Forum » Mobilne tehnologije » ONE X - slab sprejem wi-fi
ONE X - slab sprejem wi-fi
djordjevic ::
Zdravo!
One X imam že kaka slaba dva meseca in razen glitcha, ko nekaj cvili pri stereo snemanju, sem z njim sila zadovoljen. Zadnje dni pa opažam občutno slabše vlečenje wi-fi signala - beri, poln signal bolj ali manj samo v neposredni okolici precej ok ruterja imo (linksys e3200). Sem primerjal moč signala še vzporedno z galaxy aceom in sta bila sicer tam tam, ampak ga je ace vedno šil vsaj za par -db. Ko sem izvedel famozni check-wireless-signal test (rahel pritisk med gumboma za glasnost in lečo na zadnji strani), se je sprejem nenadno precej popravil. Ponavljam, to sranje se mi je začelo dogajati šele zadnje dni, pa me zanima, ali je imel kdo že takšne težave in kako ste zadevo rešili. Servis in basta?
lp, D
One X imam že kaka slaba dva meseca in razen glitcha, ko nekaj cvili pri stereo snemanju, sem z njim sila zadovoljen. Zadnje dni pa opažam občutno slabše vlečenje wi-fi signala - beri, poln signal bolj ali manj samo v neposredni okolici precej ok ruterja imo (linksys e3200). Sem primerjal moč signala še vzporedno z galaxy aceom in sta bila sicer tam tam, ampak ga je ace vedno šil vsaj za par -db. Ko sem izvedel famozni check-wireless-signal test (rahel pritisk med gumboma za glasnost in lečo na zadnji strani), se je sprejem nenadno precej popravil. Ponavljam, to sranje se mi je začelo dogajati šele zadnje dni, pa me zanima, ali je imel kdo že takšne težave in kako ste zadevo rešili. Servis in basta?
lp, D
No grave is deep enough to keep us in chains.
Po treh-štirih tednih, kolikor berem na blogu uporabni stran.
koyotee ::
tud jaz opažam, da slabo lovi wifi
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Poglej v vizitko telefona in če je serija HT od 23 do 25, imaš najverjetneje okvarjen model. Jaz ga bom dal na servis septembra, za zdaj pa sem ga za silo usposobil (rahlo podložil case na občutljivem delu).
koyotee ::
ht24.... jajca :)
Rear DVD collector!
JTD power!
JTD power!
kmetek ::
djorjdevic: tole ni servis, ampak kar lepo stvarna napaka in odgovor v 8 dneh, če ne lepo zahtevaš novega.
Ma ja, saj vem, da bi se dalo tudi tako. Zaenkrat sem si ga itak doma 'popravil' s silikonsko podložko, jeseni pa ga bom dal lepo na servis, ko minejo dopusti. So pa načeloma taki roki za stvarno napako, da bi lahko urejal tudi tako, drži.
hojnikb ::
Evo se še jst oglašam z enakim problemom (fuč wifi stik)
Zadeve sem lepo odpru (pain in the ass odpiranje teh unibody zadev) nakapljal nekaj cina (končno go je bilo manj kot na sliki, ker je bil cin predebel).
Zadeva zdej funkcionira kot mora (and hopefully stays that way)
Tako da če ma kir namen to sam popravit; go for it (razn če maš dve levi roki, then don't do it)
Zadeve sem lepo odpru (pain in the ass odpiranje teh unibody zadev) nakapljal nekaj cina (končno go je bilo manj kot na sliki, ker je bil cin predebel).
Zadeva zdej funkcionira kot mora (and hopefully stays that way)
Tako da če ma kir namen to sam popravit; go for it (razn če maš dve levi roki, then don't do it)
#brezpodpisa
Jaz sem ga potem dal na servis, ker je bil še v garanciji, polet tega pa je imel še en kup drugih napak. Zdaj končno deluje vse tako, kot mora.
Menjana plata naj ne bi imela več te serijske napake ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ram 2 servis (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 82386 (10296) | Twixz |
» | Nastavitev routerja-POMOC!Oddelek: Omrežja in internet | 3175 (2461) | care20 |
» | GPS ne zazna položaja (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15079 (11746) | miha1135899 |
» | Uveljavljanje garancije...tretjič (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9452 (6874) | St235 |
» | problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 26863 (16727) | lmfao |