Forum » Slo-Tech » Pritožbe
Pritožbe
Temo vidijo: vsi
_IKE_ ::
Drugo temo sem zaklenil jaz, ker se je vmes prikradel hrošč in je bilo še vedno možno objavljanje prispevkov kljub izbrisu.
Kakorkoli, odgovor na tvoj predlog s strani osebja si dobil, nadaljnja debata je nekako odveč.
Aha, torej ste izbrali protekcijo....
Lahko vprašam še nekaj : kakšna je povezava med vami in protektorirančkom ( lahko tudi novo temo odprem )?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _IKE_ ()
Ziga Dolhar ::
Ziga Dolhar je izjavil:
Zaradi podvajanja teme, ki ti je že bila zaklenjena, pa si jo šel vseeno ponovno odpirati.
prvo temo je omegablue zaklenil z pojasnilom :
Ignore določenih uporabnikov s strani slo-techa ne bo nikoli implementiran, efekt bi bil skoraj identičen enostavnemu banu s foruma.
Če bi bila ignore/hide opcija na voljo in bi jo jaz uporabil za nekega drugega uporabnika je s tem izbrani uporabnik svetlobna leta daleč od kakršnega koli BANA, saj lahko brez kakršnih koli ovir ( razen kršitev pravilnika ) piše svoja mnenja naprej.
Nekako je razlika ali ne?
Nasprotovanje opciji hide /ignore za uporabnike pa kaže samo na eno stvar : strah moderatorjev da bi velik del uporabnikov na tak način "blokiral" točno določnega posameznika.
To pa že "malo" diši po protekciji ....
Glede tvojega dela Žiga pa :
1. 8 ur si porabil za odgovor, čeprav sem se takoj ob zaklepu pritožil sem noter. Ok vem da niste vseskozi prisotni, a vseeno...
2. Temo si najprej pustil odprto, še celo sodeloval v njej, nato pa se moji opazki vezani na naslov teme glede dogajanja v drugi temi DAN kasneje spomnil da bi jo zaklenil ?
1. Med službenim časom načeloma ne moderiram.
2. Temo sem izbrisal hkrati s svojim prvim in zadnjim prispevkom v temi. Ker si to očitno spregledal, jo je bluefish še zaklenil. (OP lahko v izbrisani temi še vedno sodeluje, ostali uporabniki pa ne.)
https://dolhar.si/
oo7 ::
Gandalfar zakaj si mi zbrisal?
Najbrž ne veš kaj pomeni butara?Sej mestni človek res ne more vedet kaj pomeni butara če še lesa ni držal v roki.
Najbrž ne veš kaj pomeni butara?Sej mestni človek res ne more vedet kaj pomeni butara če še lesa ni držal v roki.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Gandalfar ::
>>> Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek
Gandalfar ::
Zdravo,
Tale tema, moj komentar, zakaj ?
Tako vsebinsko kot slovnicno neprimeren prispevek, ki ni nic doprinesel k debati. Torej, nekonstruktiven prispevek.
Kamran ::
Tako vsebinsko kot slovnicno neprimeren prispevek, ki ni nic doprinesel k debati. Torej, nekonstruktiven prispevek.
V tejle temi, moj komentar pa je, ne ?
In vseeno ni bil pobrisan. Dvojna merila.
STU-III ::
Prosim, če mi poveste razlog za izbris treh mojih post-ov:
https://slo-tech.com/forum/t569451/p404...
https://slo-tech.com/forum/t569451/p404...
Line secured.
Bistri007 ::
Kaj se vam je zmešalo? Persona non grata, ker citiraš Wikipedijo in to je sovražni govor?
?????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????
Največja napaka desetletja je bila narejena 4. novembra 2008
Oni so goljufali in Alah je goljufal, Alah je najboljši prevarant. (Koran 3:54)
Citiraj svetega očeta Benedikta XVI. in postani "persona rudis"...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Bistri007 ()
bluefish ::
Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek in ne kopirajte celotnega besedila.
Zavoljo preglednosti in hitrejšega ukrepanja v pritožbah, prosimo uporabite povezavo na prispevek in ne kopirajte celotnega besedila.
Bluefish, če ti ni jasno za kaj se pritožujem: zaradi nestrpnosti moderatorja, ki ne pusti sploh povedati, zakaj Rusi hočejo zbirati podatke o tem, kdo gre v njihovo državo (po ukinitvi vizumskega režima) - današnja novica. Nekdo je vprašal zakaj, in jaz sem odgovoril. Seveda moderator ni pobrisal vprašanja, ampak samo moje odgovore...
Link: 2010 Moscow Metro bombings @ Wikipedia
Ta nestrpnež od moderatorja, misli, da je sovražni govor, če omeniš izraze, kot so:
- bombings were perpetrated by the Islamist Chechen terrorists of the Caucasus Emirate.
- such attacks in Russia will continue unless Russia grants independence to Muslim states in the North Caucasus region.
- strongly influenced by Wahhabi beliefs
- Two female natives of Daghestan
- Umarov claimed that his Islamist group was behind the bombings and that he had ordered the attacks
Predlagam, da se temu odvzame moderatorske pravice, ker če citiraš papeža oziroma bizantinskega cesarja ali Wiki, potem ti briše poste in ti daje "nazive".... Namesto, da bi debata tekla on-topic, torej ZAKAJ se morajo posluževati takih prijemov, gre mimo-topic. Sem vprašal za predloge alternativnih ukrepov (kaj naj naredi Rusija), ampak raje tišči glavo v pesek in briše, kot da bi argumentirano debatiral. Groza.
Zgodovina sprememb…
Še enkrat, link na konkreten brisan prispevek/ke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Blue, konkretno gre za vse moje prispevke v https://slo-tech.com/novice/t569593 .
Sovražni govor je uperjen proti ljudem, ne proti ekstremni politični ideologiji, ki si hoče pod krinko religije z nasiljem podjarmiti cel svet. Ideologije in religije nimajo ustavno zaščitenih pravic - ustavno zaščitene pravice imajo LJUDJE. In ravno zadevne ustavno zaščitene pravice NAM VSEM hočejo ti ekstremisti vzeti. Življenje kopta je v Egiptu manj vredno kot življenje psa.
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Vlagam pritožbo zoper moderatorja Gorazda Žibreta ker je v temi Zakaj so solarne elektrarne prava stvar izbrisal moj komentar:
Namreč mislim, da je splošno znano dejstvo, zakaj imajo Kitajci lahko dumpinške cene; predvsem zaradi grobega kršenja temeljnih človekovih pravic in svoboščin Kitajcev, ki po partijsko-suženjskem razmerju pač naredijo vse kar jim je ukazano s strani režima, ne glede na plačilo (zadeve se sicer počasi izboljšujejo). V tej luči je treba tudi videti moj komentar postavljen kot vprašanje glede evropskih "oderuških cen", torej da so te evropske cene oblikovane tudi na podlagi spoštovanja delavskih pravic etc.
Mislim, da je sicer to avtomatično razumljivo iz mojega komentarja, zato ne razumem, čemu izbris? Mislim, da je naloga vsakega izmed nas, da opozorimo na kršitve pravic, tam kjer je le mogoče; še posebej tu, bi si morda kakšen mlajši bralec lahko ustvaril napačno sliko.
P.S.: gre se za ta konkreten komentar
Misliš po ceni, ki ne vključuje suženjsko delo?... ki je bil podan kot odgovor na
No 10000% pa sem prepričam da jih nihče ne bo kupil od EU "proizvajaca" sploh ne po njihovi oderuški ceni.
Namreč mislim, da je splošno znano dejstvo, zakaj imajo Kitajci lahko dumpinške cene; predvsem zaradi grobega kršenja temeljnih človekovih pravic in svoboščin Kitajcev, ki po partijsko-suženjskem razmerju pač naredijo vse kar jim je ukazano s strani režima, ne glede na plačilo (zadeve se sicer počasi izboljšujejo). V tej luči je treba tudi videti moj komentar postavljen kot vprašanje glede evropskih "oderuških cen", torej da so te evropske cene oblikovane tudi na podlagi spoštovanja delavskih pravic etc.
Mislim, da je sicer to avtomatično razumljivo iz mojega komentarja, zato ne razumem, čemu izbris? Mislim, da je naloga vsakega izmed nas, da opozorimo na kršitve pravic, tam kjer je le mogoče; še posebej tu, bi si morda kakšen mlajši bralec lahko ustvaril napačno sliko.
P.S.: gre se za ta konkreten komentar
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Blue, konkretno gre za vse moje prispevke v https://slo-tech.com/novice/t569593 .
Sovražni govor je uperjen proti ljudem, ne proti ekstremni politični ideologiji, ki si hoče pod krinko religije z nasiljem podjarmiti cel svet. Ideologije in religije nimajo ustavno zaščitenih pravic - ustavno zaščitene pravice imajo LJUDJE. In ravno zadevne ustavno zaščitene pravice NAM VSEM hočejo ti ekstremisti vzeti. Življenje kopta je v Egiptu manj vredno kot življenje psa.
Muca jezik popapala?
Sovražni jezik proti nacizmu in rasizmu pa je dovoljen? Najprej si razčistite, kaj je to sovražni govor. In odpustite nesposobne moderatorje. Do takrat pa se s tega foruma umikam!
Muca jezik popapala, drugič...
Zgodovina sprememb…
dzinks63 briše brez razloga in niti ne pojasni zakaj: https://slo-tech.com/forum/t551219/p404...
Pardon, je vse v redu, je dzinks63 potem zbrisal tudi tisti post.
LP
Pardon, je vse v redu, je dzinks63 potem zbrisal tudi tisti post.
LP
Line secured.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: STU-III ()
dzinks63 ::
, to kar ti govoriš je neko casual pametovanje brez osnove;)
Komentarje do soforumašev se da bolj spoštljivo pisati , to se pričakuje na Slo-Tech.
Jaz bi pa prosil za pojasnilo, zakaj je bluefish zaprl še drugo temo z lc napajalniki in mi celo v en post lepo skrivoma vrinil opozorilo pred nazivom, da bi imel potem, ko bi mi dal naziv izgovor, da me je že prej opozoril.. Še dobro, da sem sploh opazil. Zanimivo pa, da mi dzinks63 ni dal opozorila ampak šele bluefish potem.
PS: kot, da bi imel bluefish nekaj proti meni, upam da ne padate nekateri moderatorji tukaj na preveč osebno raven
PS: kot, da bi imel bluefish nekaj proti meni, upam da ne padate nekateri moderatorji tukaj na preveč osebno raven
Line secured.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: STU-III ()
Tema LC napajalniki je bila zaklenjena zaradi neargumentirane debate in sklicevanja na lastno avtoriteto ter kopice brisanih prispevkov. Posledično je tvoje oživljanje druge teme s citiranjem prispevka iz zaklenjene nesmiselno.
Od tu pa tudi opozorilo + spuščanje na osebni nivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Tema LC napajalniki je bila zaklenjena zaradi neargumentirane debate in sklicevanja na lastno avtoriteto ter kopice brisanih prispevkov. Posledično je tvoje oživljanje druge teme s citiranjem prispevka iz zaklenjene nesmiselno.
Ja ampak opozorilo si pa kar v en post tam zgoraj skril, da ga ja nebi opazil. Pa z osebno ravnijo sem imel tebe v mislih, ker si dal opozorilo, dzinks pa ne, se pravi, da je videti, kot da nisem pri vseh moderatorjih enako priljubljen.
Line secured.
Bo kak ukrep zoper pobesnelega moderatorja, ki zaradi citiranja Wikipedije daje uporabnikom "vzdevke"?
Osebno ga bom bičal.
Not.
Ta forum se je izrodil, zato se umikam.
Goodbye and good riddance!!!
A se lahko Gandalfar že enkrat zresni??? jest10 me podje*ava v temi "free energy" on pa potem pravi, da naj JAZ dvignem nivo debate in briše moje poste: https://slo-tech.com/forum/t64552/p4050...
Line secured.
STU-III: dvigni nivo pritozbe tudi.
Ti pa povej, kje za vraga je v tem bogem postu osebni napad??? https://slo-tech.com/forum/t64552/p4050...
Line secured.
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: Gandalfar ()
Na mene ste pozabili?
Čemu imam zaklenjeno opozori moderatorja? (grem stavit, da drugim pa niste zaklenili ane...)
Line secured.
fantasycamp ::
Gandalfar, zakaj lahko jype uniči čisto vsako temo in spremeni potek debate in nikjer ne brišete njegove neumestne pripombe, če pa jaz napišem da mi je prejšnji post smešen pa takoj priden rataš?
https://slo-tech.com/forum/t569902/99
https://slo-tech.com/forum/t569902/99
Kamran ::
A se lahko Gandalfar že enkrat zresni??? jest10 me podje*ava v temi "free energy" on pa potem pravi, da naj JAZ dvignem nivo debate in briše moje poste: https://slo-tech.com/forum/t64552/p4050...
Se strinjam, moj komentar v isti temi je bil argumentiran, a ker je letela kritika na moderatorja (za drugo temo), je bil pobrisan. Poleg tega je bil pa moj izvorni komentar in kritika v tej temi kot pritožba tudi pobrisan.
Mislim, da je Gandalfar zrel za odvzem moderatorskega stolčka in da naj se le-tega dodelji nekomu, ki je bolj zrel, odgovoren. Njegova nepristranskost, ki bi jo moral imeti nadomešča arbitrarnost izkoriščanja prizadetosti, da se le-to izkorišča kjerkoli za brisanje komentarjev drugih uporabnikov kot kaznovanje, ki pa po mojem prepričanju ni utemeljena. Se bo tudi to brisalo ?
Ne glede na to, da na mojo prejšnjo pritožbo niste odgovorili, podajam drugo (neodvisno od prejšnje).
Pritožujem se zoper ravnanje moderatorja kuglvinkl v temi Javno objavleni IPji - vecer.com ker je izbrisal moj komentar:
... poleg tega pa je to storil še na zelo neprimeren sarkastičen način:
... namreč v debati se je sprožila debata o evropskem pravnem redu (namreč naša nacionalna zakonodaja - v tem konkretnem primeru - sloni na evropski! - pomeni našo lahko razumeš samo skozi oči evropske) in je bilo zapisanih več nepravilnosti (izredno napačnih! - glede načela primarnosti, zmešnjava glede ESČP in EU itd.) na katere sem želel v dobro naše celotne forumske skupnosti opozoriti in popraviti (ter podal tudi ustrezen vir). Toda iz meni nerazumljivih razlogov je začel moderator govoriti o nekih "čudežih" in kar izbrisal moj komentar; medtem ko mi je pa drugi celo dejal, da nimam prav (brez kakršnihkoli argumentov)
Menim, da je takšno moderiranje povsem neprimerno in dejansko v škodo naše skupnosti, saj tako člani sedaj ne vedo, kaj je prav in kaj je narobe.
Pritožujem se zoper ravnanje moderatorja kuglvinkl v temi Javno objavleni IPji - vecer.com ker je izbrisal moj komentar:
Kot prvo ESČP ni EU inštitucija, drugo načelo primarnosti evropskega prava je kar dejstvo (čisto vseeno kakšne so lahko debate strokovnjakov, če morda temelji, jedro ustave le niso izvzeti ipd.). In boš kar lepo povedal, v čem se jaz motim Žiga (ker konec koncev očitno ni čisto vseeno za to temo, če se pa forumaši sprašujejo o ustavnosti vsega skupaj).
off frigin topic!
Kar te pa ne ovira, da odpreš nov temo z naslovom, ali je primarnost prava EU hec, fakt, resnica ali čudež.
... namreč v debati se je sprožila debata o evropskem pravnem redu (namreč naša nacionalna zakonodaja - v tem konkretnem primeru - sloni na evropski! - pomeni našo lahko razumeš samo skozi oči evropske) in je bilo zapisanih več nepravilnosti (izredno napačnih! - glede načela primarnosti, zmešnjava glede ESČP in EU itd.) na katere sem želel v dobro naše celotne forumske skupnosti opozoriti in popraviti (ter podal tudi ustrezen vir). Toda iz meni nerazumljivih razlogov je začel moderator govoriti o nekih "čudežih" in kar izbrisal moj komentar; medtem ko mi je pa drugi celo dejal, da nimam prav (brez kakršnihkoli argumentov)
Menim, da je takšno moderiranje povsem neprimerno in dejansko v škodo naše skupnosti, saj tako člani sedaj ne vedo, kaj je prav in kaj je narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
enadvatri ::
Ne glede na to, da na mojo prejšnjo pritožbo niste odgovorili, podajam drugo (neodvisno od prejšnje).
Kot prvo ESČP ni EU inštitucija, drugo načelo primarnosti evropskega prava je kar dejstvo (čisto vseeno kakšne so lahko debate strokovnjakov, če morda temelji, jedro ustave le niso izvzeti ipd.). In boš kar lepo povedal, v čem se jaz motim Žiga (ker konec koncev očitno ni čisto vseeno za to temo, če se pa forumaši sprašujejo o ustavnosti vsega skupaj).
off frigin topic!
Kar te pa ne ovira, da odpreš nov temo z naslovom, ali je primarnost prava EU hec, fakt, resnica ali čudež.
Tudi jaz se pritožujem zaradi izbrisa njegovega prispevka. Bil je natemo, morda skrajno stični, a še vedno. Opozorilo, da naj nadaljujemo v novi temi, smo tudi razumeli. Izbris je v takšni argumentirani debati, brez čustev, nizkotnih pisanj in sploh z veliko pokazanega osebnega zanimanja skrajno neresen.
Modro bi bilo prispevek vrniti in si zapomniti, da SMO VZELI NA ZNANJE, DA V TEJ SMERI LAHKO NADALJUJEMO DRUGJE.
A bo?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: enadvatri ()
kuglvinkl ::
Gregor P, zavrnjeno, topic je javna objava IPjev na strani Večer.
Glede zelo neprimerno sarkastičnega načina pa ne vem o čem gopvoriš...
MItjadmin, kaj če bo?
MItjadmin, kaj če bo?
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
enadvatri ::
Mene srečala pamet? Da prenašam take subjekte kot si ti? Dej nehi, zakaj le.
tale subjekt, mitjadmin, je ravnokar izustil prek ZS tole:
"Če ne bi vedel, da si prostovoljec, bi ti mater ugrabil, jo posiljeval in na koncu še zahteval odkupnino, da tebe ne doleti isto! Fajn se imej, Kolega"
Huh... tako iskreno, po mojem potrebuješ pomoč. Strokovno.
Še posebej me pa skrbi, ker nisem prostovoljec.
"Če ne bi vedel, da si prostovoljec, bi ti mater ugrabil, jo posiljeval in na koncu še zahteval odkupnino, da tebe ne doleti isto! Fajn se imej, Kolega"
Huh... tako iskreno, po mojem potrebuješ pomoč. Strokovno.
Še posebej me pa skrbi, ker nisem prostovoljec.
Zgodovina sprememb…
Gregor P, zavrnjeno, topic je javna objava IPjev na strani Večer.
Ti nisi odpiral te teme, tako očitno niti ne veš, kaj je pravzaprav tema:
mal na hitro me zanima kakšno je vaše mnenje o javno objavlenih IPjih pri komentarjih?
... Ok, sej IP v spletu je javen, ampak vseeno. Se komu to zdi sporno?
... to pa ne gre brez oz. pomeni tudi upoštevanje evropske zakonodaje na to temo
O tem, da načelo primarnosti ni ne čudež, ali hec temveč pravno dejstvo!
(izredno relevantno za to temo)
Vendar glede na točko 6. Odgovor na pritožbo je dokončen bomo očitno pač ostali pri tem, da imate moderatorji foruma slo-tech rajši čudeže in nerazjasnjene zadeve kot pa argumentirano debato na temo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
@Gregor P
Če ti čutiš potrebo po odgovarjanju, glede na to, da si našel, kaj, pravno dejstvo? "Odgovor na pritožbo je dokončen ", bom še jaz dodal par vrstic.
Da bi bila pravna načela pravna dejstva, prvič slišim. Vir?
Tkole gledam, če bi vas dovolj časa pustil, bi se lahko pripetilo, da bi spisal nov OZ, s primarno veljavo nad OZ. Težava je v tem, da nihče ne rabi novega OZ, s primarno veljavo nad OZ.
M'kay?
Nauk. ST rabi strukturirane debate, ker je problem locira, avtor teme ga je,in se ga secira in zaključuje. Ne pa da vas odnese v prijavo v zbirke osebnih podatkov, ali "pogovor" dveh laikov na temo primarnosti prava EU.
Če ti čutiš potrebo po odgovarjanju, glede na to, da si našel, kaj, pravno dejstvo? "Odgovor na pritožbo je dokončen ", bom še jaz dodal par vrstic.
Da bi bila pravna načela pravna dejstva, prvič slišim. Vir?
Tkole gledam, če bi vas dovolj časa pustil, bi se lahko pripetilo, da bi spisal nov OZ, s primarno veljavo nad OZ. Težava je v tem, da nihče ne rabi novega OZ, s primarno veljavo nad OZ.
M'kay?
Nauk. ST rabi strukturirane debate, ker je problem locira, avtor teme ga je,in se ga secira in zaključuje. Ne pa da vas odnese v prijavo v zbirke osebnih podatkov, ali "pogovor" dveh laikov na temo primarnosti prava EU.
Zgodovina sprememb…
Daedalus ::
That's what she said.
Eni problemi so malo bolj kompleksni, kot naprimer tale. Pa dvomim, da lahko ti razglašaš, kdo je laik in kdo ne. Lahko pa po mili volji (pa Žiga tudi) (zlo)rabiš moderatorske pravice.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
M'kay?
Ne ni M'kay ker ne rabiš pisati novega OZ ker se nacionalnih zakonov v takšnih primerih (ko so v nasprotju z evropskim pravnim redom) pač ne sme izvajati (obravnavaš jih kot da jih ni, skratka ignoriraš; primer C-106/77, Simmenthal II - in mimogrede to so zadeve izpred desetletji, ne od včeraj!) ... ampak škoda besed
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Prijavljanje napak (strani: 1 2 3 4 … 71 72 73 74 )Oddelek: Slo-Tech | 533902 (1661) | MrStein |
⊘ | PravilaOddelek: Slo-Tech | 2420 (1986) | BigWhale |