Forum » Pomoč in nasveti » Telemach tv se ne naloži
Telemach tv se ne naloži
blackwing ::
mene pa zanima zakaj se mi ne naložjo programi.. preklopla sem iz ene televizije na drugo sedaj pa se mi sploh noče naložit?! nalaga se pa že kako uro ali dve, preverjanje frekvence...
Highlag ::
Kaj si pa priklopila? Za digitalno TV rabiš poleg kabla v TV vtaknit tudi kartico.
Never trust a computer you can't throw out a window
xxxgeekxxx ::
Ja če je enak priključek nebi smelo nič drugače bit, saj se ni nič spreminjalo na TV. Povezavo preveri
Ke te češ
KruceFix ::
Zdravo!
Bom kar uporabil tole temo, namreč danes so mi priklopili trojčka Telemach. V drugem nadstropju dobil nov digitalni sprejemnik vse deluje odlično.
Problem je pri televiziji, ki jo imam v prvem nadstropju. Tehnik je vse lepo in prav uredil zadevo s kabli in povezal digitalni sprejemnik s televizorjem. Ampak, glej ga zlomka, nekaj časa dela digitalno nekaj časa analogno (kabelska). Kar preskakuje na nek način.
In ja, televizijski sprejemnik je sigurno nastavljen na pravilni vhodni kanal (AV).
Televizija je stara cca. 7-9 let, tehnik je rekel, da to nebi smelo biti problem.
Najlepša Vam hvala!
Bom kar uporabil tole temo, namreč danes so mi priklopili trojčka Telemach. V drugem nadstropju dobil nov digitalni sprejemnik vse deluje odlično.
Problem je pri televiziji, ki jo imam v prvem nadstropju. Tehnik je vse lepo in prav uredil zadevo s kabli in povezal digitalni sprejemnik s televizorjem. Ampak, glej ga zlomka, nekaj časa dela digitalno nekaj časa analogno (kabelska). Kar preskakuje na nek način.
In ja, televizijski sprejemnik je sigurno nastavljen na pravilni vhodni kanal (AV).
Televizija je stara cca. 7-9 let, tehnik je rekel, da to nebi smelo biti problem.
Najlepša Vam hvala!
"Bomo videli" so rekli slepi gluhim ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Satelitska TV - čiste osnove, kaj potrebujem, programi... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12547 (8121) | Scorpy84 |
» | Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 4 … 34 35 36 37 )Oddelek: Omrežja in internet | 446577 (86105) | zavajon |
» | Legalna kabelska?Oddelek: Omrežja in internet | 5951 (3084) | kozorog |
» | Težava s priklopom televizije v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4378 (4023) | broken/link |
» | Digitalna televizija v SlovenijiOddelek: Zvok in slika | 1972 (1884) | SasoS |