Forum » Operacijski sistemi » WinXp se mi samodejno resitirajo
WinXp se mi samodejno resitirajo
tommyknocker ::
Živjo!
Probleme pri WinXp...velikokrat se mi resetirajo, kljub temu, da mi ne sporočijo nobene napake! Zanima me, ali je to sploh softwearska napaka ali je lahko tudi kaj z hardwearom narobe.
Poleg tega, pa se mi ADSL samodejno disconnecta in kasnje pri vključenem redial-u noče ponovno izpostaviti povezave! Uporabljam WinXp client za adsl.
Hvala za vašo pomoč
Probleme pri WinXp...velikokrat se mi resetirajo, kljub temu, da mi ne sporočijo nobene napake! Zanima me, ali je to sploh softwearska napaka ali je lahko tudi kaj z hardwearom narobe.
Poleg tega, pa se mi ADSL samodejno disconnecta in kasnje pri vključenem redial-u noče ponovno izpostaviti povezave! Uporabljam WinXp client za adsl.
Hvala za vašo pomoč
- spremenilo: tommyknocker ()
rakusj ::
hej ho...
isti problemi pri meni...ADSL+XP+E-Mule 24/7 pržgan...
pol sem pa ugotovil, da imam preveč connection-ov naštiman pri e-mule (45000,1500na file). Ko sem pa to zmanjšal se mi pa ni več reštartal...
Upam da ti kakorkoli pomaga...
isti problemi pri meni...ADSL+XP+E-Mule 24/7 pržgan...
pol sem pa ugotovil, da imam preveč connection-ov naštiman pri e-mule (45000,1500na file). Ko sem pa to zmanjšal se mi pa ni več reštartal...
Upam da ti kakorkoli pomaga...
nojus ::
maljonkrat premleto:
start > control panel > system > advanced > startup/recovery > sklopi vse tri alineje.
ali se boljse: klik
start > control panel > system > advanced > startup/recovery > sklopi vse tri alineje.
ali se boljse: klik
sovražim Gargamela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nojus ()
tommyknocker ::
Hvala za tok takojšno pomoč!
Po moje bo tale varianta na e-mulu kr pomagala! Že prej sem startup and recovery imel izključen.Isti efekt, sam blue screen pa msg sem dobil.
Še enkrat hvala
Po moje bo tale varianta na e-mulu kr pomagala! Že prej sem startup and recovery imel izključen.Isti efekt, sam blue screen pa msg sem dobil.
Še enkrat hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co. (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 426132 (9416) | Freakylion |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4726 (3334) | jan01 |
» | Mula se na enem pcju muli, na drugem ne?Oddelek: Omrežja in internet | 1113 (982) | Bakunin |
» | Zapiranje programov ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1166 (1088) | ziciko |
» | SIOL ADSLOddelek: Omrežja in internet | 2510 (1869) | sash |