Forum » Pomoč in nasveti » Facebook security check WTF .. kar nekaj ?
Facebook security check WTF .. kar nekaj ?
Netrunner ::
heh .. sem pa tja grem na FB in vedno mi je žal....
se prijavim .. .pa malo pogledam predloge za prijatelje .. in vidim en par poznanih ljudi in jih poklikam .. pa me vrže ven in mi zateži da sem bot .. pa da moram dati nek security check skozi da preverijo če sem "human" .. pa ok ... in mi pokaže neke slike in me vpraša da določim kdo je označen na slikah .. pa folk stavi vseh sort neumnosti gor in se označuje tudi tam kjer jih dejansko ni ??! tako da na kratko .. nisem imel možnosti prepoznati oseb na sliki .. pa sem dal preskoči .. sem pa tja sem nekaj ugibal vendar kdo sledi vsemu balastu nafacebooku .. povrhu vsega pa nekatere slike še delale niso .. vidim tri prazne kvadratke in me sprašuje kdo je na sliki ?? WTF ... čez nekaj časa mi napiše da ni več metod preverjanja in ne morem več nič :) ... nekaj časa moram počakat in potem mi spet da možnost izibire .. zdaj se zajebavam že 3 dni in ne morem prit v svoj profil ..
je imel kdo podoben problem ? in ve kako ga odpravit? ...
se prijavim .. .pa malo pogledam predloge za prijatelje .. in vidim en par poznanih ljudi in jih poklikam .. pa me vrže ven in mi zateži da sem bot .. pa da moram dati nek security check skozi da preverijo če sem "human" .. pa ok ... in mi pokaže neke slike in me vpraša da določim kdo je označen na slikah .. pa folk stavi vseh sort neumnosti gor in se označuje tudi tam kjer jih dejansko ni ??! tako da na kratko .. nisem imel možnosti prepoznati oseb na sliki .. pa sem dal preskoči .. sem pa tja sem nekaj ugibal vendar kdo sledi vsemu balastu nafacebooku .. povrhu vsega pa nekatere slike še delale niso .. vidim tri prazne kvadratke in me sprašuje kdo je na sliki ?? WTF ... čez nekaj časa mi napiše da ni več metod preverjanja in ne morem več nič :) ... nekaj časa moram počakat in potem mi spet da možnost izibire .. zdaj se zajebavam že 3 dni in ne morem prit v svoj profil ..
je imel kdo podoben problem ? in ve kako ga odpravit? ...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
boogie_xlr ::
Lahko bi naredil screenshote teh slik s katerih ne gre razpoznat folka in poslal na facebook, pa naj oni ugotavljajo če si bot ali nisi.
Netrunner ::
boogie_xlr je izjavil:
Lahko bi naredil screenshote teh slik s katerih ne gre razpoznat folka in poslal na facebook, pa naj oni ugotavljajo če si bot ali nisi.
ja ... mi daš kontaktni email ? jaz namreč nisem odkril kam poslati.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook proti izsiljevanju z golimi fotografijami: naložite jih sami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 24464 (20132) | Markoff |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 67964 (62996) | Ramon dekers |
» | Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53301 (46839) | BaToCarx |
» | Analiza slovenskega Facebook botneta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15573 (12499) | ABX |
» | S-T na Facebooku.Oddelek: Loža | 3541 (2385) | NorK |