» »

Xiaomi

Xiaomi

Relanium ::

Pozdravljeni

Čudi me da na S-T ni napisano nič o poceni kitajskem smartphonu, ki pa bi naj bil zelo dober in niti ne drag.
Zanimivo je tud to, da je še v sloveniji cela skupnost čeprav ne poznam nikogar ki bi si ga lastil.

Trenutno aktualen je še vedno Xiaomi M1, napovedna pa je že dvojka

Torej, pozna kdo ta telefon?
Kako se obnese ?

Edit:
Celo z avtom so peljali čez
  • spremenilo: Relanium ()

butters81 ::

Zdravo,

mene bi tudi zanimalo, če ima kdo izkušnje s telefonom.

Kolikor jaz vem, je sedaj že Xiaomi M1-s aktualna.

So pa ceneje tukaj, se mi zdi http://android-sale.com/xiaomi-mi-one-s... kot pa na dealextreme

Je pa napovedan 2 okoli novembra, po info na strani sodeč http://android-sale.com/xiaomi-mi2.html

lp

Meizu ::

370$ za tole reč? Meh, kupim raje Samega Sunga S2.

Sem ga ravno včeraj imel šanso dobit za 240€ pa nisem šel v to.

Gregor9, tista stran android-sale.com so baje nateguni

damjan1980 ::

Sem imel en cas njihov rom MIUI, ki je na voljo za mnogo drugih naprav, na svojem desire hd. Zdel se mi je zelo dodelan in stalna podpora ga dela se boljsega. Ce bi me zdaj zasrbelo zamenjat stock rom, bi zagotovo nalozil tega

keitai ::

M2ka je zanimiva zadeva, a se prodaja le na kitajskem (pa še to bodo prodajali po serijah). S carino, DDV-jem, poštnino in vprašljivo garancijo ne verjamem, da se splača nakup (razen če jo dobiš res poceni). Če živiš na kitajskem je pa ok nakup.

Mogoče bo kje na ebayu kaka zanimiva avkcija kot za enko včeraj.
Se pa bojim da je telefon preveč prilagojen kitajski, vsaj kolker sem bral komentarje glede enke baje res super telefon ampak zelo.... kitajski.

leoncasar ::

no zdaj je ze vsepovsod veliko napisano o novem xiaomi m2,
Ga ze kdo lasti v Sloveniji, kje ga najceneje kupiti?

rad bi pa prej kakšno informacijo, mogoče da celo kdo pokaze na vpogled, je keri zadovoljen ali manj zadovoljen uporabnik tega v Sloveniji??

Vanadium ::

No nisem lastnik xiaomi mi 2 uporabljam pa njihovo verzijo androida (MIUI) in je res dobro porihtano. Če bi kje našel za normalni denar mi2 bi ga takoj vzel.

tigrr ::

Po 2 tednih uporabe mi2s-a z 3100 mAh akujem lahko rečem, da sta telefon in MIUI vredna svojga dnarja.

Kje si ga kupil če ni skrivnost? neki sem gledal na http://www.ibuygou.com/, baje je najbolj varen nakup tu. Kako je z carino če veš?

damjan1980 ::

to noben ne ve kak je, ker o tem je res tezko najt bilokako informacijo

bucmeister0 ::

Kupljen tukaj http://www.ebay.com/itm/Xiaomi-Mi-Two-Q... pred novim letom - s carino vred je takrat prislo malo cez 480€, zraven je bil se plasticen back cover, folija za ekran, dodatna originalna baterija in polnilec za baterijo.
Do zdaj nobenih pritožb, s telefonom sem super zadovoljen - kot že zgoraj napisano, MIUI je res dodelan ROM, sploh sem navdusen nad postopkom nadgradnje, ki je res idiot proof. Zal se telefona ne da kupit direktno, oziroma so praviloma hitro razprodani, potem te pa preprodajalec olupi za svojo marzo, tako da na koncu prides na podobno ceno kot ostale znamke. Se pa telefon mirno kosa z ostalimi high-end modeli, ce ga primerjam s kolegovim S3, ima on skozi tezave, medtem ko je pri meni edina pripomba da sem imel dvakrat neaktiven lock screen po zadnjem updateu.

BlaSt3r ::

Če kdo rabi prodam Mi2 4,5 mesece star kot nov, dodam še zelen back cover je pa 16gb verzija. Je brezhiben prodajam pa zato ker mi je 4.3" premalo.

tigrr ::

MadPanter, ibuygou je relativno drag, sicer je mnde ok, ebay ni preveč varen ker je kar nekej kopij na trgu. Js glede na dobro izkušnjo z Mi2S priporočam http://fulcrumall.com/.

LitralSM ::

Lahko pa pogledaš malo po drugih firmah. Xiaomi, Meizu, Oppo, Jiayu so vse bolj ali manj zanesljive firme IMHO. Če se kdo odloča za nakup, bi bilo dobro, da malo počaka.
http://www.gizchina.com/2013/08/26/xiao...

SumTingWong ::

V prihodnjih dneh si bom kupil preko Gearbest par izdelkov Xiaomi. Če se želi kdo pridružiti, da si malo poplačam DHL fast shipping in carino, bi bilo super.
Cene se mi zdi da so realne (okoli 2-3€ dražje kot bom jaz kupil, pa vseeno veliko ceneje kot na bolhi). Slušalke Xiaomi Piston 3 = 18€. MiBand 4.0 = 16€. Xiaomi baterija 10400 mAh = 16€. Xiaomi rounter = 33€.

huelz ::

Ravno nabavil telefon, se nisi mogel prej spomnit? :P

Pozdravljeni.

Ker je slovenska MIUI scena bolj kot ne zamrla (spletna stran miui.si ne deluje že kar nekaj časa), SiMIUI rom je tudi če se ne motim bolj kot ne izgubljen (zadnja verzija je bila če se ne motim V4) smo se na MIUI adria (trenutno samo jaz in boštjan) odločila ponovno štartat s prevodom MIUI v slovenski jezik. Ker je zadeva kar obsežna za two man job apeliram na vsakega resnega prostovoljca, ki je pripravljen žrtvovat par uric svojega prostega časa za prevajanje roma (zadeva ni komplicirana in ni potrebno nobenega znanja programiranja), da se javi na miui adria forumu. V kratkem bom gor objavil navodila v slovenskem jeziku kako se prevaja (upam da tekom naslednjega tedna) Prevod se izvaja v skladu z normativi xiaomi.eu spletne strani in bo tudi ko bo končan objavljen na githubu ter integriran v omenjeni rom.

l.p.

Tisti kateri mislite spraševati kaj bo imel od tega mu takoj odgovorim: Nič tako kot jaz ne razen, da bom imel na miui slovenski jezik ;)

flameir ::

Super! Sem zraven.

gregc1 ::

hei. bom probal tukaj da ne odpiram nove teme.

Moja mami ima xiaomi a2 in sem ji ze 4krat menjal baterijo. ko zamenjam zdrzi kaksnih cca 6 mesecev potem se napihne in ne drzi nic vec. ne vem od katerega proizvajalca je baterija. vedno kupim z amazona in je vedno drugi proizvajalec.

kaksna ideja kaj bi to lahko bilo? je baterija zanic ali je telefon? mogoce polnilec. telefon dela vredu brez problema.

Ganon ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

xiaomi telefoni in ostale naprave (strani: 1 2 3 4376 377 378 379 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
189353424463 (7135) WizzardOfOZ
»

Flashanje Xiaomi naprav (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

496104705 (21121) _ssd_sata
»

Xiaomi mi5, mi5s, mi5 plus (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

899169546 (78783) Prebeznik
»

MIUI v slovenskem jeziku (strani: 1 2 3 4 5 )

20336991 (20043) BOCo.

Več podobnih tem