Forum » Kaj kupiti » Kindlovi tekmeci
Kindlovi tekmeci
Okapi ::
OK, Kindle je car, ampak zunaj so tudi tekmeci. Ima kdo izkušnje s katerim od novejših, recimo Sony PRS-T1, Kobo Touch, Onyx Boox i62 ... Kobo Touch stane recimo 100 evrov in po podatkih sodeč je čisto soliden.
O.
O.
neres ::
Kindle ni car. Bralniki kot so Kindle Touch ali Kobo Touch pri meni odpadejo že zato ker nimajo gumbov za obračanje strani. Kindle pa še vsiljuje njihov Mobi format (ne podpira Epub).
Trenutno so po mojem najboljši bralniki Sony PRS-T1 (T2 pride ven vsak čas) in Nook Touch (GlowLight). Sony ima več funkcij, je lažji, Nook z GlowLight pa ima pač luč in verjetno tudi malo boljšo ergonomijo.
Trenutno so po mojem najboljši bralniki Sony PRS-T1 (T2 pride ven vsak čas) in Nook Touch (GlowLight). Sony ima več funkcij, je lažji, Nook z GlowLight pa ima pač luč in verjetno tudi malo boljšo ergonomijo.
St235 ::
car je amazon in ne kindle kot tak.
edina bistvena prednost kindla je amazon service in kar pride s tem (brezplačen internet, store, pretvorba preko emaila...). Če tega, kot čistokrvni slovenec ne rabiš potem so ostale opcije privlačna alternativa. Kobo touch sem mel rokah in mi je deloval nekako cenenno in štorasto. Nook Glowlight je dosti lepše sedel v roko, sam glow light pa je tudi simpatična prednost, če nimaš zunanjega vira svetolobe. Nisem pa imel prilike kaj dosti brat z glowlightom, ker sem ga imel slabo uro po rokah na sejmu, kjer ni bilo ravno teme.
edina bistvena prednost kindla je amazon service in kar pride s tem (brezplačen internet, store, pretvorba preko emaila...). Če tega, kot čistokrvni slovenec ne rabiš potem so ostale opcije privlačna alternativa. Kobo touch sem mel rokah in mi je deloval nekako cenenno in štorasto. Nook Glowlight je dosti lepše sedel v roko, sam glow light pa je tudi simpatična prednost, če nimaš zunanjega vira svetolobe. Nisem pa imel prilike kaj dosti brat z glowlightom, ker sem ga imel slabo uro po rokah na sejmu, kjer ni bilo ravno teme.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: St235 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 331569 (9158) | Furbo |
» | e-bralnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 45158 (26458) | AgiZ |
» | Izšel novi Kindle Paperwhite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23383 (16440) | ales85 |
» | Barnes & Noble predstavil oskubljeni in cenejši e-bralnikOddelek: Novice / Android | 7521 (6325) | karafeka |