Forum » Šola » Kako dobiti sobo v MB če zamudiš prijavo v študentskeD.
Kako dobiti sobo v MB če zamudiš prijavo v študentskeD.
fish333 ::
Pozdravljeni, upam da mi lahko kdo pomaga
Letos sem se prvič vpisal v FRI(LJ) v ljubljani in bil sprejet v 1.roku, nato sem se v 2.roku vpisal v FERI(MB) zaradi nekaterih sprememb v predmetniku, z namenom da se bom potem izpisal iz FRI(LJ) če bom sprejet. (24 septembra so rezultati)
Kere šele 24.9 izvem ali bom sprejet v FERI(velika verjetnost da bom) in zato še nevem kje bom pristal, se nisem prijavljal v domove in upal da bo poznejši rok, a sem izvedel da so potem šele januarja nove prijave v domove.
Je kakšna možnost zdaj še priti še v kakšen dom? mogoče če grem osebno do katerega doma, ker ko sem klical to združenje študenstkih domov, so mi omenli samo ta januarski rok.Jaz pa bi nujno rabil vsaj do januarja kakšno prenočišče
Prosim za odgovore
Hvala vnaprej
Letos sem se prvič vpisal v FRI(LJ) v ljubljani in bil sprejet v 1.roku, nato sem se v 2.roku vpisal v FERI(MB) zaradi nekaterih sprememb v predmetniku, z namenom da se bom potem izpisal iz FRI(LJ) če bom sprejet. (24 septembra so rezultati)
Kere šele 24.9 izvem ali bom sprejet v FERI(velika verjetnost da bom) in zato še nevem kje bom pristal, se nisem prijavljal v domove in upal da bo poznejši rok, a sem izvedel da so potem šele januarja nove prijave v domove.
Je kakšna možnost zdaj še priti še v kakšen dom? mogoče če grem osebno do katerega doma, ker ko sem klical to združenje študenstkih domov, so mi omenli samo ta januarski rok.Jaz pa bi nujno rabil vsaj do januarja kakšno prenočišče
Prosim za odgovore
Hvala vnaprej
Mesar ::
Če prideš tja osebno nebo nič boljše. Meni je nekdo razlagal da je imel srečo tukaj http://www.student-tomi.si/ pa mogoče bi ti uspelo priti v kak dijaški dom (Drava, Maribor), najboljše da pokličeš pa vprašaš če še teh nisi. Da prideš v "navadnega" študenta pa ne vem če ti bo ratalo, ker kolko vem so kr vrste... ne me preveč za besedo držat, ker ne vem kako točno je trenutno s tem, najboljše da še malo pokličeš.
Your turn to burn!
fish333 ::
Hvala za odgovor
V Dravo sem klical in so mi povedali da imajo trenutno polno in naj poizkusim konec meseca
V dijaškega Maribor pa so povedali da še lahko pošljem prijavo, tako da tja jo bom poslal za bivanje za celo leto saj tisti imajo prednost ker mislim da drugače nimam šans. Nato se bom izpisal ko bo novi rok za prijave za študenta (pri izpisu moraš še plačati mesec vnaprej) saj tu dijaškem je mesečna cena 170€ z obveznim zajtrkom in večerjo. (subvencija 17€)
Cena grozna ampak če bom sploh sprejet pa ker druge opcije nisem našel
Ampak nikjer na internetu ne najdem kdaj bo drugi rok za prijave v študentske, na njihovo številko pa že celo jutro kličem pa se nobeden ne javi.
Kdaj je blo lani?
V Dravo sem klical in so mi povedali da imajo trenutno polno in naj poizkusim konec meseca
V dijaškega Maribor pa so povedali da še lahko pošljem prijavo, tako da tja jo bom poslal za bivanje za celo leto saj tisti imajo prednost ker mislim da drugače nimam šans. Nato se bom izpisal ko bo novi rok za prijave za študenta (pri izpisu moraš še plačati mesec vnaprej) saj tu dijaškem je mesečna cena 170€ z obveznim zajtrkom in večerjo. (subvencija 17€)
Cena grozna ampak če bom sploh sprejet pa ker druge opcije nisem našel
Ampak nikjer na internetu ne najdem kdaj bo drugi rok za prijave v študentske, na njihovo številko pa že celo jutro kličem pa se nobeden ne javi.
Kdaj je blo lani?
St235 ::
Kar bi moral naredi (pač po toči zvonit je prepozno) je, da bi oddal vlogo in jo potem dopolnil z potrdilom o vpisu (če boš študiral v MB).
Zdaj si do naslednjega roka mrzel in kamorkoli boš sprejet boš plačeval komercialno ceno.
Zdaj si do naslednjega roka mrzel in kamorkoli boš sprejet boš plačeval komercialno ceno.
Blinder ::
najdi si privat sobo, če nisi tut za to prepozen
jaz sem kake 1500€ zgubil zaradi sorodne situacije tvoji. Postelj je premalo in oni so veseli, če lahko koga vržejo vn/ne sprejmejo.
btw v Novi Gorici je ogromno postelj v štud. domih praznih. Kaj sploh gradijo štud. dome tam gor če je malo študentov, v Lj pa jih že 60 let primanjkuje.
jaz sem kake 1500€ zgubil zaradi sorodne situacije tvoji. Postelj je premalo in oni so veseli, če lahko koga vržejo vn/ne sprejmejo.
btw v Novi Gorici je ogromno postelj v štud. domih praznih. Kaj sploh gradijo štud. dome tam gor če je malo študentov, v Lj pa jih že 60 let primanjkuje.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Gladi ::
Zakaj pa precej folka rine v Ljubljano, kljub temu, da imajo druge fakultete(enaka smer študija) bližje svojemu domu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202700 (41517) | Filip8 |
» | Študentsko življenje (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 19712 (15262) | K3kec |
» | Študentski dom v Ljubljani, izkušnje, nasveti?Oddelek: Loža | 7300 (6678) | Xickle |
» | Študentski domovi (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 18280 (15758) | tattoo |
» | Kateri študentski dom naj izberem?Oddelek: Šola | 7330 (6085) | starsplash |