Forum » Programiranje » mySQL binary z vsemi kodnimi tabelami?
mySQL binary z vsemi kodnimi tabelami?
jerry2000 ::
Zanima me, ali kje lahko dobim Windows distribucijo binary za mySQL, ki ima v datoteki convert.cpp odstranjen komentar DEFINE_ALL_CHARACTER_SETS, tako da bi lahko prevajal iz latin 2 v 1250 kodno tabelo (imam mySQL strežnik in podatke potrebujem v MS Accesu)...
Vsi pišejo, naj prekompajliram, ampak potrebujem MS VC 6.0 ++ in neke knjižnice, ki so le v Professional verziji... Ker nisem programer, res ne morem kupovati takšnega paketa zaradi tega, ampak na netu te binary verzije enostavno ne najdem...
Morda mi jo lahko kdo pošlje za Windows, ki ima ta kompajler...
Zelo bi bil hvaležen
Jerry
Vsi pišejo, naj prekompajliram, ampak potrebujem MS VC 6.0 ++ in neke knjižnice, ki so le v Professional verziji... Ker nisem programer, res ne morem kupovati takšnega paketa zaradi tega, ampak na netu te binary verzije enostavno ne najdem...
Morda mi jo lahko kdo pošlje za Windows, ki ima ta kompajler...
Zelo bi bil hvaležen
Jerry
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252442 (27107) | miko22 |
» | Microsoftov SQL Server prihaja na Linux (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 29272 (23957) | noraguta |
» | MySQL auth bypassOddelek: Informacijska varnost | 2272 (2005) | technolog |
» | Razvijalec MySQL-a izpodbija Oraclov nakup SunaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 9105 (8074) | AndrejS |
» | Zakaj? (php & mySQL)Oddelek: Programiranje | 1206 (1133) | darh |