» »

meša se mi

meša se mi

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

figula ::

figula, taki trivialni nasveti so za en k vredni

Odlično! En k je več kot nič k!

Vse je stvar osebne odločitve. Lahko si superioren pri počasnem umiranju na obroke, ležeč na kavču in štrleč vse 4(5) okoli sebe, lahko si zadovoljen pri aktivnem ustvarjanju svojih ur bivanja, lahko skačeš v rešitve, lahko postopno lezeš na bolje...

Pick one. Or two. I dont care.8-)

Mipe ::

Isotropic je izjavil:

kuk si pa star

V tridesetih sem. Imam vsega dve leti delovne dobe. Verjemi, da vem vse o tem mešanju. Se ne splača vegetirat.

mojca ::

Iskati punco v času depresije toplo odsvetujem, razen če imaš prekleto srečo. Prvič ženska na daleč zavoha, če nekdo ne ve, kaj bi s seboj, in ostale bodo samo take, ki jih na dolgi rok nočeš. Enako ali še bolj depresivne, ki te utegnejo potlačiti še globlje. Drugič - če nekdo niti tega ne ve, kaj bi sam s seboj in kaj ga veseli, kako naj ve, kaj bi šele s punco. Obstajajo svetle izjeme (beri: če pride prava nasproti, pusti vrata odprta), vendar zanašati se na to, da te bo punca rešila vseh problemov, je utopično. V celoti podpiram tole:

[D]emon je izjavil:

34054 je izjavil:

da se zbližaš z najpomembnejšo osebo v tvojem življenju: s sami sabo

This. Edina oseba s katero bos prezivel celo zivljenje si ti. Work on it. ;)

Da pa ne bo nesporazuma - zelo pomaga, če si dobiš nekaj prijateljev/prijateljic, ki ti bodo stali ob strani, te poslušali in spodbujali. (Ampak to ni isto kot punca.)

fantasycamp ::

mojca je izjavil:

Iskati punco v času depresije toplo odsvetujem, razen če imaš prekleto srečo. Prvič ženska na daleč zavoha, če nekdo ne ve, kaj bi s seboj, in ostale bodo samo take, ki jih na dolgi rok nočeš. Enako ali še bolj depresivne, ki te utegnejo potlačiti še globlje. Drugič - če nekdo niti tega ne ve, kaj bi sam s seboj in kaj ga veseli, kako naj ve, kaj bi šele s punco. Obstajajo svetle izjeme (beri: če pride prava nasproti, pusti vrata odprta), vendar zanašati se na to, da te bo punca rešila vseh problemov, je utopično. V celoti podpiram tole:

[D]emon je izjavil:

34054 je izjavil:

da se zbližaš z najpomembnejšo osebo v tvojem življenju: s sami sabo

This. Edina oseba s katero bos prezivel celo zivljenje si ti. Work on it. ;)

Da pa ne bo nesporazuma - zelo pomaga, če si dobiš nekaj prijateljev/prijateljic, ki ti bodo stali ob strani, te poslušali in spodbujali. (Ampak to ni isto kot punca.)

Vsaj iskrena si, čeprav ni to da ženska noče tipa ki ne ve kaj sam s sabo ker ženske obožujejo ko moški ni predvidljiv, važno je da ima job in da skrbi za njo. Ženske zavohajo da nimaš denarja in je s tabo konec.
Koilo je psihotikov ki fizično ali psihično uničujejo svoje ženske, poznam primere iz svoje in tujega sorodstva, prijateljev,samo one ostanejo z njimi ker vedo da so delavni in tukaj bo denar vedno...
Vem rekla boš njen problem, samo ta procent je neverjeten kar samo pove kakšne so ženske in kako veliko jim je mar za svobodo in dušo človeka, nič se od antike ni spremenilo...

Poznam par moških ki so neverjetno nesamozavestnih, še v oči se ne upajo gledat ko govorijo z mano in imajo zelo lepe punce ampak so jim starši dali stanovanje in avto, imajo neko službo, to je danes že neke vrste bogastvo.

Ženske tako rade poudarjajo dušo in razne neotipljive vrline so pa tako materialistične še bolj kot moški..

Če je nam ženska všeč je lahko revna važno da nam je všeč, je mila,sexy,elegantna ali samo potrpežljiva, ženske pa ne gredo na to foro..

Morajo vse zvedet o tebi in če imaš probleme, pojdi, pojavi se ko jih ne boš imel več in ko boš imel denar in čas da poslušaš njene!

Imaš pa prav da je bolje da moški ne iščejo zveze ko so na dnu in to niso filmi, ženske niso po naravi take da tešijo.

In res je tudi to je res kar si napisala bolje najti žensko ki je frendica, recimo starejša ženska ki ve več o življenju kot ti in jo ne gledaš kot seksualni objekt, prijatelje ki so delavni in ne tiste z ulice ki nimajo joba in samo pohajo in pijejo...

menjalnik ::

Punce se ne išče, punca pride!:)

jype ::

Stojansto> mislim, da brez mnenja jype ni več smiselno nadaljevati te teme

Brezveze komplicirate.

[D]emon ::

@fantasycamp, sexist much ? :)
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

FlyingBee ::

ni,.vse kar je napisal velja za nek procent žensk, izjeme pa uničijo pravila in pri večini to ne pije vode, tako da se tud jaz ne strinjam z znjim,ne popolnoma

mojca ::

Zakaj bi bil pa fantasycamp sexist?

Kar se pa tiče tega, da je moškim vseeno, koliko denarja ima ženska: kar nekaj "psihopatov" poznam, ki ima zares problem sprejeti to, da bi bila njihova punca/žena bolj izobražena in/ali bolj samostojna/preskrbljena od njih.

@korenje3: upam, da si že ves v modricah.

mojca> Zakaj bi bil pa fantasycamp sexist?

Ker si hkrati to misli o ljudeh, ki jih sploh pozna ne in tudi prav nič ne razmišlja, če morebiti izražanje takih prepričanj ne prepričuje tudi deklet, ki se še ne obnašajo kot je opisal.

IMHO je doživljanje in razširjanje predsodkov stvar socialne indoktrinacije in močno ovira tako razvoj družbenih vrednot, kot tudi individualni razvoj vseh tistih, ki so znatno boljši od povprečja.

Vsi moški so prasci.

korenje3 ::

mojca je izjavil:

Zakaj bi bil pa fantasycamp sexist?

Kar se pa tiče tega, da je moškim vseeno, koliko denarja ima ženska: kar nekaj "psihopatov" poznam, ki ima zares problem sprejeti to, da bi bila njihova punca/žena bolj izobražena in/ali bolj samostojna/preskrbljena od njih.

@korenje3: upam, da si že ves v modricah.

so te psihopati tvoji bivši ^^

mislm psihično potolče, ne fizično... lohka bi že zakapirala.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Zgodovina sprememb…

• spremenil: korenje3 ()

GamerBoy ::

Se spomnim komentarjev glede neke razvajene bogatašinje, ki je za 18. rojstni dan je dobila od fotra nov mercedes in se z njim peljala v šolo v katero sem tudi sam hodil. No komentarji enih 2 kolegov (zdaj že bivših) so bili, da bi jo takoj poročili, saj bi njen fotr skrbel za njo oz. posledično tudi za njih. Sem pa tudi sam mišljenja, da še vedno je to bolj v domeni punc kot moških ... Bi rekel, da so moški pa zato generalno bolj občutljivi na izgled punc. Zgleda da je to naravno,ko glupa blodinka, dobi še bolj glupega bogatega debeluha :)

Kar se pa avtoja teme tiče bi mu tudi predlagal neko aktivnost, sprehod/tek/kolesarjenje/kvihtanje oz karkoli ti je manjša muka. Na začetku je vse težko, ko se pa navadiš oz. ti postane rutina je precej lažje in celo uživaš v temu, kar je pa še najbolj pomembno ti redna telesna aktivnost zbija stres in depresijo.

Blinder ::

GamerBoy je izjavil:

. Zgleda da je to naravno,ko glupa blodinka, dobi še bolj glupega bogatega debeluha :)

seveda je naravno in tudi razloženo, zakaj je tako. 200.000 let evolucije pa to..
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Blinder> 200.000 let evolucije pa to..

Mhm, pod Mangartom najdeni ostanki terenskega BMWja iz zgodnjega paleolitika jasno kažejo, kako je razvoj koncepta družinske celice človeške vrste potekal skozi zgodovino.

CMpunk ::

Vsi govorite da je vse v glavi, noben se pa ne vpraša kako je prišlo v glavo.

CMpunk> Vsi govorite da je vse v glavi, noben se pa ne vpraša kako je prišlo v glavo.

Iz Alana Forda.

fantasycamp ::

Kar se seksizma tiče bi rekel da je Maher dobro opisal to v tem videu

Če danes karkoli rečeš proti ženski si zagrenjen prasec, če pa one hočejo da jim dvigneš stol,pridržiš vrata in ne vrneš klofute ki ti jo je dala ko je bila slabe volje je to samo normalen dan.

Torej emancipacija ki se še vedno drži pozitivnih vrednot starih običajev.

Mojca je bila izredno iskrena kar je zelo lepo videt, ker večina žensk nebi priznale polovico tega kar je napisala .

Da ne bo pomote ne pljuvam žensk, moški so kot stoletja bili tisti ki so bili dominantni in žensko porivali v ozadje. Edino kar me moti da je feminizem reversni seksizem in danes kaže svojo grdo faco ko hoče moškega obravnavati kot fantka in ga vedno secirati na kakršen koli način brez javnega zgražanja.

Če hočemo imeti dober pogovor o enakopravnosti med spoloma moramo biti iskreni kar je pa zelo težko ker tako kot v videu govori, tisti pač plača ceno in to je no sex...

Ženske imajo danes večji vzvod kot so ga imele stoletja nazaj, takrat je moški domov prinesel hrano. Danes ni več težkih del, same si lahko vse naredijo, imajo pa povprečno 20x manj testosterona in sex jim ni tako potreben, nam je in tukaj nas dobesedno držijo za jajca...

GamerBoy ::

Meni tudi seks ni tako zelo potreben, zadostuje roka ko ni nobene ... Pač precenjen je ta seks in ni vredno biti z eno ter prenašati ves njen šhit samo zaradi tega, da lahko seksaš... Samo v glavi moreš imet nekaj, da primerno oceniš prioritete pa te tudi "odvečen" testosteron ne bo postavljal v slabši položaj ...

[D]emon ::

fantasycamp je izjavil:

Če danes karkoli rečeš proti ženski si zagrenjen prasec, če pa one hočejo da jim dvigneš stol,pridržiš vrata in ne vrneš klofute ki ti jo je dala ko je bila slabe volje je to samo normalen dan.

Nop. Pri dolocenem odstotku ze mogoce. Nikakor pa ne pri vseh. So pac najbolj zategnjene kvazi-feministke tiste, ki jim najbolj ustreza status quo ko se gre za njihovo dobrobit.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.

first_line ::

Jaz imam ročno uro ene neke leve znamke, vsak tip misli da sem zanjo dal 5€ na eBay in da ima le narisane kazalce... in je neverjetno da 99% žensk prepozna znamko in kakšna je cena take ure, ter seveda posledično 'rahlo' spremeni svoja čustva do mene (kar naenkrat sem material za fotra, ne le za eno noč). Seveda so mi take prigode v veliko veselje in je neverjetno kako daleč je ženska pripravljena iti in kaj vse požreti, da bi le dobila D Dik daljnoROČNO.

Nažalost.

Berserker ::

first_line je izjavil:

Jaz imam ročno uro ene neke leve znamke, vsak tip misli da sem zanjo dal 5€ na eBay in da ima le narisane kazalce... in je neverjetno da 99% žensk prepozna znamko in kakšna je cena take ure, ter seveda posledično 'rahlo' spremeni svoja čustva do mene (kar naenkrat sem material za fotra, ne le za eno noč). Seveda so mi take prigode v veliko veselje in je neverjetno kako daleč je ženska pripravljena iti in kaj vse požreti, da bi le dobila D Dik daljnoROČNO.

Nažalost.

No ja, bom probal tole, imam nekej shranjeno švicarsko srebrno uro. Sam sem trenirkar, pa bi izpadel zgolj kot en čefur. :)

Sicer imam delno podobne kot OP. Namreč kljub faksu sem preveč len da bi se česa lotil.
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Moški in ženska enakovredna ali enaka (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8110460 (8635) mertseger

Ljubezen (Vprasanje) (strani: 1 2 3 4 )

15227052 (21976) BigWhale
»

Tehnik računalništva - punca (strani: 1 2 3 )

13333995 (29483) Double_J

Kako si najti punco? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

827168733 (140271) Mesar

Več podobnih tem