» »

Maribor - Dinamo

Maribor - Dinamo

Matija82 ::

Z enim očesom gledam tekmo in neke stvari mi ne gredo v glavo.

Kako, v letu 2012, ne moremo dobiti upočasnjenega posnetka, ki pokaže sporno situacijo ? Je tu na delu nesposobnost ali kaj drugega ?

Pa če je kdo bolj sodniško podkovan, se motim, ko rečem, da je bila akcija za gol Maribora tipičen primer situacije kjer se pusti prednost ?

Robi :P ::

sudja je napačno sodo to je dejstvo....

in ja prednost se definitvno pusti razveljavi se lahko do 3 sec. nazaj ampak to če npr ne bi blo gola!

skratka sudja je majmune baci mu banane!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Robi :P ()

Gladi ::

Štajerci, v jok pa na drevo.

Mesar ::

Gladi je izjavil:

Štajerci, v jok pa na drevo.


Zakaj že?
Your turn to burn!

martincek1 ::

Po mojem mnenju žoga s celim obsegom ni šla čez črto. Komentator Goran Obrez je pa zame kreten že od kar sem ga srečal v živo.

Sicer je pravilno, da je pristranski v takih tekmah, ampak da pa brez kakršnega koli dokaza ven meče take kot jih je metal danes, je pa katastrofa in bi ga morali nemudoma odstaviti, če bi imeli jajca. Že v začetku tekme je eden od njiju namignil, da ne bi bilo nič narobe če bi sodnik piskal v njihovo korist, pa ga je drugi nato ven vlekel.

V glavnem po raznih medijih je polno gneva na račun sodnikov, ki je bil povzročen samo zaradi izjav komentatorjev, ki nimata pojma o sami zadevi.

----------

Kar se pa tiče posnetkov je pa tako, da posnetkov zaradi (tako pravijo) vmešavanja v igro še dolgo ne bo. To naj bi nogometu vzelo čar. Bodo pa verjetno v bližnji prihodnosti namestili naprave za ugotavljanje, če je žoga že za golovo črto. Kar pa v tem primeru ne koristi čisto nič. Še vedno bo za to zadolžen stranski sodnik. Tudi 5. in 6. sodnik sta bolj kot ne brez potrebe tam, ker ob golu ovirata igralce in stranskega sodnika v kolikor bi stala na golovi črti in gledala ali je žoga za njo. Onadva bolj kot ne gledata prekrške v kazenskem prostoru in javljata nadrejenemu.

win95<3 ::

Taksna stala za popolen nic ... Isto kot da bi navijal za rast merkatorjevih delnic katerih si sploh ne lastis. Tekmo sem si sicer ogledal iz vidika ljubitelja dobre nogometne igre od katere na tej tekmi ni bilo nic, Dinamo pa je vec kot zasluzeno zmagal.

Wox ::

martincheq > Glede bratov Obrez se strinjam. Nista imela za burek oba skupaj. Brez omembe Messija tudi tokrat ni šlo. :))

win95 > Z vidika ljubitelja dobre nogometne igre si gledal kvalifikacije Lige prvakov med drugo in tretje razredno ekipo. Ti si pa optimist. Kapo dol bi porekel g. Obrez.
Commodore 64

komar88 ::

martincheq > Imam enako mnenje glede bratov Obrez.

Drugače pa je Dinamo igral na krepko višjem nivoju. Pa sem Mariborčan, da ne bo pomote.
MAN UTD <3

heresjohnny ::

Predator ^^ ::

Sodnik legenda ! :D
Gnmstle

Matija82 ::

Italijanska televizija lahko naredi 3D analizo, naši je pa ne morejo ? Na naši tekmi, na našem stadionu, z našimi kamerami :|

Predator ^^ ::

Ne jokajte,tudi če bi bil gol nebi šli naprej !
Gnmstle

Clubraider ::

Ne razumem, kako so lahko naredili analizo, če pa na gol liniji ni bilo kamere??
|Corsair ATX RM 850W|RYZEN 5800X3D 3,8GHz+NEPTUNE 240|
Gigabyte X570 Aorus Elite|4x16GB DDR4|ZOTAC RTX 4090 AMP EXTREME AIRO|
Crucial BX500 240 GB|27" ACER Nitro x273kpb 4K HDR|Headset SteelSeries|

JesusChrist ::

kak ste smešni žabari - eno samo kritiziranje ljubljanskih "komentatorjev" povsod. štajerci so pokazali ogromno to sezono in se že brez kvalifikacij uvrstili v ligo europa kar je ogromen dosežek. kje je pa kateri drugi slovenski klub? tu pa tam se zmenijo za treninge ko vsi ostali vaški klubi. prišli pa še itak niso nikamor. žabarska foušija ne pozna meja. pač je bil dinamo boljši, dobil tisti prvi gol in se totalno zaprl. pričakovano.

boljše da dalje prilezejo v ligi evropa kot pa da jih v ligi prvakov nabijejo na K tak ko bojo zaj hrvate
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

Zgodovina sprememb…

Predator ^^ ::

Tudi v ligi Evropa neboste dolgo ! >:D
Gnmstle

Gladi ::

A te še vedno peče od učeri al kako?:))

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: mtosev ()

JesusChrist ::

Predator ^^ je izjavil:

Tudi v ligi Evropa neboste dolgo ! >:D


ne bodo* je pravi termin ker nisem štajerc. ampak zaradi tega še vedno nisem tak retardirano nesramen ker pač niso iz močvirja - se ve kje je center slovenije (in vsi vemo kaki so slovenci).

kar se pa tiče lige europa pa bodo kar prilezli.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

heresjohnny ::

v Ligi Evropa bodo vsaj konkurenčni... bolje prvi na vasi kot zadnji v mestu, al kako že gre tista... čestitke v NK MB iz LJ

WarpedGone ::

To naj bi nogometu vzelo čar

Nogometu jemljejo čar takšna debilna stališča.
Hokej. QED.
Zbogom in hvala za vse ribe

black ice ::

Torej je čar nogometa prepiranje med navijači in "sudja majmune"? *ploskam*

Super Sonic ::

Včeraj je bil na igrišču prepad med moštvoma. Je ogromna razlika ali vlečeš žogo 90 minut in čakaš na 0:0 ali kaj sorodnega, ali pa si prisiljen napadati. Še vedno je Maribor pobasal 2,1 miljona € in je daleč najbolje pripravljen klub v naši državi, ko govorimo o nogometu, še vedno so pa vsaj svet stran on Lige prvakov.

Mogoče jim manjka malo samokritike, ker samovšečnosti štajercev ni videti konca. Praktično ni poraza za katerega ne bi bil kriv sodnik, kar dosti pove o načinu razmišljanja in dojemanja igralcev na terenu. Je hudič če igraš v slabi ligi, kjer si 2 razreda boljši od vseh, sploh, če si prepotenten že sam po sebi.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

IcEk` ::

Super Sonic je izjavil:

Je hudič če igraš v slabi ligi, kjer si 2 razreda boljši od vseh, sploh, če si prepotenten že sam po sebi.


To ni prepotentnost ampak samozavest. Mogoče je Zahovič rahlo visok, ampak glede na to kaj so uspeli naredit s klubom v stanju ko slovenski nogomet razpada, mu lahko vsi samo čestitamo pa kakšno njegovo opazko vzamemo v zakup.

Good Guy ::

http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/3d-a...

za vse ki se vam godi krivica

Shegevara ::

Predator ^^ je izjavil:

Tudi v ligi Evropa neboste dolgo ! >:D


Zakaj vi nevoščljivci raje ne vložite vso svojo energijo v kakšno tekmo Olimpije ali Kopra al za kogar že navijate? Vsaj ko se igrajo mednarodne tekme bi lahko slovenci skupaj držali. A misliš da smo mariborčani za Tromso navijal ko so proti vam igrali? Ne, ali nas je bolel k... ali pa smo držali pesti za vas. Pa za muro pa za vse. Vi pa morate svojo nevoščljivost raznašat tle po forumih, sramota.

JesusChrist ::

Kaj pa lahko iz osrednje slovenije drugo pričakuješ?
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

win95<3 ::

Vrhunec navijastva je pesnenje v stilu : tika tika tika taka gol gol gol MAAAARIIBOOR, jaz sem se od smeha vlegu kot sem to slisal, zame so isti drek kot RKC fanatiki

papak ::

A so se Viole res drle
Nož, kovan, Vukovar
?

Predator ^^ ::

Ok,to se pa res ne rima...Sram jih je lahko
Gnmstle

win95<3 ::

papak je izjavil:

A so se Viole res drle
Nož, kovan, Vukovar
?

se nebi cudil, ce bi se to dru katerkoli slovenski navijac(ne samo vijolice) ... Saj ne ce bi se rimal, da bi bilo kaj manj ponizujoce, ampak zaradi teh opic ne hodim vec na tekme, sem bil enih 5x na tekmah slovenske reprezentance in to vse v LV ceprav sem doma blizu Ljubljane. To sploh ne mores v miru gledat tekme ce nimas zelje po nekem navijanju, ki je vbistvo kricanje vseh neumnosti, ki ti tisti trenutek padejo na pamet.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: win95<3 ()

JesusChrist ::

kaj v stožicah vsi sedite ko vkopani ko da glejate limonado? kdo misli noret, se dret, pokazat energijo gre na tekmo. kdo pa misli met celi cajt pokerface na ksihtu pa boljše da ostane doma za tv. očitno še nisi bil v tujini na tekmah, da bi videl obnašanje drugih navijačev. in ne razumi zdaj da zagovarjam te. vsak klub ma določeno manjšo skupino retardov, ki spravijo iz sebe nič kaj dobrega. ti pa tu posplošuješ kot da so vsi taki. torej jaz lahko rečem: poznam enega iz zagreba, ki krade ko nor - torej vsi v zagrebu kradejo. eto ti tvojo logiko.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

Predator ^^ ::

Viole so definitivno slabši navijači od BBB.
Gnmstle

papak ::

Tale ninjeti je pa biser.

Malo višje:

Kaj pa lahko iz osrednje slovenije drugo pričakuješ?


Malo manj višje:
ti pa tu posplošuješ kot da so vsi taki. torej jaz lahko rečem: poznam enega iz zagreba, ki krade ko nor - torej vsi v zagrebu kradejo. eto ti tvojo logiko.

Znida ::

a kdo ve, kako naredijo tako 3D analizo? Morda kakšen link...

mihco ::

Znida je izjavil:

a kdo ve, kako naredijo tako 3D analizo? Morda kakšen link...

z muckanjem in se vec risanja... Ta 3D analiza je za v smesnice.

Gladi ::

Predator ^^ je izjavil:

Viole so definitivno slabši navijači od BBB.

:)

BBB spadajo med t.i največje 4 na Blalkanu, medtem ko viole večina ne pozna. Poznajo pa GDje, še na račun Juge, no sej poznajo tudi Maribor, ki je načrtno zastrupil nasprotnikovo ekipo:))

BadWolf ::

IcEk` je izjavil:

Super Sonic je izjavil:

Je hudič če igraš v slabi ligi, kjer si 2 razreda boljši od vseh, sploh, če si prepotenten že sam po sebi.
Mogoče je Zahovič rahlo visok, ampak glede na to kaj so uspeli naredit s klubom v stanju ko slovenski nogomet razpada, mu lahko vsi samo čestitamo pa kakšno njegovo opazko vzamemo v zakup.


beseda mogoče je povsem odve in namesto rahlo napiši zelo oz kar pusti prepotenten :D
z drugim delom s epa strinjam, iz Mb je naredil resen klub
škoda, ker je zdej slovenska liga še bolj brezveze kot prej

win95<3 ::

kaj v stožicah vsi sedite ko vkopani ko da glejate limonado?


v stozicah se sploh nisem bil, ampak poleg nerealnih cen je to opicje obnasanje vecine "navijacev" eden izmed glavnih razlogov zakaj se normalni ljudje povecini ne odlocajo iti na tekme...

kdo misli noret, se dret, pokazat energijo gre na tekmo.

no ja nimam kaj za dodat, si vse ze sam povedal

jizzer ::

Nevem kaj ste vi gledli ampak razen prvih 20 min na prvi tekmi sta bila Dinamo in Maribor enakovredna tekmeca. Mariborčani so igrali odlično, nemorem prehvalit Tavareša za njegovo igro in borbenost, res igra s srcem, ampak primajkuje jim na efektivnosti, overall gledano so bili purgeri res konkretnejši, ampak če kdo reče da so bili za XY klas boljši od naših, je ali iz ljubljane al pa je hrvat. S takimi polnimi foušije, ki vidijo samo slabo, pa se itak ne ukvarjam :) ignore all the way. Oni lahko pravijo kak so NAŠI slabi kak so obupno špilali pa še 213 drugih žaljivih pridevnikov, ampak dejstvo je da jih Maribor šola njihove klube v 1.SNL.
Vsak je upal, hja mogoče pa bo CL, pa tudi možnosti so ble, ampak kaj češ mogoče pa drugo leto, prezimiti 2 leti zapored v LE je nekaj najlepšega.

Vsaka čast violam in vsem drugim gledalcem (nažalost sam nisem prišel do karte) za koreografijo, nepopustljivo navijanje in izredno podporo do kluba tudi ko doživijo taki grenki poraz.

JesusChrist ::

win95<3 je izjavil:

kaj v stožicah vsi sedite ko vkopani ko da glejate limonado?


v stozicah se sploh nisem bil, ampak poleg nerealnih cen je to opicje obnasanje vecine "navijacev" eden izmed glavnih razlogov zakaj se normalni ljudje povecini ne odlocajo iti na tekme...

kdo misli noret, se dret, pokazat energijo gre na tekmo.

no ja nimam kaj za dodat, si vse ze sam povedal


razumem da je enim težko razumeti poanto navijanja in to, da nekdo navija s srcem. nisem si pa mislil, da nekdo, ki pač tega ne razume mora to hejtat. kdo je zdaj slabši? oni, ki na glasen način vzpodbujajo svoj ljubi klub ali ti, ki jih zaradi tega gledaš kot da so manj vredni od tebe? predvsem ti. zdi se mi da nisi bil deležen v življenju nobene vzpodbude ali nekoga vzpodbujal, da gledaš na stvari tak.
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

RockyS ::

Tisti ki navijačem pravite opice ste sami zabiti,retardirani,neumni,nerazgledani pa še kaj bi našel.

Zdaj mi ti povej zakaj je navijač opica? Zato ker zapali baklo? Zato ker 90 min navija? Zato ker se celo sezono jebe s koreografijo, na katero potem vi "normalni"(kar ti nisi) drkate in se hvalite (ti ne, ker ne hodiš an stadione) da ste bili del spektala?

Ste dobli zvezdo v Stožice, porazno, ste dobli galataseray, porazno, ste dobili reprezentanco, porazno... Imate nogometni klub domžale, stadion prazni, imate olimpijo katera bi lahko igrala na vaškem igrišču, navijačev tak ni.

Mariborčani so še edini v Sloveniji, ki cenijo to kar je NAŠE! Ampak to kar je naše, nikoli ne bo vaše. Lahko vi pripeljete prosinečkega, lahko pripeljeta messija, pa kaj vam to pomaga? Če nimate mentalitete?
Pa še to, zakaj stožice napolnite samo takrat ko je derbi OL-MB? To je ja sramota, da vsi hodijo gledat Maribor in ne domačega kluba.

Pa še to...

JesusChrist ::

Toliko srca za klub itak ne premorejo nobeni drugi slovenski navijači skupno kot mariborske viole. To je dejstvo. Ampak vsi vemo komu to ne paše. Le zakaj je ob novem stadionu večina tekem slovenske reprezentance raje v ljudskem vrtu a?
remember, the clock is ticking. run like no tomorrow.

Zgodovina sprememb…

jizzer ::

Tolko o slabih navijačih ja:
 Navijači

Navijači

djordjevic ::

papak je izjavil:

A so se Viole res drle
Nož, kovan, Vukovar
?

Niti približno. So se pa drli ubi, ubi, ubi purgera. Pritegnil jim je ves stadion.

:D
No grave is deep enough to keep us in chains.

amigo_no1 ::

Niti približno. So se pa drli ubi, ubi, ubi purgera. Pritegnil jim je ves stadion.

Tako se derejo povsod po HR, razen v ZG.

SaXsIm ::

Se strinjam z večino napisanega, na začetku tekme je bilo (vsaj po TV) vzdušje na stadionu primerljivo z vzdušjem na največjih tekmah. Nisem prevelik fan NK Maribor, vendar menim, da je edinega slovenskega predstavnika v borbi za Ligo prvakov treba podpirati do konca. Bravo viole!
SaXsIm

Gladi ::

RockyS je izjavil:


Mariborčani so še edini v Sloveniji, ki cenijo to kar je NAŠE! Ampak to kar je naše, nikoli ne bo vaše. Lahko vi pripeljete prosinečkega, lahko pripeljeta messija, pa kaj vam to pomaga? Če nimate mentalitete?
Pa še to, zakaj stožice napolnite samo takrat ko je derbi OL-MB? To je ja sramota, da vsi hodijo gledat Maribor in ne domačega kluba.

Seveda, vse je domače pri NK Mariboru, od Zahoviča naprej. Pa še pr kapetanu se ustavmo :))

Glede obiska pa ravno ne bi pametoval, če hočeš lah polinkam tekme kjer je bil obupen obisk. Vključno z reprezentanco.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gladi ()

black ice ::

Naj se zgledujejo po Muri (vsaj glede obiskanosti tekem) :)
Vse ostalo je druga pesem.

RockyS ::

Gladi je izjavil:

RockyS je izjavil:


Mariborčani so še edini v Sloveniji, ki cenijo to kar je NAŠE! Ampak to kar je naše, nikoli ne bo vaše. Lahko vi pripeljete prosinečkega, lahko pripeljeta messija, pa kaj vam to pomaga? Če nimate mentalitete?
Pa še to, zakaj stožice napolnite samo takrat ko je derbi OL-MB? To je ja sramota, da vsi hodijo gledat Maribor in ne domačega kluba.

Seveda, vse je domače pri NK Mariboru, od Zahoviča naprej. Pa še pr kapetanu se ustavmo :))

Glede obiska pa ravno ne bi pametoval, če hočeš lah polinkam tekme kjer je bil obupen obisk. Vključno z reprezentanco.


Pod "Naše" sem mislil na klub, navijači se lahko s klubom poistosvetijo, drugod, razen mogoče v Murski soboti, tega ni.

No potem pa polinkaj obupen obisk za oba stadiona. Naredi 10 tekem na obeh stadionih. Za približno enako obdobje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: RockyS ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
597722 (6795) RockyS
»

Viole krstile Stožice (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8114505 (12527) Hardstyle
»

HIT Gorica ne gre naprej!

Oddelek: Loža
352103 (1482) Mati
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
44524884 (20781) boštjan

Več podobnih tem