Forum » Šola » Raziskava za diplomsko: zasebnost na Facebook-u
Raziskava za diplomsko: zasebnost na Facebook-u
janez_007 ::
Pozdravljeni/-a,
v okviru izdelave diplomske naloge o zasebnosti na Facebook-u vas prosim, da si vzamete dobrih 5 minut in izpolnite anketo, ki je dostopna na povezavi:
http://www.1ka.si/a/18575
odgovori bodo uporabljeni izključno za izdelavo diplomske naloge.
za sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujem.
v okviru izdelave diplomske naloge o zasebnosti na Facebook-u vas prosim, da si vzamete dobrih 5 minut in izpolnite anketo, ki je dostopna na povezavi:
http://www.1ka.si/a/18575
odgovori bodo uporabljeni izključno za izdelavo diplomske naloge.
za sodelovanje se vam že vnaprej zahvaljujem.
Looooooka ::
Dobra anketa. Ce bo vsaj 100+ odgovorov bi bilo fino, da objavis rezultate(ce se ti bo dalo).
Slo-tech ma rad razprave o zasebnosti :)
Slo-tech ma rad razprave o zasebnosti :)
galu ::
Precej slovničnih napak, malenkost se vleče, pa tudi vsi (vsaj zame) možni odgovori na vprašnje niso podani. Gledano celotno, precej dobra anketa. Oddal.
Tako to gre.
Looooooka ::
Ja...se dobr da je tist progress bar na vrhu. Sem vmes ze skoraj nehal. Sj vem, da je standard, da se sprasuje kaj misli clovek delat v prihodnosti ampak...ne vem zakaj bi kdorkoli napisal, da nekaj pocne ampak, da bo v prihodnosti nehal. To se mi je pri anketah vedno zdelo smesno :P
šernk ::
Že pri prvem vprašanju sem bil out, ker me ni na facebooku ravno zaradi zasebnosti lol
pa verjetno vem o zasebnosti na facebooku več kot 99,9% uporabnikov facebooka.
pa verjetno vem o zasebnosti na facebooku več kot 99,9% uporabnikov facebooka.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali FaceApp res pošilja podatke v RusijoOddelek: Novice / Zasebnost | 8379 (5866) | poweroff |
» | Windows 10 Anniversary Update nared (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 97648 (83698) | Malajlo |
» | Največji Facebook, Google z drugim in tretjim mestomOddelek: Novice / Omrežja / internet | 13262 (11025) | zelvahunter |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 68023 (63055) | Ramon dekers |
» | Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53360 (46898) | BaToCarx |