bi morali vedeti geslo ... Torej, ko si z otrokom, mu lahko na YT narihtaš kak video bi rad gledal, ko nimaš časa biti 24 ur na dan pripet nanj, mu pa lahko daš to otroško vsebino za gledati mirne vesti. Odgovorili so samo, da so seznanjeni in da redno delajo na tem, da bi vsa otroška vsebina bila dostopna na YTK ...
Sem pa bral po spletu, da imajo to skoraj vsi starši probleme - razen tistih, ki jim tv naštimajo in jih bk kaj gledajo, samo, da imajo mir.
Sem že pisal supportu zakaj ne spremenijo kriterijev o varnosti otrok, zasebnosti ipd. Dal sem jim predlog, da bi lahko imel na računu eno vsebino za otroke, ki bi bila zaščitena za geslom. Če bi hoteli iti ven iz te vsebine, bi morali vedeti geslo ... Torej, ko si z otrokom, mu lahko na YT narihtaš kak video bi rad gledal, ko nimaš časa biti 24 ur na dan pripet nanj, mu pa lahko daš to otroško vsebino za gledati mirne vesti. Odgovorili so samo, da so seznanjeni in da redno delajo na tem, da bi vsa otroška vsebina bila dostopna na YTK ...
Sem pa bral po spletu, da imajo to skoraj vsi starši probleme - razen tistih, ki jim tv naštimajo in jih bk kaj gledajo, samo, da imajo mir.
mrTwelveTrees ::
Mene pa zanima, ko gledaš en posnetek, se predvaja.... pa klikneš levo gor na logo Youtube da prideš na prvo stran (home)
Enkrat se zgodi da gre video (ki se predvaja, preden klikneš na home) desno spodaj v kvadratek in se predvaja
drugič pa ne
po kakšni logiki to dela tako, enkrat ja, drugič ne ?
Chrome, YT Premium
Enkrat se zgodi da gre video (ki se predvaja, preden klikneš na home) desno spodaj v kvadratek in se predvaja
drugič pa ne
po kakšni logiki to dela tako, enkrat ja, drugič ne ?
Chrome, YT Premium
Jucky78 ::
Really enjoyed watching this video! The content was engaging and informative,and I love how you explained everything so clearly. The visuals and editing were top-notch, and I learned a lot from your tips. Keep up the great work! Looking forward to more videos like this. Keep inspiring and sharing such amazing knowledge with us! Thanks for the effort you put into this!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blokiranje oglasov v YouTubu ni dovoljeno (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 43248 (1995) | KTr1sk |
» | Youtube začel upočasnjevati uporabnike z ad blockerjem (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 14356 (3781) | KTr1sk |
» | YouTube namenoma počasnejši, če nimate Chroma (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16114 (4005) | rusilec |
» | YouTube stopnjuje boj proti blokadi oglasov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26870 (9285) | KTr1sk |
» | youtube oglasiOddelek: Loža | 6627 (5278) | bf4ed |