Forum » Programiranje » postulati programiranja
postulati programiranja
toplakm ::
Pri nas, na FERI, profesor Žumer zelo rad sprašuje pri predmetu programiranje 1 neke postulate.
Letos pa tega ni povedal ali pa sem ga preslišal oziroma pozabil. Če jih kdo pozna, naj jih prosim napiše.
Marko
Letos pa tega ni povedal ali pa sem ga preslišal oziroma pozabil. Če jih kdo pozna, naj jih prosim napiše.
Marko
Thomas ::
Tole prevedi v slovenščino in mu povej!
1.If a test installation functions perfectly, all subsequent systems will malfunction.
2.Not until the program has been in production for at least six month will the most harmful error be discovered.
3.Job control cards that positively can not be arranged in the wrong order, will be.
1.If a test installation functions perfectly, all subsequent systems will malfunction.
2.Not until the program has been in production for at least six month will the most harmful error be discovered.
3.Job control cards that positively can not be arranged in the wrong order, will be.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Thomas ::
Samo eden je:
1. Ne poslušaj nasvetov prfoxov, ker so v programiranju že 20 in več let - čisto out.
1. Ne poslušaj nasvetov prfoxov, ker so v programiranju že 20 in več let - čisto out.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Dusko ::
Ma zanimivo da si še tu odprl to temo isto kot na FERI-jevem forumu.Ma stvar je pa sledeča.Zgleda da tega več ne jemlje gospod Žumer pri predavanjih.Ker lani tega tudi ni jemal.Je pa predlani ko sn bil jaz bruc.Nas je vedno "zabaval" s temi postulati.Zgleda pa da ma zdja že dve leti mir.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FERI kateri programOddelek: Šola | 2491 (2086) | Something |
» | FERI-nasveti!Oddelek: Šola | 11730 (10275) | tony1 |
» | Računalništvo in informacijske tehnologije (UNI)Oddelek: Šola | 3108 (2770) | amacar |
» | FERI - Medijske komunikacijeOddelek: Pomoč in nasveti | 3677 (3406) | gamemen |
» | Smeri na FERIOddelek: Šola | 9260 (7773) | LordTado |