Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti stensko ohišje, perforirano
Kje kupiti stensko ohišje, perforirano

sloxl8 ::
Po namestitvi optike v stanovanje imam sedaj na steni v dnevni sobi razmetane SiOLov usmerjevalnik, NTBA in vmesnik za kabelsko TV. Iz vse te solate visi morje kablov, od napajalnih do signalnih.
Ker bi rad vse to "zapakiral" v lično ohišje, me zanima, kje tako stvar kupiti. Ne bi rad, da bi bilo to neko industrijsko (grdo) ohišje niti ni treba, da je neko dizajnersko, temveč nekje vmes - da ga je mogoče tudi po nekaj letih gledati na steni dnevne sobe.
Druga zahteva pa je, da je perforirano oz. da ima reže za hlajenje, da ima na spodnji strani odprtino za kable in da je primerno pobarvano (najbolje, praškasto - bele barve).
Velikost bi morala biti pribl. 30x50x10 (ŠxVxG v cm).
Ker bi rad vse to "zapakiral" v lično ohišje, me zanima, kje tako stvar kupiti. Ne bi rad, da bi bilo to neko industrijsko (grdo) ohišje niti ni treba, da je neko dizajnersko, temveč nekje vmes - da ga je mogoče tudi po nekaj letih gledati na steni dnevne sobe.
Druga zahteva pa je, da je perforirano oz. da ima reže za hlajenje, da ima na spodnji strani odprtino za kable in da je primerno pobarvano (najbolje, praškasto - bele barve).
Velikost bi morala biti pribl. 30x50x10 (ŠxVxG v cm).

sloxl8 ::
Ta so industrijska. V mislih sem imel bolj iz 1mm pločevine zakrivljeno škatlo, pri kateri se zadnja stranica privijači v steno, nato pa se preostali del škatle natakne gor in privijači z enim ali dvema vijakoma. Torej, brez vrat in globine največ 10cm.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | regalne police v kletiOddelek: Loža | 1169 (1039) | link_up |
» | Kako se znebiti vonja po cigaretnem dimu.Oddelek: Loža | 6792 (4375) | waterdrop |
» | Kakšne zvočnike naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2818 (2439) | Sansui |
» | Kako pritrdit zvočnik na steno?Oddelek: Zvok in slika | 4293 (3619) | GregSlo |
» | Centralna Sesalna Naprava in Home TheaterOddelek: Loža | 3159 (2292) | blazen |